CUARȚUL, un mineral cu puteri nebănuite


Imagine similară

Despre misteriosul continent Atlantida  se spune că a dispărut în 48 de ore. Multe ipoteze au fost lansate cu privire la această catastrofă. Una dintre cele mai susținute ipoteze este cea legată de energia cuarțului.

O energie necunoscută încă omenirii care putea amplifica puterea gândului. O energie care putea pune în mișcare lumea materială, dar folosirea ei nerațională putea duce la catastrofe. A fost eroare umană sau pedeapsă divină? Despre cuarț se știe că este un remediu în echilibrarea corpului eteric.

Are efecte de rezonanță, amplifică memoria, stimulează autosugestia și clarviziunea. Aura corpului uman se mărește în prezența cristalului de cuarț. Având o capacitate mare de memorare, cuarțul este utilizat în industria calculatoarelor.

În anul 2011, mai mulți cercetători britanci au constatat că în zonele unde se produc seisme cu magnitudine mare sau au loc erupții vulcanice există mari cantități de cuarț. Cuarțul conține particule de apă care în momentul încălzirii sunt eliberate, permițând rocilor să se miște. Este o descoperire importantă care ar putea revoluționa seismologia.

Atlanții cunoșteau forța nebănuită a cristalelor de cuarț. Cu ajutorul acestora puteau realiza deschideri în câmpul magnetic. Cristalele aveau dimensiuni gigantice și erau expuse la lumina soarelui, a lunii, a stelelor, a forțelor cosmice.

Cuarțul este un imens acumulator care înmagazinează energia cosmică. Din această cauză, cuarțul este considerat un cristal sacru, dar care își dezlănțuie forțele atunci când lucrurile scapă de sub control.

De-a lungul istoriei, cuarțul a fost utilizat numai de inițiați dat fiind puterea forțelor degajate. Aceștia puteau direcționa curenții energetici în atmosferă. În apropiere de Triunghiul Bermudelor a fost descoperită o structură din cuarț despre care se spune că este o relicvă a civilizației atlante. Cristalul are un diametru de 20 de metri și produce energie.

Mai mulți cercetători americani care au studiat piramidele egiptene au emis ipoteza prin care piramidele aveau capacitatea de a înmagazina energia cristalelor de cuarț.

De aici și teoria conform căreia piramidele au fost construite de supraviețuitori atlanți care s-au retras în diferite colțuri ale lumii. Piramidele egiptene și cele incașe sunt construite pe linii terestre strategice care le conferă capacitatea de a acumula energia cuarțului. Poate că numai așa se poate explica necesitatea construirii lor.

https://www.efemeride.ro

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.