Homosexuali, transsexuali și transgenderi, sus în aer! O companie aviatică lansează primul zbor LGBT


Compania aviatică britanică Virgin Atlantic Airways vrea să transforme unul din zborurile sale într-o sărbătoare a homosexualității, bisexualității și transgenderismului în cadrul evenimentului World Pride de anul viitor, de la New York.
Evenimentul va purta numele Pride Flight și îi va introduce pe pasageri în universul LGBT, cu tot ce înseamnă el, scrie lifesitenews.com.
Virgin Atlantic și Virgin Holidays au decis să colaboreze pentru a oferi celor interesați un zbor de la Londra la New York, așa că au creat chiar un videoclip șocant pentru lansarea acestui moment.
Întregul echipaj, de la piloți la însoțitori de bord, va fi unul LGBT și se va asigura că va oferi clipe de neuitat pentru clientela homosexuală, bisexuală și transsexuală.
Tituss Burgess, un actor care interpretează un homosexual în Kimmy Schmidt Show,  va fi gazdă pentru zborul care va avea la bord, de asemenea, un DJ, o drag queen, și alte personaje LGBT care vor asigura „divertisment special în timpul zborului”.
„Într-o perioadă în care observăm că drepturile grupurilor minoritare sunt amenințate, este mai important ca oricând să ne ridicăm și să ne facem auzite vocile”, a declarat Titus Burgess.
Dar activistul creștin Bill Whatcott consideră că Virgin’s Pride Flight nu este decât „o declarație tristă despre obsesia [culturii] pentru homosexualitate”.
„Evenimentul este organizat la nivel internațional pentru a celebra  homosexualitatea mai ales pentru acele țări în care activitatea homosexuală este încă ilegală sau reprimată”, susțin cei de la Virgin Atlantic într-un comunicat de presă.
Deși Pride Flight este numită o sărbătoare a „drepturilor comunității LGBT”, evenimentul  reprezintă și o bună afacere pentru compania britanică, pentru că pasagerii care vor urca în acest avion nu o vor face pe gratis.
Un bilet la clasa economic la Pride Flight, care va pleca de pe aeroportul Heathrow pe 28 iunie anul viitor pentru a ajunge la aeroportul Newark din Newark, costă 500 de dolari.
Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.