REICH-ul nu este rau


Exista o alarma in Berlin pentru tendinta crescanda de a ignora constitutia falsa impusa Reich-ului german in 1945. Din mai 1945, membrii alesi ai Reichstag-ului german au fost arestati ilegal de armatele aliate victorioase. Fortele combinate ale imperiilor sovietic, britanic si american victorioase, au eliminat ilegal Constitutia germana recunoscuta. De atunci, Germania a lucrat sub o Constitutie frauduloasa, care nu are baza juridica in dreptul international, cu toate ca a fost suportata de nevoie.

east-and-modern-germany

La fel ca si Federatia Rusa, care a revenit la tricolorul Rusiei Imperiale, tot mai multi germani flutura steagul Germaniei Imperiale. Reich-ul care a egalat Statele Unite si Imperiul Britanic in productia industriala, posesiunile coloniale si potentialul comercial, trebuia eliminat, ceea ce a dus la razboaiele de anihilare pentru a elimina un rival comercial german. Acest ultim razboi a fost numit „un razboi pentru democratie”. (ca si razboaiele SUA in tari din Orient pentru instalarea democratiei:-)))

germany-migration-crisis-701859

Zeci de mii de germani patrioti pretind acum ca sunt in primul rand cetateni ai Imperiului German (Reich). Multi dintre acesti cetateni ai Reichului au acum pasapoarte si placute de inmatriculare la masini, stilizate dupa cele din vechiul imperiu.

In ultimii doi ani, numarul cetatenilor din Germania, care nu recunosc legitimitatea regimului tarii si constitutia sa falsa, a crescut de la aproximativ 10 000 la 29 000. Die Welt a publicat recent o informatie alarmanta citand un raport de informatii interne al Germaniei pentru Bundestag. Cea mai mare crestere a numarului de cetateni ai Reich-ului a avut loc in 2017, cand numarul acestora a crescut la 16.500.

heine-100baerg161126_npyxv

Tendinta recenta a provocat interesul serviciilor de informatii interne germane sponsorizate de americani. Acesti agenti germani sponsorizati de americani incearca in prezent sa determine ce este responsabil pentru moda in crestere.

Members of LEGIDA, the Leipzig arm of the anti-Islam movement PEGIDA, hold a poster during a rally in Leipzig

O purtatoare de cuvant a Partidului Verde, Irene Mihalic, s-a plans ca majoritatea acestor cetateni ai Reich-ului nu au fost desemnati ca extremisti de dreapta si a protestat impotriva faptului ca acestor cetateni ai Reich nu li se refuza licentele de arme de foc.

Incepand cu 31 martie 2018, circa 1200 de cetateni ai Reich aveau autorizatii de arme. Acest numar a scazut in octombrie, dupa ce autoritatile au revocat peste 200 de permise. Cu toate acestea, Mihalic crede ca sunt inca prea multi germani inarmati cu „planuri de rasturnare a guvernului”.

19001826_303

Cetatenii Reich-ului sunt o comunitate informala dificil de controlat, care considera ilegala crearea Germaniei Federale Germania (ulterior redenumita Germania). Astfel, ei nu recunosc guvernul sau si o constitutie falsa impusa sub amenintarea pistolului american / sovietic.

Multi cetateni ai Reich-ului au pasapoarte Reich si chiar placute de inmatriculare stilizate dupa cele care existau in Imperiul German, care a precedat Germania National Socialista (cunoscuta si ca al Treilea Reich).

angela-merkel-muslim-migrants-germany-descends-into-lawlessness-islam-immigration-933x445

MICHAEL WALSH este un jurnalist, autor si locutor apreciat international dar respins de presa corporativa liberala-stanga. El este autorul REICH AND WRONG si LIFE IN THE REICH.

collage_reich-and-wrong-2

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/10/29/reich-and-not-wrong/

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(Germania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la REICH-ul nu este rau

 1. Vă foarte mulțumesc că existați ca să mai deschidem împreună mintea Românilor, a Dacilor adevărați care le mai pasă de această Țară Sfântă.

  Apreciază

  • Catalin Didica zice:

   Depinde ce intentii are REICHUL asta. Multinationalele lor ne saracesc intr-una dar ne-au ucis si porcii din coteturi. Ca sa cumparam carne tot de la ei bineinteles. In trecut au rupt teritorii din tara noastra alaturi de Rusia si intentia lor fata de noi nu e una buna. Totusi daca au boala pe evrei si pe musuulmani e ok. La fel au multi.

   Apreciază

 2. Nisof zice:

  In Berlin existã musulmani, tigani, mogoloizi, negri si jidani cu dictatuirã lor holocau$tica, care bastardizeazã pe nemti si pe toti ceilalti, pe de alta parte numai jidani nu se amestecã cu alte rase! Nu existã un unic jidan sau jidanca cãsãtoriti cu negri, nu numai în Berlin si toatã Germania, dar în toata Europa!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.