LINIILE LEY, porțile energetice ale Pământului


Imagini pentru Pământul are porți energetice care sunt fixe și efemere. Cele efemere se deschid atunci când există anumite conjuncții. Porțile energetice fixe sunt situate în locuri numite înălțătoare. Porțile efemere se deplasează în locuri subterane, la suprafața Pământului sau în atmosferă. Pentru ca un loc să fie înălțător trebuie să existe o intersecție a unui ansamblu de energii, unele de natură terestră, numite telurice, altele de natură cosmică. Templele, catedralele, piramidele sunt amplasate pe astfel de intersecții. Strămoșii noștri puteau identifica aceste zone. Cei care au încercat să fotografieze pictura Sfintei Parascheva din naosul catedralei din Iași au avut surpriza să constate că fotografiile sunt înceţoşate de câmpul energetic. Măsurătorile au demonstrat că locul unde a fost construită catedrala prezintă un nivel energetic ridicat. În secolul al XIX-lea, cercetătorii britanici au constatat că toate construcțiile megalitice sunt construite în anumite puncte geografice care la prima vedere par că nu au legătură unele cu altele, însă studiile ştiinţifice au demonstrat că acestea sunt construite pe aliniamente, care au fost numite linii Ley. Cercetările s-au extins la nivel mondial și s-a constatat același lucru. Există structuri in care distanțele dintre ele formează un triunghi sau altele sunt așezate de așa manieră, încât formează un cerc. Specialiștii au estimat că in Anglia există peste 200 de aliniamente, iar în nordul Europei sunt peste 40000. Punctele cele mai energetice se găsesc la poli. Zonele arctice din Norvegia, Suedia, Canada, Rusia, Alaska sunt cele mai puternic energetic. De remarcat este faptul că în aceste zone fenomenele extraterestre sunt foarte dese. Norvegia este țara unde au fost înregistrate cele mai multe prezențe ale OZN-urilor. Alte zone puternic energetic sunt Ecuatorul și Tropicele, acolo unde liniile Ley se intersectează. În aceste zone se găsesc cele mai multe construcții antice, începând cu piramidele din Egipt, China, America de Sud, dar si localitatea Roswell unde s-a prăbușit un OZN, în anul 1947. În ceea ce privește România, cele mai puternice zone energetice sunt în Bucegi, pădurea Baciu și Insula Șerpilor. Se spune că fluxurile energetice iau forma unor fluvii care au o putere incredibilă. Liniile Ley sunt dovada ca Pământul este viu. Aceste fluxuri de energie, de o putere uriașă determina mari transformări în scoarța terestră care generează cutremure puternice. În anul 2009, în Baja, California, a avut loc un cutremur devastator, urmat de zeci de replici cu magnitudinea de peste șapte grade pe scara Richter. Măsurătorile efectuate după cutremure, in acea zonă, au demonstrat un nivel energetic de câteva ori mai mare decât cel normal.

Pământul are porți energetice care sunt fixe și efemere. Cele efemere se deschid atunci când există anumite conjuncții. Porțile energetice fixe sunt situate în locuri numite înălțătoare.

Porțile efemere se deplasează în locuri subterane, la suprafața Pământului sau în atmosferă. Pentru ca un loc să fie înălțător trebuie să existe o intersecție a unui ansamblu de energii, unele de natură terestră, numite telurice, altele de natură cosmică.

Templele, catedralele, piramidele sunt amplasate pe astfel de intersecții. Strămoșii noștri puteau identifica aceste zone.

Măsurătorile au demonstrat că locul unde a fost construită catedrala prezintă un nivel energetic ridicat. În secolul al XIX-lea, cercetătorii britanici au constatat că toate construcțiile megalitice sunt construite în anumite puncte geografice care la prima vedere par că nu au legătură unele cu altele, însă studiile ştiinţifice au demonstrat că acestea sunt construite pe aliniamente, care au fost numite linii Ley.

Cercetările s-au extins la nivel mondial și s-a constatat același lucru. Există structuri in care distanțele dintre ele formează un triunghi sau altele sunt așezate de așa manieră, încât formează un cerc. Specialiștii au estimat că in Anglia există peste 200 de aliniamente, iar în nordul Europei sunt peste 40000.

Punctele cele mai energetice se găsesc la poli. Zonele arctice din Norvegia, Suedia, Canada, Rusia, Alaska sunt cele mai puternic energetic. De remarcat este faptul că în aceste zone fenomenele extraterestre sunt foarte dese. Norvegia este țara unde au fost înregistrate cele mai multe prezențe ale OZN-urilor.

Alte zone puternic energetic sunt Ecuatorul și Tropicele, acolo unde liniile Ley se intersectează. În aceste zone se găsesc cele mai multe construcții antice, începând cu piramidele din Egipt, China, America de Sud, dar si localitatea Roswell unde s-a prăbușit un OZN, în anul 1947. În ceea ce privește România, cele mai puternice zone energetice sunt în Bucegi, pădurea Baciu și Insula Șerpilor.

Se spune că fluxurile energetice iau forma unor fluvii care au o putere incredibilă. Liniile Ley sunt dovada ca Pământul este viu. Aceste fluxuri de energie, de o putere uriașă determina mari transformări în scoarța terestră care generează cutremure puternice. În anul 2009, în Baja, California, a avut loc un cutremur devastator, urmat de zeci de replici cu magnitudinea de peste șapte grade pe scara Richter.

Măsurătorile efectuate după cutremure, in acea zonă, au demonstrat un nivel energetic de câteva ori mai mare decât cel normal.

https://www.efemeride.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (miraculoasa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.