Ungaria, Israelul Europei


    De la unguri puteam învață un singur lucru  –  același ca și de la evrei, căci oricum nu-i […]

 

 

De la unguri puteam învață un singur lucru  –  același ca și de la evrei, căci oricum nu-i putem deosebi: să actionăm ca popor, toți, la fel! Ei au intrat pe ușă din dos la masă istoriei și, iacă, au noțiuni precum „imperiu”, „Ungaria mare” , „hazam, hazam, szent Magyar hazam!”. Au venit absolut rupți în cur, dar țin unii de alții, frați de cruce (mă rog) cu germanii și evreii, iradiându-i cu maghiarimea lor pe toți cei din jur, înhățând tot ce vedeau prin apropiere și fabricând o istorie ungureasca pentru toate cele pe care reușeau să pună mână! Au făcut zob Iugoslavia, Cehoslovacia și România cu metodă germană, capital evreiesc și tenacitatea asiatică, cu care nu te pui! Au luat orice formă le-a plăcut și le-a fost de folos și au bătut fierul cât a fost cald, fără „studii de fezabilitate”! Au falsificat istoria, filologia, antropologia și cam tot ceea ce le putea folosi!

Au făcut branduri de țara nu doar din gulașul unguresc, ci și din banala pâine cu untură, din palincă, din salamul de Sibiu, din mititei, din Cluj, din criminali de război, din hoți celebri și din o grămada de lucruri care nu au nici o legătura cu ei  –  cică au pus umărul la ridicarea Romei, s-au născut creștini și au luat cele mai multe premii Nobel!

mititei

Au dinamitat tot ce era bun la vecini și s-au semnat pe tot ce aveau aceia de preț! Au încetat demult să existe biologic, genetic dovedit  –  au 60% ADN românesc –  și e vizibil de la o poștă: 45% sunt blonzi – cam greu blond, prin Coreea, unde au fost menționați prima oară în istorie! Sunt minorități în tărisoara lor  –  au 12 minorităti, dar nu piuie nici una!  –, au fost înfrânți în toate bătăliile și rezistă de 1000 de ani ca slugi la germani, moștenind de la aceștia o grămada de calităti: ordine, punctualitate, disciplină, conștiință națională, lideri naționaliști și expansionism economic! Au mers pe însușirea celor mai bune principii naționaliste, indiferent de proveniența lor, au susținut promovarea propriei limbi și a indivizilor autohtoni valoroși. Cum au stat germanii, cu un ochi pe Alsacia și cu altul pe Lorena, așa au stat și ei cu amândoi ochii pe Ardeal.

Ca etnos, vatră, gene și aport la civilizație sunt, poate, cea mai imaginară populație de pe Terra. Dar fac tot ceea ce face un imperiu, o împărătie! Își doresc totul cu ardoare, cu disperare, mai mult decât orice! De fapt își doresc isteric. Dar își doresc! Ca atitudine național-constructivă sunt INFINIT peste români! Ungaria este Israelul Europei. Aceeași metodă, aceeași logistică, aceleași nume și aceleași gene. Aceeași rețetă de succes.

Românii au avut TOATE datele ca să scape neatinși! Care sînt aceste date? Păi, uitați-vă unde ne lovesc! În primul rând, numeric –  românii erau mulți. Nu mai sunt! Iar câți sunt, sînt debusolați. Românii aveau bogătii unice în Europa și în lume. Nu le mai au! Românii erau în ascensiune economică –  plătiseră datoriile. Acum sunt datori vânduți, dar ce auzim? Că Ungaria și-a plătit datoriile! Deși, ca resurse, sunt zero. Colonii, de unde să fure, nu au. Toată existența lor, ungurii au tras spre nemți –  nu le-au ieșit din vorba! Și dacă era o mizerie germană, o plăteau alții –  i-au deportat pe evreii din Ardealul unguresc, iar România plătește daune și azi.

Dacă nu poți ucide de la distanță, ucide de aproape! Și invers! Dacă nu poți azi, fă-o mâine! Dacă nu poți tu, lasă-l pe altul! Dacă nu poți singur, alătură-te altor ucigași! Să nu treacă o zi fără să muncești la asta! Soția ta să îți fie coleg, copilul tău ucenic, tatăl tău profesor!  Toată maghiarimea este datoare să facă totul, cu orice prilej, pentru realizarea Ungariei Mari. Apoi, și mai mare! Cât mai mare!

Pusta-maghiara

Nu ai cum să nu-i admiri și să-i iei de model dacă VREI O ȚARĂ! Nu ai cum să nu te întrebi: cine dracu sunt ăstia, căci toată logistică, metoda, numele și hibridizările sunt evreiești! Aceleași istericale, aceiași mânie a pârâtului, a lamentațiilor, a sadismului și rasismului! Aceleași fizionomii, ifose de supra-specie, de Herrenvolk (popor de stăpâni), de anticar imperial, deși 1000 de ani după dispariția unei civilizații precum cea egipteană, tu încă nu existai! Iar cât ai existat, numai belele ai adus!

După evrei, a două specie care va moșteni planetă sunt ungurii. Nu chinezii, nu rușii, nu americanii. Au avut atâta cap încât să se confunde cu evreii, până la suprapunere! Au scăpat de datorii, au aceleași nume, mutre și metode. Dacă te iei de unguri, nu e nevoie decât de un raționament de grădiniță ca să fii acuzat instant că ești antisemit! Și s-a zis cu tine!

                                                                                                                                   Gabriel LUPAN

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în UNGURI(istorie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Ungaria, Israelul Europei

 1. Citadela zice:

  Nu-i adevarat. Baiatul asta viseaza in articolul de mai sus. Ungurii sunt la fel de in cacat pina-n git SCLAVI-social-economic ca si restul Europei de Est. Datoriile nu sl le-au platit nici pe departe deoarece ca si restul popoarelor -ESTE IMPOSIBIL SA LE MAI PLATESTI –
  Intradevar au fost primii care si-au trimis curvele de mare clasa la inaintare in occident. Asta am vazut cu ochii mei. La capitolul asta da, sunt pe locul intii

  Apreciază

  • Catalin Didica zice:

   Citadela, tu aberezi aici. Probabil te tragi din bozgori. Habar nu ai ce vorbesti. Bozgoria si-a platit toate datoriile externe si a expulzat FMI-ul din tara. Ei apara interesul lor national exagerat de mult chiar daca ei nici macar nu sunt europeni ci intrusi parveniti ca sa le spun asa.

   Apreciază

   • Citadela zice:

    Tu nu vezi ce idiotenie scoti pe gura. Eu tocmai am zis ca ungurii sunt in cacat pina-n git si tu ma faci bozgor. Pai ce ungur ar spune asta despre poporul sau? LOL
    Si nu au expulzat nici un f m i. ci DOAR LE A INCHIS BIROUL( tot ca manevra politica petru Victoras, vrajeala), si l-au mutat la 10 km mai incolo in Austria…mai intereseaza-te. la fel cum este pueril sa crezi ca daca inchizi un birou GATA ti se anuleaza si datoria. Numai copiii mici cred ca daca inchizi ochii primejdia din fata ta dispare.
    Ce interes sa mai aperi, UE se transforma in CALIFAT ISLAMIC in citiva ani, nu vezi ce prostii debitezi. Nu mai exista natiuni! Gata uitati despre asa ceva!
    Numai puterile supranaturale ne mai pot salva SI O VOR FACE CIND VA VENI MOMENTUL!…iar fortele reduse ale intunericului stiu treaba asta FOARTE BINE DIN TRECUT!!! ca nu este prima oara cind ESTUL trece prin situatia asta! Cititi istoria reala nu cea bagata pe git de religie

    Apreciază

  • Catalin Didica zice:

   Eu tocmai iti explicam ca ungurii si-au platit datoriile. Cum poti tu sa spui ca sunt in cacat pina in gat? Nu au datorii, nu accepta musulmani, sunt patrioti si ne fura transilvania impreuna cu evreii prin retrocedari ilegale. Tu nu stii ce vorbesti si aberezi cum am spus in comentariul celalalt. Cand nu ai datorii la FMI nu esti in cacat pina in gat. Cat despre curve au avut putine fata de ce curve avem noi. Romancele sunt rusine mondiala.

   Apreciază

 2. citadela zice:

  https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/romania
  Desi Romania are o datorie uriasa, macar fata de GDP stam mai bine ca Ungurii care-s in cacat pina-n git 🙂

  Apreciază

 3. citadela zice:

  Ungurii nu vor nici un Ardeal, pentru simplul fapt ca nu au ce face cu el, cu cine sa-l populeze asa cum populatiile sunt depopulate !. Totul este vrajeala. Nimeni nu va mai primi nici o palma de pamint. Asta-i planul!

  Apreciază

 4. nisof zice:

  Ne vor sãlva numai musulmani cãnd vor domina Europagay putredã, lipsesc numa 15-20 de ani! „uniunea eurpeanagay” unde 64% din asa zisi „europarlamentari” sunt curisti-pederasti, pardon, homosexuali, vor avea capetele lor putrede tãiate cu Spada muçulmana!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.