Ghetoul Marea Britanie: districte intregi sunt segregate


britisharia-rule

Toate districtele din orasele britanice devin segregate rasial, pe masura ce populatia alba se deplaseaza, iar proportia minoritatilor etnice creste, a declarat un raport major de ieri.

Faith-school-Ted-Cantle-711586

Studiul, realizat de profesorul Ted Cantle, arata ca orasele sufera o polarizare profunda intre grupurile alb si cele minoritare care au trecut neobservate de academicieni si politicieni.

Profesorul Cantle a numit Slough, Birmingham, Leicester, Luton, Bradford si o serie de cartiere din Londra ca fiind „zone cu o populatie britanica alba din ce in ce mai mica si minoritati in crestere”.

39FADCD600000578-3895772-image-a-15_1478080552920

Imagine a Marii Britanii: Aceasta este populatia alba britanica procentuala in orase in 2001 si apoi in 2011, pe baza cifrelor recensamantului.

39FD2CAE00000578-3895772-Mohammed_Tabrez_Noorji_who_runs_his_own_butcher_shop_in_Blackbur-m-45_1478095742555

Mohammed Tabrez Noorji, care are propria macelarie in Blackburn, Lancashire, recunoaste ca nu a servit niciodata un britanic alb.

Cantle a spus ca recensamntul pe zone mici din orase a aratat ca unii chiar „au mare tendinta spre ghetoizare”. Profesorul Cantle, chemat de Tony Blair in 2001, pentru a conduce o ancheta despre revoltele rasiale din orasele din nord, a descris efectul ca „izolarea in crestere a majoritatii albe de minoritatile din zonele urbane”.

Raportul sau:

  • A solicitat o actiune statala concertata pentru a inversa segregarea. Aceasta a inclus sugestia ca elevii albi ar trebui sa fie directionati catre scoli din districtele cu populatie minoritara etnice mai mare;
  • A spus ca guvernul trebuie sa faca mai mult pentru a incuraja rezidentii albi din Marea Britanie sa ramana in diverse zone;
  • S-a constatat ca in ultimii 20 de ani proportia de persoane albe britanice care traiesc in anumite parti ale tarii – cum ar fi Birmingham, Luton, Bradford si Blackburn – a scazut semnificativ. Proportia minoritatilor din unele parti ale orasului Bradford a fost mai mare de 97%.

Raportul profesorului Cantle – care a atras sprijinul unor figuri proeminente ale Laburistilor – nu a folosit fraza americana „zbor alb” pentru a descrie plecarea locuitorilor albi din orase si suburbii.

Cu toate acestea, el a spus ca este clar ca a existat o „scadere a populatiei britanice albe in acele orase in cifre absolute in comparatie cu cresterea numarului de minoritati din aceleasi zone. Aceasta are ca rezultat o izolare in crestere a majoritatii albe din zonele urbane”.

Analiza Cantle a folosit cuvantul „ghetou” pentru a descrie modul in care unele parti ale oraselor britanice s-au dezvoltat. El a spus ca, desi nu exista o definitie acceptata a unui ghetou, multi au fost de acord ca inseamna zone in care grupurile minoritare au reprezentat 90% din populatie, sau 80% in cazul in care un singur grup era dominant.

Cererea raportului de desegregare dirijata de Stat se face ecou al incercarilor controversate de a inversa divizarea rasiala facuta de orasele americane la sfarsitul secolului al XX-lea, cunoscut sub numele de „transport”.

Profesorul Cantle, care dupa revoltele din 2001 a avertizat ca populatiile din orasele din nord traiau „vieti paralele”, a produs raportul „Cresterea segregarii in Marea Britanie”, cu profesorul Eric Kaufmann de la Colegiul Birkbeck.

A venit timpul ca guvernul sa se miste pentru a opri raspandirea diviziunii etnice, a declarat profesorul Cantle, care conduce fundatia de coeziune a comunitaiii iCoCo, iCoCo community cohesion foundation. „Acest lucru a trecut sub radar, dar este timpul ca aceasta sa devina o prioritate nationala, deoarece coeziunea este în joc”, a spus el.

„Obiectivul politicii trebuie schimbat, nu este vorba doar despre minoritati – politicienii si factorii de decizie politica trebuie sa incurajeze rezidentii albi britanici sa ramana in diverse zone; sa aleaga, mai degraba decat sa evite, diverse zone atunci cand se reaseaza, incurajand alegeri similare in ceea ce priveste plasarea elevilor in diferite scoli; cu alte cuvinte, sa creeze o alegere pozitiva pentru zonele mixte si pentru o societate comuna „.

Apelul la interventia statului a fost sustinut de catre figura Laburista Chuka Harrison Umunna (foto dreapta cu sotia sa alba). Deputatul pentru Streatham a spus: „Integrarea este o strada bidirectionala si toate partile societatii au un rol de jucat in prevenirea fragmentarii Regatului Unit.” Raportul nu da niciun indiciu despre politicile care ar putea fi adoptate pentru a convinge albii sa ramana sau pentru a ajuta familiile minoritare sa se mute in zone predominant albe, sau pentru a convinge parintii sa-si trimita copiii la scoli cu „diversitate”.

Analiza profesorului Cantle a spus ca intr-o serie de orase a existat o „miscare in exterior a populatiei britanice albe si o crestere a populatiei minoritare din cauza factorilor naturali sau a migratiei in interiorul tarii”.

Raportul adauga: „Avand in vedere ca polarizarea districtelor a fost evidenta cel putin din 1991, si a fost in crestere, este probabil ca aceasta sa continue, deoarece populatia minoritara continua sa creasca si majoritatea alba continua sa se mute”

blakburn

BLACKBURN: In orasul Lancashire, 76% au fost albi in 2001, si 66,5% in 2011. Unele zone sunt considerate a fi atât de segregate incat 95% sunt acum minoritati etnice

coventry

COVENTRY: Procentul albilor britanici din Coventry a scazut de la 78,3% in 2001 la 66,6% în 2011

slough

SLOUGH: In 2001, 58,3% din populatie era alba, pana in 2011 a scazut la 34,5%

Bir

BIRMINGHAM: In 2001, 65,6% din populatie era alba, la recensamantul din 2011 aceasta a scazut la 53,1%

luton

LUTON: In 2001, 64% rezidenti albi – in 2011 a scazut la 44,6%

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3899540/Go-away-shouldn-t-Don-t-come-corner-Yorkshire-no-white-residents.html

 

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ghetoul Marea Britanie: districte intregi sunt segregate

  1. Nisof zice:

    E Churchill, „inglezi tãi” azi sunt cel mai degenerat popor-idiot din Europa si „Anglia” ta se duce pe rîpã!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.