„Lista lui Soros” numeste 226 deputati europeni aflati sub controlul complet al lui George Soros


„Lista lui Soros” expune UE ca pe un mecanism prin care miliardarul elitist isi promoveza politicile neo-liberale constand in migratie in masacasatorie intre persoane de acelasi sexintegrarea Ucrainei in UE si razboiul cu Rusia.

Exista 751 de membri ai Parlamentului European, iar George Soros controleaza mai mult de o treime din numarul acestora.

„Democratia europeana este o fatada pentru a ascunde activitatile structurii de putere aproape de sistemul feudal, cu domnul local care detine frâiele”.

Mitul democratiei europene: o revelatie socanta

Este secretul lui Polichinelle ca „reteaua Soros” are o vasta sfera de influenta in Parlamentul European si in alte institutii ale Uniunii Europene. Lista Soros a fost facuta publica recent. https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

 

Documentul cuprinde 226 deputati europeni din toate partidele politice, inclusiv fostul presedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, fostul premier belgian Guy Verhofstadt, sapte vicepresedinti si un numar de sefi de comisie, coordonatori si chestori. Acesti oameni promoveaza ideile lui Soros, cum ar fi aducerea mai multor imigranti, casatorii intre persoane de acelasi sex, integrarea Ucrainei în UE si contracararea Rusiei. https://www.nybooks.com/articles/2014/11/20/wake-up-europe/

George Soros, un investitor evreu maghiar-american si fondatorul si proprietarul ONG-urilor Open Society Foundations, a putut sa se intalneasca cu Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu „o agenda transparenta pentru reuniunea sa cu usile inchise”, si a semnalat ca propunerile UE de redistribuire a cotelor de migranti in intreaga UE sunt foarte familiare propriului plan publicat de Soros pentru a face fata crizei. https://www.marketwatch.com/story/george-soros-heres-my-plan-to-solve-the-asylum-chaos-2015-09-29

Finantatorul miliardar crede ca Uniunea Europeana ar trebui sa primeasca milioane de imigranti din Orientul Mijlociu si din Africa de Nord, sa ofere fiecaruia un ajutor anual de 15.000 de euro si sa-i reinstaleze pe acesti imigranti in statele membre in care nu doresc sa mearga si in care nu sunt neaparat bineveniti.

Instrumentul subversiv al Noii Ordini Mondiale: ONG-urile  http://humansarefree.com/2016/08/new-world-orders-stealthy-tool-of.html

orban

Premierul maghiar Viktor Orbán a acuzat UE ca „mananca din palma” lui Soros. El este de parere ca militantul granitelor deschise se afla in spatele atacurilor asupra Ungariei. Motivul este incercarea guvernului de a intreprinde actiuni in justitie cu privire la o noua lege care impune organizatiilor „societatii civile” sprijinite de straini – multe finantate de Soros – sa includa intr-un registru public principalii donatori straini si sa fie transparenti cu privire la sursele lor de finantare in publicatiile lor . Guvernul ungar face eforturi sa inchida Universitatea Central Europeana din Budapesta, fondata de Soros.

„Intreaga Uniune Europeana are probleme, deoarece liderii si birocratii sai adopta astfel de decizii”, a spus Orbán. „Oamenii sprijina idealul Uniunii Europene. In acelasi timp, ei nu pot fi lideri ai UE, deoarece insulta statele membre cu astfel de lucruri si abuzeaza de puterea lor. Toata lumea din Europa poate vedea asta. Din acest motiv, conducerea europeana nu este respectata.”

Grupul de la Visegrad incearca se mentina in picioare sub presiunea UE asupra politicii migrantilor. Comisia Europeana pentru Migratie si Afaceri Interne promoveaza un nou proiect de lege pentru a face cotele de migranti obligatorii. Cel putin 30 de simpatizanti ai lui Soros lucreaza pentru comisie.

rebecca

Multe persoane enumerate in document sunt cunoscute pentru atacurile lor asupra Rusiei. De exemplu, Rebecca Harms, deputata in Parlament din partea Partidului Verzilor din Germania, cere in mod regulat Parlamentului European sa inaspreasca regimul de sanctiuni impotriva Moscovei.

Guy Verhofstadt da vina pe Rusia pentru aproape toate lucrurile care merg prost în Europa. Articolul lui „Putting Putin in his Place” a facut mult zgomot anul trecut. In 2012, fostul primar croat Tonino Picula, seful unei misiuni de observare a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), a criticat alegerile prezidentiale din Rusia ca fiind nedrepte, declarand ca au fost „inclinate” in favoarea lui Vladimir Putin .

Lista lui Soros scoate la lumina întrebarea de ce liderii politici ai UE implementeaza politici care contravin intereselor europenilor. Raspunsul este coruptia. Politicienii mituiti de Soros danseaza dupa melodia lui. Ei lupta impotriva incercarilor liderilor nationali de a proteja interesele popoarelor lor. Destul de des cei care se opun acestor politici trebuie sa faca fata rezistentei elitelor politice din tarile lor.
Conflictul dintre premierul maghiar Orbán si reteaua Soros este un bun exemplu pentru a ilustra modul in care functioneaza. Parlamentul European sub influenta prietenilor lui Soros impinge Europa spre sinucidere, lasand sa intre milioane de migranti.

Aceasta arata ca mult aclamada democratie europeana este de fatada pentru ascunderea activitatilor structurii puterii aproape de sistemul feudal, cu stapanul local care detine frâiele. Cu greu poate fi numita puterea oamenilor. Publicarea listei Soros ofera un indiciu pentru a intelege cine conduce UE si cine instiga sentimentele anti-rusesti din Europa. De fapt, acesta este cazul cand tarile membre ale UE, cum ar fi Ungaria, se afla in aceeasi barca cu Rusia si se opune acelorasi forte cu baza in SUA, protejand in acelasi timp suveranitatea si independenta lor. Acesta este momentul pentru ca europenii sa se gandeasca la transformarea sistemului pentru a termina cu presiunea externa.

http://humansarefree.com/2017/11/list-of-soros-names-226-meps-in-europe.html?m=0

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA ( U.E). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.