În timp ce la țară, românii mor de foame fiindcă CAPITALUL (deținut exclusiv de un grup criminal organizat) nu intră deloc în satele românești, în mediul urban, alți români cumpără cancer la preț subvenționat tot din munca lor!


Luci Lucescu LondraCa să înțelegeți mai bine:
cetățeanul POPESCU de la oraș muncește pe un salariu hotărât de alții și cumpără carne de porc la un preț subvenționat tot de el!
Cum adică subvenționat tot de el?
Din taxele și impozitele sale, o parte merg la bugetul UE de unde apoi merg sub formă de subvenție în prețul acelei cărni supertoxice care ajunge la preț de dumping (la un preț mai mic decât costul real de producție) în raftul supermarketului unde cetățeanul POPESCU merge mândru nevoie mare să cumpere!
În acest timp, țăranul ION neputând vinde porcul lui către POPESCU (îl obligă UE prin instituțiile mafiote ANAF, ANSVSA, DSV, Registrul Comerțului, Poliția Locală, Poliția Română, Jandarmerie) decide să nu mai crească porc și să bea pensia la birtul din sat.
Din banii dați pe băutură, o parte numită acciză merge la bugetul național care apoi se duce către BRUXELLES de unde este transmis către prosperul capitalist francez-olandez-spaniol!
Țăranul ION, devenit alcoolic între timp, renunță să mai cultive partea lui din terenul strămoșesc și astfel îl dă pe lucru de nimic, cui?
Exact!
Prosperului CAPITALIST din VESTUL „CIVILIZAT” al coanei Ieoropa!
Bilanțul:
POPESCU, boier de oraș, face cancer și moare! Locuința sa e vândută pe lucru de nimic cui? Exact!
Capitalistului STRĂIN!
ION, țăran vrednic din moși strămoși, face ciroză și moare pe stradă fiindcă spitalul de urgență l-a aruncat întrucât nu era asigurat!
Copiii săi, dau pe lucru de nimic, pământul din bătrâni rămas pârloagă, cui?
Exact!
„Investitorului” străin!
Cine câștigă?
CAPITALISTUL, același invadator ce de 2000 de ani vine să ia pământ și apă!
CINE PIERDE?
Întreg poporul român inclusiv mafioții de la ANAF, Poliție, Jandarmerie, SRI și Procuratură!
Slugile Ocupantului Străin, pentru moment, se hrănesc din ce șpăgi primesc de la nepoții lui nea ION al nostru de mai devreme, pentru a fi lăsați să mai producă ilegal (după normele OCUPANTULUI STRĂIN deghizat în „partener UE”) și să facă evaziune neachitând taxele de protecție altor mafioți ce au fost impuse fără ca românii să fie întrebați!
Ce putem face?
Imediat, dar imediat (adică acum) opriți fluxul de bani către SUPERMARKET și direcționați-l către mediul rural, acolo unde vă așteaptă o carne sănătoasă și curată!
Dacă tot am ajuns la PORC haideți să epuizăm subiectul imaginarei peste africane!
Așa cum toți românii au înțeles, este o operațiune de intoxicare menită să producă GENOCID în populațiile de porci autohtoni!
Pentru cine nu știe, 75% din porcii crescuți în gospodăriile rurale din UE se găsesc în ROMÂNIA!
Omorând acești porci, practic corporațiile vor avea la dispoziție pentru a vinde carne de porc un număr de aproximativ 450 milioane de consumatori captivi!
Bătălia și miza OPERAȚIUNII DE EXTERMINARE a porcilor românești este DISTRUGEREA MATCII de reproducție așa încât în 5-10 ani să fie imposibilă reproducerea raselor autohtone de porci în gospodăriile particulare din mediul rural!
Ca fapt divers trebuie să știți că rasele autohtone de porci sunt CELE MAI REZISTENTE DE PE PĂMÂNT la boli!
Atât de rezistente încât niște laboratoare au dezvoltat virusuri speciale care să contamineze acești porci prin vaccinare preventivă!
Norocul românilor este că atunci în 2005, când CIUMA PORTOCALIE a obligat la vaccinarea animalelor, niște medici veterinari de pe la țară, foarte mulți afiliați politic către PSD sau ALDE, nu au efectuat vaccinările respective și au mințit în rapoarte că vaccinarea s-a produs!
MAFIA INTERNAȚIONALĂ a așteptat câțiva ani ca populația de porci să scadă, ca efect direct al vaccinărilor, însă evident că acest fapt nu s-a produs!
S-a prins de ȚEAPĂ așa că a scornit VIRUSUL PESTE AFRICANE!
Trecând peste cretinitatea tragi-comică a imposibilității transmiterii unui virus din AFRICA la animalele românești, observăm caracteristicile operațiunilor de dezinformare-intoxicare cu care OCULTA GLOBALISTO-SIONISTĂ ne-a obișnuit în ultimii ani!
Anul acesta, de IGNAT, arătați că sunteți români și mișcați-vă cururile alea leneșe la 10-20-30 minute în afara orașului, dați un salariu pe un porc de 120-150 de kg și rugați gospodarul să vi-l și tranșeze!
Astfel veți salva NEAMUL ROMÂNESC!

Fotografia postată de Bogdan Subtirelu.

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la În timp ce la țară, românii mor de foame fiindcă CAPITALUL (deținut exclusiv de un grup criminal organizat) nu intră deloc în satele românești, în mediul urban, alți români cumpără cancer la preț subvenționat tot din munca lor!

  1. citadela zice:

    Ca de obicei obiectivitatea lui Luci este la inaltime!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.