Nu criticati pedofilii, spun judecatorii


Curtea Europeana a Drepturilor Omului a hotarat ca o profesoara austriaca este vinovata de dispretuirea islamului dupa ce l-a comparat pe profetul Mohamed cu un pedofil pentru ca s-a casatorit cu o fetita de sase ani. Profesoara cunoscuta doar ca doamna E. S. a fost deja condamnata de un judecator austriac si a platit o amenda de 480 € (548 dolari) pentru prelegerea ei. Si acum CEDO a confirmat hotararea.

Grupul, format din sapte judecatori din Strasbourg, a declarat ca a-l compara pe Profetul Mohammed cu un pedofil merge „dincolo de limitele admisibile ale unei dezbateri obiective” si ca instanta austriaca a avut dreptate in a „clasifica drept un atac abuziv care ar putea provoca prejudecati si amenintarea pacii religioase”.

Profesoara a atacat decizia Curtii Supreme austriece inainte de a duce cazul la CEDO. Ea a sustinut ca ceea ce instanta considera remarci inflamatorii care insulta credinta islamica au fost menite sa reia o dezbatere publica privind casatoriile infantile.

5b3b4c18dda4c8a9108b4569

Sotia numarul 3 are 11 ani: Guvernul malaezian inveztigheaza casatoria unui barbat de 41 ani cu o mireasa copil.

Profesoara a organizat in 2008 si 2009 seminarele de Informatie Bazica asupra Islamului, in cadrul carora a predat membrilor Partidului Libertatii principiile religiei islamice si figurile cheie ale lui. In timpul uneia dintre prelegerile ei, doamna E. S. a declarat ca, faptul ca musulmanii se casatoresc cu fetite face ca Profetul Mohammad sa nu fie diferit de un pradator infantil.

„Un barbat de 56 de ani se si o fetita de sase ani; cum o numim, daca nu este pedofilie? „, a spus profesoara, referindu-se la casatoria dintre Profet si Aisha, despre care se crede ca avea sase sau sapte atunci cand casatoria a fost aranjata si noua, cand a fost implinita (adica fetita a fost violata:-))).

Juratii au argumentat ca expresiile pe care profesoara le-a folosit pentru a-l descrie pe profetul Muhammad nu au fost „redactate in mod neutral” si, prin urmare, nu pot fi considerate o contributie legitima la dezbaterea publica pe tema delicata a casatoriilor infantile. Curtea a respins si pretentia profesoarei potrivit careia instantele austriece nu au luat in considerare subiectul declaratiilor sale.

c8rudbfvyaaim1

Fetitele de noua ani sunt „fizic si mental” apte sa se casatoreasca – Primul ministru din Malaezia

Casatoriile infantile au reaparut ca subiect fierbinte pe ordinea de zi a unor natiuni europene in apogeul crizei migrantilor si refugiatilor, care a vazut milioane de persoane din Orientul Mijlociu si Africa de Nord care au invadat UE.

Un raport privind monitorizarea globala privind explorarea sexuala a copiilor din 2013 a sustinut ca Austria nu a reusit sa protejeze copiii de casatoriile infantile fortate, practica devenind din ce in ce mai frecventa din cauza migratiei. S-a raportat in acel moment ca sute de minori sub 14 ani, mai ales fete, erau deja casatoriti cand au sosit in Germania. *Aceste casatorii infantile, ca si celelalte poligamice, sunt facute in fata imamului si legale in tarile lor islamice. Desi in Germania sunt ilegale conform legilor tarii, acestea sunt legale fiindca s-au facut in tara de origine, Germania le respecta si plateste beneficii poligamilor fiindca declara in Germania numai o sotie, iar celelalte vin ca mame singure cu copii si incaseaza ajutoare sociale mai mari. Si toti banii lor merg in buzunarul poligamului muslim.

MICHAEL WALSH este jurnalist, autor si locutor apreciat international dar respins de presa corporativa liberala. Este autorul RISE OF THE SUN WEEL, EUROPE ARISE, TROTSKY’S WHITE NEGROES, MEGACAUST, SCULPTURES OF THE THIRD REICH VOLUME I and VOLUME II si alte 51 de titluri de carte.

meme-buy-direct-signed-books1

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/10/27/dont-criticise-paedophiles-say-whacky-judges/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA(socanta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.