OMUL, UN EXPERIMENT NETERMINAT


Mutațiile genetice sunt cauzate de modificări ale unei gene din ADN. Gena va da o informație eronată, in momentul în care se produc proteinele.

Mutațiile genetice pot apărea și din cauza modificărilor din mediul înconjurător, de exemplu radiațiile sau poluarea sau se moștenesc de la o generaţie la alta. Se spune ca în ultimele mii de ani, omul modern a suferit o involuție și a devenit foarte vulnerabil la mutațiile genetice.

Schimbările în alimentație au jucat un rol decisiv. Specialiștii susțin că omul modern este foarte diferit față de omul de Neandertal care a trăit acum câteva mii de ani.

Suntem mai scunzi, cutia craniană este mai mică, dentiţia este mai scăzută în rezistență. Studiile au demonstrat că 10% din populația Europei dispune de o genă, CCR5, care îi face imuni la SIDA. Acum 10000 de ani, pe Terra erau câteva milioane de oameni. În prezent, suntem aproape șapte miliarde. Această aglomerație în care trăim a dus la apariția unor mutații.

Una dintre cele mai importante mutații genetice este Progeria sau îmbătrânirea prematură, accelerată. La persoanele care suferă de aceasta boală, recordul de longevitate este de 26 de ani.

Progeria debutează cu calviție, ridarea pielii, tulburări de creștere și morfologice. O altă mutație genetică a cauzat apariția bolii Uner Tran. Persoanele în cauză nu se pot deplasa decât in patru labe. Boala implică un retur în trecutul evoluției umane.

În Turcia există mai multe astfel de familii care prezintă acest sindrom. Acesta este transmis genetic din generaţie în generație. Tot mai multi copii suferă de deficiențe imunitare.

Este celebru cazul lui David Vetter care timp de 14 ani, până când a murit, a trăit într-o cușcă sterilizată. Ectrodactilia sau absența unui deget sau a mai multor degete este o boală care afectează tot mai mulți copii. Nu se cunosc cauzele apariției acestei boli.

secrete ale omenirii

Sunt specialiști care susţin teoria conform căreia omul este un experiment neterminat, care nu s-a adaptat în totalitate la condițiile terestre. Pe măsura ce a evoluat el este tot mai vulnerabil la boli și schimbări ale mediului înconjurător. Am evoluat, dar nu ne-am adaptat la mediul în care am fost introduși.

https://www.efemeride.ro

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( adn). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la OMUL, UN EXPERIMENT NETERMINAT

  1. nicu cohen zice:

    Inchipuiti-va ce experimente se fac pe mintea noastra . Daca au reusit elitele sa convinga milioane de oameni de veridicitatea unor fantezii , niste minciuni fardate , numite „religii ” , metode de a obtine niste Contracte Sociale intre elite si prostimea de rind …….Mahomed avea magar zburator , Issus facea din vin , apa , Moise lovea cu toiagul si tisnea apa din stinca etc etc Baliverne peste baliverne , dar lumea crede .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.