Simbolurile Illuminati din viața noastră! Nici măcar nu suntem conștienți de ele


Illuminati este una dintre cele mai misterioase societăți din lumea întreagă. A fost fondată în 1776 cu scopul de a implementa Noua Ordine Mondială pe Terra. Acest proces este în plină expansiune și existența sa este confirmată de numeroasele semne sau simboluri Illuminati, existente în diverse locuri de pe glob.

Aceste simboluri sunt de cele mai multe ori ignorate de publicul larg, din simplul fapt pentru că nu sunt cunoscute. Cu toate acestea, ele împânzesc lumea și au pătruns deja în viața noastră de zi cu zi.

Iată care sunt cele mai mari simboluri Illuminati din viața noastră


Salutul nazist

Salutul nazist (salutul lui Hitler) a fost o formă de salut în Germania nazistă, acompaniat de vorbele “Heil Hitler!” (“Salut Hitler!), “Heil, mein Führer!” (“Salut, conducătorul meu!”) sau “Sieg Heil!” (“Salut victorie!”). Salutul nazist se baza pe un antic salut roman şi era utilizat şi în ceremoniile olimpice.

Dar în ce fel a fost Hitler o păpuşă a Iluminaţilor? Se crede că liderul nazist a fost susţinut de bancherii Illuminati pentru a forţa SUA să intre în război, pentru că aceştia să câştige de pe urmele conflictului. Companii precum General Motors, General Electric, Dupont, sau Standard Oil sunt companii care ar fi cules “roadele” războiului pe care chiar ele l-ar fi alimentat.

Bufniţa

Bufniţa o reprezintă pe zeiţa Minerva, zeiţa romană a înţelepciunii. Însă cum este asociată aceasta cu ordinul Iluminaţilor? Se presupune că Illuminati folosesc acest simbol pentru a prezenta şi transmite mesajul că ei sunt conducătorii cei înţelepţi (şi supremi) ai planetei. Dacă ne uităm bine pe o bancnotă de un dolar american, observăm în colţul din dreapta sus o bufniţă foarte mică, simbol al puterii.

Obeliscul

Obeliscul este un simbol al dominarii maselor. Cele mai cunoscute obeliscuri din lume sunt cele din Vatican, Washington, New York, Paris şi Londra. Privite de sus, acestea arată ca nişte puncte în interiorul unor cercuri, un alt simbol proeminent al Illuminati.

Desigur, există şi alte opinii, conform cărora, obeliscurile sunt construcţii ce au scopul de a ne ataca energetic. Din respect pentru creierul meu nu voi aprofunda subiect. Dar din respect pentru voi şi pentru simţul umorului…:

“În realitate acolo dedesubt la baza obeliscului sunt tunele, prin care persoanele vin şi montează cristale, sunt cristale cunoscute sub numele de “cristale de foc” cristale care sunt duale, de fapt cum le programezi să fie aşa vor fi, fie pozitive, fie negative, dar reptilienii cei care le montează acolo, au polarizat energetic negativ acele cristale pt a ataca energetic populaţia.”

7. Focul sau flacăra eternă

Flacăra oferă lumină, lumină este un simbol al iluminării, iar iluminarea reprezintă iluminare spirituală. Focul reprezintă distrugerea unei societăţi sau ideologii şi înlocuirea ei cu una nouă. Statuia Libertăţii din New York este un exemplu tipic al acestei teorii ai flacării eterne. Statuia o întruchipează pe zeiţa păgână Semiramis, târfa Babilonului, şi reprezintă distrugerea Lumii Vechi şi înlocuirea cu cea Noua.

Se crede că flacăra ia şi forma unor anumite credinţe, fiind asociată cu asasinarea unor personalităţi precum Martin Luther King, J.F. Kennedy sau Prinţesa Diana de către membri ai Iluminaţilor.
Ca un exemplu autohton, revoluţia din decembrie ’89 poate fi considerată o flacără purificatoare a României.

Numărul bestiei – 666

Mulţi cred că acest număr îl reprezintă pe Anticrist, cel care va controla societatea Illuminati şi va stabili Noua Ordine Mondială.

666

În zilele noastre, mulţi cred că acest simbol al Iluminaţilor este încorporat în muzică. Printre artiştii care “şi-au vândut sufletul” s-ar afla: Britney Spears, Dr. Dre, Eminem, Jay-Z, Justin Bieber, Kanye West, Katy Perry, Lady Gaga, Lil’ Wayne, Madonna, Rihanna sau Snoop Dogg. Aceştia sunt consideraţi a fi parte din ordinul Illuminati datorită unor versuri (privite ca mesaje subliminale, satanice etc.), vestimentaţii, gesturi sau tatuaje.

O altă prezenţă al numărului Bestiei este într-un gest pe care mulţi dintre noi îl facem. Se crede că acest semn ce transmite cuvântul “ok” ar fi de fapt o reprezentare a numărului 666.

Coarnele diavolului

Se crede că ordinul Illuminati este format în majoritate de atei şi deişti. Ateu este denumit un om care nu crede în Dumnezeu. Deistul este o persoană care crede că Dumnezeu a creat pământul apoi l-a abandonat. Acest semn îl reprezintă pe “Satan’, o importanţă şi puternică figură mitologică în societatea Iluminaţilor.

rp_Diavolul_in_flacari.jpg

Semnul “diavolului” este foarte popular şi în lumea muzicii rock, reprezentând sintagma “rock on”.

Pentagrama

Pentagrama are două semnificaţii puternice. Pentagrama cu două colţuri în jos reprezintă forţa binelui şi protecţie împotriva demonilor. Când o întoarcem invers, cu două colţuri în sus, pentagrama devine un simbol al răului. Iată părerea unui ocultist francez, Levi Eliphas: “O pentagramă cu două colţuri în sus este un simbol al răului şi atrage forţe sinistre, pentru că inversează ordinea naturală a lucrurilor şi demonstrează triumful materiei asupra spiritului.”

PENTAGONUL

Se crede că Illuminati sunt promotori ai magiei negre şi ai ocultismului, de aceea pentagrama este un simbol des asociat cu aceştia.

Craniul

Într-una dintre cele faimoase şi prestigioase instituţii de învăţământ din lume, Universitatea din Yale, există o frăţie ce poartă numele “Skull and bones” (craniu şi oase). Sediul acestei micro societăţi se numeşte “The Tomb” (Mormântul) şi aici se găseşte o pictură ce înfăţişează patru cranii. Mesajul este “Care a fost prostul, care a fost înţeleptul, care a fost cerşetorul şi care a fost regele? Bogat sau sărac, toţi sunt la fel în moarte”.

craniul-sealand

“Who was the fool, who the wise man, beggar or king? Whether poor or rich, all’s the same în death.”

Se spune că iniţierea unui regent sau a unui prinţ Illuminati consta într-un ritual conform căruia iniţiatul trebuie să viziteze trei camere consecutiv. În prima cameră, candidatul va găsi un schelet cu o sabie şi o coroană la picioare. Apoi candidatul va fi întrebat ale cui sunt oasele, ale unui rege, ale unui nobil sau ale unui cerşetor. Craniul şi oasele reprezintă moartea şi mortalitatea la care omul ar trebui să reflecteze.

Piramida

Există mai multe interpretări al acestui important simbol Illuminati. Prima spune că piramida reprezintă structura ierarhiei societăţii Illuminati. Vârful reprezentând elita, cei mai importanţi membri, cei care ştiu toate secretele ordinului. Mijlocul piramidei reprezintă diferitele clase ale societăţii, iar baza piramidei reprezintă masele, conduse din umbră de către Illuminati.

rp_extraterestru-piramida.jpg
O altă interpretare spune că piramida este formată din 13 trepte, acestea reprezentând cele 13 generaţii de Illuminati.

Ochiul atotvăzător

Pentru mulţi oameni, ochiul atotvăzător alături de piramidă, sunt cele mai importante simboluri Illuminati. În Egiptul Antic era numit Ochiul lui Horus şi era un simbol al puterii regale. În satanism, acesta reprezintă Ochiul Diavolului, ce veghează asupra tuturor adepţilor săi. Se spune că Ochiul atotvăzător plasat în vârful unei piramizi reprezintă puterea Satanei asupra maselor. Cel mai faimos exemplu în această privinţă este cel al bancnotei americane de un dolar. Ochiul atotvăzător şi Piramida pe bancnotă americană de un dolar.

rp_ochiul-atotvazator.jpg

Există multe discuţii pe tema ochiului atotştiutor şi al piramidei prezente pe bancnotă americană. Adepţii teoriilor conspiraţiei spun că acestea sunt semne clare ale Iluminaţilor, ochiul reprezentând ochiul lui Lucifer ce veghează asupra maselor iar piramida cu 13 trepte reprezintă cele 13 generaţii Illuminati. Anul 1776 reprezintă anul fondării ordinului de către Adam Weishaupt. Guvernul american spune că ochiul atotştiutor este o reprezentare a lui Dumnezeu, care veghează asupra Statelor Unite. Piramida neterminată reprezintă viitorul prosper al SUA, cele 13 trepte reprezintă cele 13 state originale, iar anul 1776 este anul de naştere al SUA.

Acest articol a fost publicat în MASONERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Simbolurile Illuminati din viața noastră! Nici măcar nu suntem conștienți de ele

  1. Catalin Didica zice:

    Sa puna si inelul maro acolo ca sa fie mai frumos pentru ei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.