AUTHENTICATED HOLOCAUST HOAX PROPAGANDA


Seful Executivului Britanic de Razboi Psihologic (Propaganda), Victor Cavendish-Bentick, intr-o nota scrisa de mana, in 27 august 1943, spunea: „Am avut o buna perioada pentru banii nostri cu aceasta poveste a camerei de gaze pe care am dezvoltat-o, dar in cele din riscam sa fim descoperiti, si cand ne vor descoperi, prabușirea acestei minciuni va termina cu intregul razboi psihologic? Deci, nu este timpul sa lasam sa se abata de la sine si sa ne concentram pe alte linii pe care le executam ?”. Documentul FO371 / 34551 publicat de biroul de evidenta publica al lui Stephen Mitford Goodson, „Inside the South African Reserve Bank”.

auschwitz-a-good-point

Michael Walsh, autorul celei mai bine vandute carti, The Invasion All Lies, spune ca „jurnalistul de investigatie financiara, un prieten al meu, a murit brusc in 2018,in circumstanțe ciudate”.

271301

BBC-ul din 1942 a lansat zvonurile despre camerele de gazare. Cu toate acestea, in 1943, seful British Intelligence a scris un memoriu in care afirma ca „nu exista absolut nici o dovada ca cineva a fost gazat in camerele de gazare, sau impuscau copiii polonezi cand parintii lor au fost deportati in lagare de munca”.

h-maths-doesnt-lie

Acest memorandum a fost semnat de V Cavendish-Bentinck, seful Executivului Britanic de Razboi Psihologic. Declaratia sefului British Intelligence despre povestile cu camere de gaz: Documentul de la Biroul de Registre Publice FO 371/34551.

covington

Acest document al Ministerului de Externe a fost declasificat acum cativa ani, dupa perioada de 30 de ani, si, fara indoiala, David Irving pare sa fie singurul istoric britanic care a vrut sa comenteze asupra acestuia.

for-believing

Documentul din data de 27 august 1943 continua: „In opinia mea, este incorect sa descriem informatiile poloneze referitoare la atrocitatile germane ca fiind demne deiîncredere. Polonezii, si intr-o masura mult mai mare, evreii, tind sa exagereze atrocitatile germane pentru a ne mentine impresionati. Se pare ca au reusit.”

eli-wiesel

Dl. Allen si cu mine am urmarit atat indeaproape atrocitatile germane. Nu cred ca exista dovezi care sa fie acceptate intr-o Curte de Justitie potrivit careia copii polonezi au fost ucisi pe loc de germani atunci cand parintii lor au fost deportati la munca in Germania sau copii polonezi au fost vanduti colonilor germani.

it-was-real-in-my-mind

In ceea ce priveste moartea polonezilor in camerele de gazare, nu cred ca exista vreo dovada ca s-a facut acest lucru.

bobby-fischer-on-the-holocaust

Au fost multe povestiri in acest sens si le-am reprodus, in P.W.E. (Pay Warfare Executive) zvonuri fara sa credem ca aveau vreo baza. In orice caz, exista mult mai putine dovezi decat cele care exista pentru asasinarea in masa a ofițerilor polonezi de catre rusi la Katyn.

story-denying-4

„Cred ca ne debilitam cazul impotriva germanilor prin publicarea unor povesti de atrocitati pentru care nu avem dovezi. Aceste executii masive in camerele de gazare imi amintesc de povestea despre folosirea cadavrelor umane in timpul ultimului razboi pentru fabricarea grasimii pentru sapun, o minciuna grotesca” … ” Semnat V Cavendish-Bentinck.

who-can-deny-cash-chambers

Ca urmare a acestei declaratii, a fost trimisa o telegrama de la Oficiul de Relatii Externe la Washington in aceeasi zi si o copie la Moscova, solicitand sa nu se faca nici o aluzie la „camere de gazare” asupra atrocitatilor germane din Polonia. Declaratia a fost trimisa de catre seful Executivului Britanic de Razboi Psihologic Victor Cavendish-Bentinck:

story-denying-6

„Reflectand in continuare, nu suntem convinsi ca dovezile privind utilizarea camerelor de gazare sunt suficient de substantiale pentru a justifica includerea lor intr-o declaratie publica …. „: NOTA: O copie a acestui mesaj este pastrata in Biroul Registrului Public, in dosarul PRO FO 371/34551 din data de 24 august 1943.

false-flags-dont-work

MICHAEL WALSH este jurnalist, autor locutor apreciat internațional dar respins de presa corporativa liberala. Este autorul RISE OF THE WEEZ SUN, EUROPE ARISE, NEGRII ALBI AI LUI TROTSKY, MEGACAUST, SCULPTURES OF THE THIRD REICH, VOLUMUL I si VOLUMUL II si alte 51 de titluri de carte.

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/10/17/authenticated-holocaust-hoax-propaganda/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la AUTHENTICATED HOLOCAUST HOAX PROPAGANDA

  1. Nisof zice:

    „Holocau$tul” este marele Geseft pentru jidani! Acest „holocau$t” este um Marketing unde jidani îsi ascund crimele lor comuniste, cãci ei sunt fundatori comunismului cu „Marxul” lor si asasini in massa ca jidani Lenin, Trotchi, Frenkel, Yagoda, Kaganovici si etc. iar în România Ana Pauker, Iosif Chisinevschi, Boris Grünberg-Nikolski, Misu Dulberger-„Dulgheru”, Abraham Gutman-„Rãdãceanu”, Saul Brucker zis „Silviu Brucan”, Mehr Cohn, zis „Miron Constantinescu” si alti banditi comunisti jidani care au omorit „numai” 90 de milioane de oameni în Gulagul comunist judaic!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.