Agenda LGBT din Memorandumul secret de la Strasbourg semnat de tandemul Iohannis-Cioloș și cifra electoratului real


 

PARTIDELE DIN INTERNAȚIONALA DE LA BRUXELLES AU BOICOTAT ȘI FRAUDAT REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE!

Înainte de anul 1990, partidele comuniste din țările socialiste au făcut parte din Internaționala de la Moscova. Partidele democratice din țările Uniunii Europene, care s-au aflat sau sunt la Putere, fac parte din Internaționala de la Bruxelles și sunt împărțite pe grupuri politice. Atât partidele comuniste cât și partidele capitaliste din cele două Internaționale au răspuns la ordinele stăpânilor proveniți din neamul celor care au înființat primele trei partide politice din lume!

Pentru a înțelege mai ușor de ce a fost boicotat și fraudat referendumul național pentru familie formată din bărbat și femeie este necesar să fie cunoscut textul SUPER MEMORANDUMULUI adoptat la Strasbourg în perioada 25-29 iunie 2014 și intrat în vigoare de la 1 aprilie 2016. Din partea României a fost semnat textul acestui document (încă secret pentru Poporul Român) de către Președintele Klaus Werner Iohannis și premierul Dacian Julien Cioloș. Dintre numeroasele reforme cuprinse în acest document (în total 124) referitoare la Biserică, Învățământ, Sănătate, Armată, Administrație și Pensii am selectat următoarele cu privire la parteneriatele sexuale:

-„Începând cu data de 16 august 2016, vor intra în vigoare drepturile homosexualilor.”

-„Începând cu data de 16 mai 2016, se va proceda la legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor între persoane de același sex și a înfierii de copii de către cuplurile homosexuale.”

-„Începând de la data de 20 septembrie 2016, se va proceda la legalizarea homosexualității în cadrul instituțiilor de învățământ. În acest sens, în toate unitățile de învățământ se vor preda lecții referitoare la homosexualitate.”

-„Începând cu data de 19 decembrie 2016, se vor înființa case de toleranță în apropierea unităților de învățământ de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazărmilor militare.”

-„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se va permite pornografia infantilă pe internet, pentru copii cu vârste mai mari de 14 ani.”

-„Începând cu data de 22 decembrie 2017, se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătite, nu doar de către cadre didactice, ci chiar de angajate ale caselor de toleranță.”

-„Începând cu data de 21 octombrie 2017, se vor încuviința convențiile de conviețuire în ceea ce-i privește pe homosexuali și la abrogarea caracterului obligatoriu al căsătoriei religioase și civile în întreaga Uniune Europeană.”

-Începând cu data de 15 mai 2016, vor fi promovate cât mai multe proiecte de legi împotriva discriminării rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.”

Președintele și Guvernele României, precum și partidele politice parlamentare au ascuns și ascund Poporului Român documentul de la Strasbourg din iunie 2014, dar au trecut la aplicarea lui. În ziua de 26 septembrie a.c., s-au dus la Bruxelles, la stăpânii lor politici, Președintele Senatului și Premierul României care i-au asigurat că vor acționa pentru boicotarea referendumului din 6-7 octombrie a.c. și acesta nu va fi validat. Aceleași asigurări le-au trimis P.N.L., U.S.R. și U.D.M.R.

Președintele Senatului și Guvernul României, partidele politice parlamentare, Autoritatea Electorală Permanentă, Avocatul Poporului și Biroul Electoral Central știu că este falsă cifra de 18.279.011 alegători înscriși pe listele electorale permanente.

Institutul Național de Statistică a comunicat că populația României a scăzut de la 23,2 milioane (în ianuarie 1990) la 19,5 milioane (în ianuarie 2016). Din totalul populației României circa patru milioane sunt minori. Rezultă că numărul real al alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente la referendum și la alegerile pentru Parlamentul European și pentru Președintele României, din anul 2019, este de 15,5 milioane. Până la 18,3 milioane de alegători (cifră falsă) folosită pentru fraudarea alegerilor din anii 2014 și 2016 este o diferență de 2,8 milioane care a fost și care va fi folosită pentru fraudarea alegerilor din România din anul 2019 pentru Parlamentul European și Președintele României, precum și alegerile parlamentare din anul 2020.

În încercarea de a ascunde Adevărul, în ziua de 26 aprilie 2018, într-un comunicat al Institutului Național de Statistică (I.N.S.) s-a precizat că populația României a crescut la 22.194.000 persoane, la 1 ianuarie 2018. Din ianuarie 2016 până în ianuarie 2018, susține I.N.S., a crescut populația țării noastre cu 2,7 milioane locuitori. Se știe că, în perioada 1990-2018, s-a înregistrat cel mai mare declin demografic din întreaga istorie a multimilenarului Popor Primordial al Geților și a Poporului Român.

Pe lângă majorarea artificială a numărului alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente cu circa trei milioane de oameni, Guvernul nu a organizat secții de votare în străinătate în comunitățile de români din afara granițelor, pentru circa cinci milioane de alegători, blocând astfel participarea lor la referendumul pentru familie.

Se știe că, partidele politice parlamentare au boicotat prin toate mijloacele și pe toate căile referendumul din 6-7 octombrie a.c., inclusiv prin modul de formulare a întrebării înscrisă pe buletinul de vot. Partidele politice parlamentare din România au respectat indicațiile prețioase primite de la stăpânii lor de la Bruxelles! Imediat după referendum, ele au anunțat că a devenit o necesitate pentru Poporul Român, dar împotriva lui și a Religiei sale creștine, adoptarea legii cu privire la parteneriatul civil, de fapt la parteneriatul sexual contra naturii .

În Anul Centenarului Marii Uniri, prin boicotarea referendumului național pentru familie, Președintele și Guvernul României, precum și partidele politice parlamentare au confirmat că acționează la comandă străină împotriva Poporului Român, si al Poporul Primordial al Geților.

Prin unirea și deșteptarea românilor din Țara-Mamă și a românilor de pretutindeni pot și trebuie dejucate ordinele date de trimișii speciali împotriva Poporului Român, ordine pe care se străduiesc să le execute actorii politici aflați vremelnic în București, în fruntea unor instituții ale Statului Român și a partidelor politice parlamentare.

Dr. Gheorghe Funar
Președinte interimar al Partidului România Noastră
Cluj-Napoca, 14 octombrie 2018

http://www.justitiarul.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (homosexuali). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Agenda LGBT din Memorandumul secret de la Strasbourg semnat de tandemul Iohannis-Cioloș și cifra electoratului real

 1. nisof zice:

  Curisti-pederasti, pardon, homosexuali Über Alles!!!!

  Apreciază

 2. Sorin Gimesh zice:

  „1.este falsă cifra de 18.279.011 alegători înscriși pe listele electorale permanente.
  2. Institutul Național de Statistică a comunicat că populația României a scăzut de la 23,2 milioane (în ianuarie 1990) la 19,5 milioane (în ianuarie 2016).
  3.numărul real al alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente este de 15,5 milioane.
  1.Cifra de 18.279.011 nu este falsă,e perfect corectă!!! În Europa sunt tot 23,2 milioane de români!!! În România sunt 19,5 milioane de români din care 15,5 milioane cu drept de vot!!! DAR 2,8 milioane de români care sunt plecaţi temporar (la muncă) din România AU DOMICILIUL STABIL DECLARAT ÎN ROMÂNIA DECI SE AFLĂ PE LISTELE ELECTORALE PERMANENTE!!! Vă declar repetenţi cu asemenea analize tembele!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.