CHINA CREDIT SCORE SOCIAL – BIG BROTHER & BIG DATA (NOUA ORDINE MONDIALA DIGITALA)


China s-a maritat cu BIG BROTHER & BIG DATA. Fiecare cetatean din China este acum urmarit de catre cel mai avansat, ambitios si sofisticat Sistem Social de Control din istoria cunoscuta. Acest Sistem Social de Control este controlat de catre INTELIGENTA ARTIFICIALA, avand peste 200 de milioane de camere video instalate si disponibile pentru a urmari fiecare pas al cetatenilor. Aceste camere video devin evident din ce in ce mai performante.

Cetatenii sunt recompensati pentru comportament ce se incadreaza in normele stabilite de Guvern si pedepsiti daca acestia nu se incadreaza in normele stabilite de Guvern.

Vreau ca fiecare dintre voi sa intelegeti ceea ce se petrece cat mai concret si corect. China tocmai a lansat NOUA ORDINE MONDIALA DIGITALA prin acest Sistem Social de Control bazat pe PUNCTEINTELIGENTA ARTIFICIALA nu are nevoie de micro-chipuri rfid, se foloseste de recunoastere faciala (inventata in Israel), scanarea corpului si geotracking care functioneaza pe nanoparticule care deja se afla in corpurile noastre.

Viitorul umanitatii arata destul de sinistru in aceste conditii. Pentru unii dintre voi ar putea parea o idee brilianta acest Sistem Social de Control pentru ca nu intelegeti inca in totalitate NOUA ORDINE MONDIALA DIGITALA. In prima instanta ideea pare buna deoarece se mizeaza pe disparitia criminalitatilor si o mai mare stabilitate a Societatii.

Sistemul Social de Credit va fi influentat in mod direct de catre actiunea individului in mediul digital si in mediul real, neavand nici-un colt unde individul sa se ascunda. Fiecare actiune a individului este judecata de catre INTELIGENTA ARTIFICIALA care va Recompensa sau Pedepsi individul in functie de actiunea sa.

Un alt exemplu care influenteaza Sistemul Social de Credit este shopping-ul. Punctele tale Sociale se modifica in timp real in functie de ceea ce cumperi. De exemplu daca cumperi prea mult alcool, ceea ce sugereaza dependenta, pierzi puncte. Daca cumperi pampers, ceea ce sugereaza responsabilitate, atunci punctele tale cresc.

Intelegeti?

Sistemul Social de Credit influenteaza in mod direct Libertatea Individului si il LIMITEAZA.

Credit Score-ul va functiona de la 0 la 1000 de puncte si este impartit in 4 categorii.

Daca Credit Score-ul tau nu este suficient de mare atunci nu vei mai primii nici-o taxa inapoi de la Guvern.

Daca Credit Score-ul tau nu este suficient de mare nu poti calatorii in anumite zone ale Chinei sau in alte tari.

Daca Credit Score-ul tau nu este suficient de mare nu poti cumpara anumite lucruri.

Daca Credit Score-ul tau nu este suficient de mare nu ai viteza la internet mare.

Daca Credit Score-ul tau nu este suficient de mare nu poti avea orice job!

Daca Credit Score-ul tau nu este suficient de mare – ESTI BLOCAT DECI STATIONAR pana cand comportamentul tau revine la incadrarea in normele stabilite de Guvern.

Daca Credit Score-ul tau este mare atunci de exemplu daca vrei sa inchiriezi o masina nu trebuie sa platesti depozit – deoarece esti de incredere. Poti sa calatoresti oriunde. Poti sa cumperi orice.

Credit Score-ul Social este influentat de CU CINE UMBLII, CE FACETI SI CE DISCUTATI.  Este influentat de prietenii tai, partenerul tau si familia ta. Ceea ce spui afecteaza in mod direct Credit Score-ul Social. Ceea ce faci afecteaza in mod direct Credit Score-ul Social. Daca in familia ta exista cineva cu Credit Score Social negativ ATUNCI TOATA FAMILIA VA FI AFECTATA.

AliPay este sistemul de plata de la AliBaba care urmareste fiecare pas al indivizilor pe unde merg la propriu si evident raporteaza Credit Score-ului tau Social.

10 milioane de Chinezi se afla deja in Blacklist si probabil vor ramane acolo pentru totdeauna.

Daca de exemplu raportezi o ilegalitate pe care un membru al Guvernului a facut-o ESTI ARUNCAT IN BLACKLIST.

Unde mai este democratia, libertatea si egalitatea indivizilor ? Si in aceste conditii atunci nu cumva Guvernul Mafiot foloseste acest Sistem PENTRU A SE PROTEJA PE SINE ?

Daca nu cooperezi cu Guvernul atunci te baneaza si te izoleaza si nu mai ai drepturi. 

Sa luam situatia in care de exemplu sunt Jurnalist. Fiecare cuvant, fiecare raport va fi investigat si in functie de ceea ce spun sunt Recompensat sau Pedepsit. Sistemul decide despre ce am voie sa scriu si ce am voie sa spun.

Fiecare activitate va fi influentata in mod direct si va influenta Sistemul Social de Credit.

Oricine vrea sa stie prea multe despre tine nu poate fi crezut.

BlackMirror este un Show TV ce ne arata cutremurator realitatea , aveti un exemplu in link-ul urmator

 

Intelegeti ceea ce se petrece si ceea ce urmeaza. Acest proiect este doar o parte din NOUA ORDINE MONDIALA DIGITALA.

Facebook implementeaza acum un asemenea Sistem Social de Credit in care userii vor avea un Score.

Acest model de Social Credit Score Rating Digital va deveni mondial.

https://scoalamisterelor.club/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE, VIATA (Big Brother), VIATA (mediul online). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.