Ipocrizie de politruc: Iohannis evocă la Suceava trecutul și tradițiile bucovinene, după ce a boicotat referendumul pentru căsătorie numindu-i pe susținători fanatici religioși


Președintele României, Klaus Iohannis, a depus, miercuri, la Suceava o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor, un om politic român din Bucovina, care a militat pentru unirea acesteia cu Regatul României în 1918. Apoi a vizitat Cetatea de Scaun a lui Ștefan Cel Mare și Sfânt, unde a declarat următoarele:

Fotografia postată de Florescu Marilena.

„Am vizitat, apoi, Muzeul Bucovinei, unde am simţit respectul puternic pe care bucovinenii îl acordă trecutului şi tradiţiilor, construind şi modernizând instituţii, dar, mai ales, dându-le viaţă şi dedicându-le tinerilor. Bucovina de astăzi înţelege spiritul marilor sacrificii, al proiectelor şi deciziilor de acum un secol.

Suceava aniversează Centenarul Unirii Bucovinei cu România prin proiecte concrete de dezvoltare locală, prin promovarea competenţelor şi a creativităţii. Este ceea ce aşteaptă cetăţenii, este un mesaj patriotic autentic, pe care îl încurajez şi îl susţin.

Corect era ca neamțul să fi fost primit cu huiduieli de către bucovineni pentru atitudinea ostilă avut față de referendumul pentru căsătorie, când în județul Suceava s-a trecut de pragul de 30%.

Dar de unde? Probabil cei prezenți au fost aleși și eliminați cei care ar fi putut să-i reproșeze ceva, știind că Suceava este fieful PNL. Iar cIolanis a profitat pentru a-și face puțină campanie electorală, recurgând la demagogia și ipocrizia ce caracterizează spectrul politic din România.

Ortodoxinfo

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (ref. familie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.