Spaniolii erau mai bine sub Franco


franco

Generalissimo His Excellency Francisco Franco

Numarul persoanelor care traiesc in saracie in provincia Almeria din Spania a crescut in decursul unei perioade de aproape 30 de ani, in ciuda faptului ca milioane de euro au fost cheltuite pentru reducerea acesteia, potrivit unui raport oficial.

In raportul zonelor dezavantajate, Junta de Andalucia a aratat ca numarul celor care traiesc in saracie a crescut cu 33%. In Spania, cea mai mare parte din Uniunea Europeana, o teribila saracie in materie de educatie a aruncat o mare parte din cea mai mare tara a Europei inapoi in Evul Mediu.

almeria

Pentru multi spanioli astazi suferinta lor este egala sau mai rau decat a fost dupa Razboiul Civil si al doilea razboi mondial. Dupa aceste razboaie, Spania a fost declarata stat paria si poporul sau a suferit o blocada comerciala a Natiunilor Unite care a dus la moartea a mii de spanioli.

muslim-populationexplosion1

In Almeria si in alte parti ale Spaniei depopulate, aproape un sfert din oameni nu au educatie de baza? Abilitatea de a citi si de a scrie a disparut. Aceasta este Spania, in faliment, la 32 de ani dupa ce a devenit membru al Uniunii Europene.

spain_pension_protests_2018_1718483346

Zonele care se confrunta cu cele mai negative situatii sunt, in general, orasele mici si cele mai multe sunt concentrate in Almeria si Granada”, se arata in raport. *Fac o paranteza, in aceste zone sunt adusi zilnic sute de africani „salvati” de navele ONG-urilor lui Soros, in Stramtoarea Gibraltar si in Mediterana.

Un total de 11 zone din provincia Almeria au fost numite printre cele mai dezavantajate din Andalucia. Sunt in orasul Almeria, Nijar, El Ejido, Roquetas de Mar si Vicar.

spain-islamicreturn

Rata somajului este de peste 40% in unele parti ale orasului Almeria. Unele dintre aceste zone au fost clasificate ca avand nevoie de ajutor pentru reducerea saraciei atunci cand autoritatile din Almeria si-au publicat primul raport privind zonele dezavantajate in 1989.

Zona El Puche din orasul Almeria a fost desemnata printre cele zece zone cele mai dezavantajate din regiune in cadrul masurilor menite sa combată saracia in 1989. Acelasi domeniu a fost subliniat in ultimul raport al Zonelor Dezavantajate ca avand inca nevoie de ajutor. Raportul vine ca masuri de dezvaluire pentru a combate saracia in cele 93 zone dezavantajate din Andalucía, inclusiv cele din Almeria.

el-puche-696x435

Masurile sunt sustinute de fonduri in valoare de aproximativ 169,5 milioane EUR. Acestea sunt concepute pentru a ajuta zonele care au probleme cu somaj ridicat, ratele de analfabetism si furnizarea de servicii publice, cum ar fi sanatatea si educatia. *UE a oferit Spaniei 300 milioane de euro pentru intretinerea imigrantilor ilegali care sunt adusi in sudul Spaniei de navele de Salvare. Cea mai saraca tara din vestul Europei primeste cei mai multi imigranti ilegali. Masura guvernului socialist.

spain1

MICHAEL WALSH este jurnalist, autor si locutor apreciat international si respins de presa corporativa liberala. El este autorul „Europe ARISE” si altor 51 de titluri de carte.

euthanasia-add

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/10/12/spanish-were-better-off-under-franco/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA(Spania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.