Ritualuri anticatolice; paralelism intre Nagasaki si 11-S


Ritualuri de SACRIFICIU DE FOC contra catolicilor, ordonate pentru NOM

Atrage mult atentia coincidenta celor doua mai pervese crime politice din ultimele timpuri … Este vorba de atacul nuclear asupra principalelor orase catolice din Japonia – Hiroshima si Nagasaki – si atacul impotriva sutelor de crestini catolici prinsi in Turnurile Gemene in 11 septiembrie 2001.

Ordinul Illuminati preia partea cea mai intunecata a cabalei evreiesti, fara a neglija traditia celta, care este de o mare importanta, pana la punctul in care Consiliul Illuminati este cunoscut sub numele de „Marele Consiliu al celor 13 Druizi”

Numarul 11 in traditia cabalista illuminati

33-sacerdotes-druidas

Omagiu public adus celor 33 zeitati ale preotilor druizi

Conform traditiei pagane celte, festivitatile cum ar fi 11 septiembrie, sunt datele sacre ale Druizilor, nume cu care erau cunoscuti preotii celti, introducand, in plus, sacrificiile umane.

De asemenea, in traditia Vedelor hinduse, numarul 11 este esential in sacrificiul ritualic demonic:

” Oh, Zeilor, care in numar de 11 sunteti in ceruri, care in numar de 11 sunteti pe pamant, si care in numar de 11 locuiti in slava in mijlocul aerului, fie ca sacrificiul nostru sa va multumeasca”.

Acelasi lucru s-a intamplat intre cabalistii evrei prin intermediul preotilor leviti, realizand sacrificii umane lui Moloch in secret, asa cum denunta Biblia. Si, secole mai tarziu, se vor infiltra printre crestini.

CEREMONIA SACRIFICIULUI DE FOC A ILLUMINATI DIN BOHEMIA

Zend Avesta, al vechilor persi, influentat de demoni se ruga: „Cei 33 amnscanpands (ingeri cazuti) si Ormazd sa fiti puri si victoriosi”
Conform esoterismului masonic, sacrificiile celor 11 din primele grade sunt destinate a-i converti din „profani” in barbati adevarati, a doua etapa de 11 grade ii transforma din barbati in „pontifi evrei”, iar ultimele 11 grade, ii converteste in „imparati cabalisti”.

Camera Neagra prin care trebuie sa treaca initiatul de gradul 18 (Rosacruz) trebuie sa fie iluminata de 33 lumini. asupra 3 candelabre cu 11 brate.

Ritul Mizraím, al doilea mai luciferin, are 72 grade impartite in 33 simboluri, 33 filosofice, 11 mistice si cele 13 grade cabalistice.

Camera mareului Consiliu de rit Scotian este iluminata de 11 lumini.

Conform doctrinei Cabalei evreiesti a Ensoph (infinitul) este sursa a tot ce a existat, exista si va exista pentru toata eternitatea. Este urmat de cei trei Sephirot superiori si de sapte inferiori, 11 in total. Impreuna se completeaza cu sfera spiritelor „care locuiesc in mijlocul aerului” si care „locuiesc pe pamant”.

„Cabalistii pretuiesc mult numerele, in special numarul 11. Un fragment asupra cartii principale, “Zohar” (Lumina), se intituleaza “Idra Raba”, adica, “Marea Adunare”, deoarece cuprinde discursurile intelese de Simón Ben Jochai tuturor discípolilor sai care erau in numar de zece; in acest mod Maestrul reprezinta Ensoph in mijlocu celor zece Sephirot.”

Sarbatoarea de 11 septiembrie

*11 Septiembre 1826, masonul William Morgan, autor al cartii «Ilustratii ale Masoneriei» (unde expune fara autorizatie, Juramintele Secrete ale Ordinului), este sechestrat de unii dintre „fratii” de Loja si inecat in Raul Niagara (Statul New York).
*11 Septiembrie 1891 (110 ani inainte de atacul megaterorist din New York), se constituie in Londra Asociatia Coloniala Evreiasca.
*11 Septiembre 1922, imperialismul britanic ia Palestina. In aceeasi zi creaza satul Nahal: primul Moshav sau Asezare Colectiva Sionista, din regiune. Intre timp, in New York. se sarbatoreste marea conventie a Organizatiei Sioniste Mondiale, in care este consacrat ca lider al ei Jim Weizmann, care va fi primul presedinte al Statului Israel in 1948, cand britanicii cedeaza acest pamant.
*11 de Septiembrie 1941, se celebreaza ceremonia in care se pun bazele Pentagonului si presedintele Roosevelt, membru al Illuminati, pune in fata Congresului necesitatea de a intra in razboi.
*11 Septiembrie 1961John Kennedy ordona debarcarea trupelor americane in Vietnam. Cine este in realitate in spatele Razboiului din Vietnam, este Illuminati Henry Kissinger, care atunci era asesor al Consiliului National de Securitate. Este atunci cand Kennedy incearca sa termine cu razboiul si cu alte lucruri, si va sfarsi asasinat de Guvernul Secret.
*11 Septiembrie 1990 (11 ani inainte de autoatentatul din Nueva York), George Bush tatal — membru al Ordinului Craniul si Oasele (Skull & Bones), rama a Illuminati, ca si al Lojei Masonice Sionista B’Nai B’Rith —, explica in fata Congresului Nordamerican ca invazia Irakului in Kuwait era „o ocazie rara pentru a manevra catre o perioada istorica de cooperare. Dincolo de aceste vremuri tulburi… poate aparea o Noua Ordine Mondiala„.
*11 Septiembrie 2000, se dezbatea in Statele Unite (intr-o adunare celebrata special in acest scop), beneficiile si inconvenientele unui razboi impotriva Irakului.
*11 Septiembrie 2001… Regimul terorist al lui George Bush fiul, membru al Ordinului Craniul si Oasele (Skull & Bones), ordona atentatele de la Turnurile Gemene ale lui Rockefeller si la Pentágon. In jur de 3.000 persoane au murit, in mod similar cu vechile sacrificii druide (unde se ingramadea lumea in constructii de rachita, carora li se punea foc). Invinuindu-i pe altii de incident, se pune, in plus, scuza pentru devastarea popoarelor si natiunilor, si semanarea terorii.

https://forocatolico.wordpress.com/2017/09/11/rituales-anticatolicos-paralelismo-entre-bombas-nucleares-de-1945-y-el-11-s-1%C2%AA-parte/

Ritualuri anticatolice; paralelismul intre Nagasaki si 11-S (2ª parte)

Autorul marxist Tomás Eloy Martínez aminteste calatoria sa la Nagasaki in 1965. Si marturiseste observand bombardarea absurda a acestui oras, cea mai mare enclava catolica din Japonia. Subtil, el citeaza din ziarul Asahi Simbun:

“A fost o ucidere printre crestini”
Imensa greutate a Fat Man a fost descarcata la nimereala si n-a dat exact la tinta. S-a deviat catre Est si a cazut asupra vaii stramte Urakami, unde traiau 25.000 de catolici in oras. (Tomás Eloy Martínez)

beser-2

Jacob Beser, evreul trimis in secret pentru a conduce atacurile nucleare in Hirosima si Nagasaki

Nagasaki, 9 august 1945, 11.02 horas

Mitul maiorului Sweeney, secretul cabalist

Marea presa evreiasca timp de multi ani l-a semnalat/invinuit pe maiorul Charles Sweney – un pilot católic al atacului asupra Nagasaki – ca responsabil al atacului selectiv asupra populatei catolice din Japonia, dar a ascuns tot timpul adevaratul vinovat de selectare, evreul Jacob Beser, responsabil cu radarul, care era unicul membru al tripulatiei care a participat in cele doua atacuri nucleare, alegand locul monstruoasei descarcari.

In timpul primului atac asupra Hirosimei, tripulatia ignora puterea bombei nucleare si doar isi imaginau ca era vorba de un alt bombardament cotidian. Dar vazand puterea distrugatoare a lui Little Boy, a trebuit ca sefii Proiectului Manhattan sa schimbe toata tripulatia, cu exceptia specialistului antrenat pentru lansarea ambelor bombe, israelianul Jacob Beser.

S-a ascuns ca Jacob Beser a fost un agent illuminati pregatit si desemnat in secret proiectului de la baza ultrasecreta din Los Alamos, Noul Mexic, condusa personal de liderul luciferinului Proiect Manhattan, el de asemenea evreu, Julius Robert Oppenheimer.

Noilor membri ai tripulatiei – necunoscatori ai adevaratului obiectiv, inclusiv pilotul catolic Charles Swenney – au fost inselati ca in acea zi misiunea consta in a realiza un zbor de recunoastere – pregatire cu o bomba momeala, in afara de faptul ca au existat totusi putine stiri despre ceea ce se intamplase cu trei zile inainte, si ca marinii au anticipat deja o predare imediata a japonezilor.

Dar misiunea era diferita. Cand au ajuns la posibilele tinte militare, s-a dat ordinul sa schimbe obiectivul…

“Intregul zbor a fost afectat de nori si furtuna. Sosind la Kokura, vremea s-a inrautatit. B-29 a pierdut mai mult de 45 minute asteptand sa se poata decola. Abia ii mai ramanea combustibil pentru intoarcere. Se intorcea deja cand Sweeney a primit ordin sa zboare spre Nagasaki. Cerul era intunecat si aici, si nu mai avea timp decat sa treaca o singura data. La cinci kilometri de oras au intrevazut ceva clar… Imensa greutate a Fat Man a fost descarcata la intamplare si nu lovise exact la tinta. A deviat spre Est si a cazut asupra stramtei vai a Urakami, unde traiau cei 25.000 catolici din oras” (Jacob Bese, unui corespondent al The Washington Post)

De ce ar fi fost nevoie de un nou atac, si mai ales cu o bomba mai puternica? De ce atacul s-a executat exact la ora 11? De ce asupra unui oras care nici macar nu era obiectiv militar important si mai putin in sectorul care a fost atacat?

Adevaratele obiective ale Proiectului Manhattan

truman

Evreul Harry Salomón Truman cu vesmantul sau de mare maestru mason

Cand s-au realizat atacurile de la Hirosima si Nagasaki, deja japonezii erau in negocieri pentru a se preda, dupa ce frontul de vest al Axei a cedat cateva luni mai devreme. Se termina razboiul si cu el oportunitatile de a realiza un sacrificiu ritual al unei categorii supreme.

Existau obiective militare?

Ca evreul Salomon Truman a spus ca Hirosima gazduia o baza militara importanta, este o minciuna care poate fi inteleasa doar de catre cei care au vrut sa ascunda motivele bombardamentului in acel moment.

Cum se combina asta cu declaratiile locuitorilor din Hirosima care au spus ca nu s-au speriat cand au auzit zgomotul lui Enola Gay cand a ajuns cu incarcatura sa mortala, fiindca avioane treceau mereu? De ce nu a fost bombardat inainte Hirosima, cand forta aeriana nord-americana bombardase sistematic toate obiectivele militare si orasele japoneze?

In iunie 1945, generalul Curtis LeMay, insarcinat cu atacurile aeriene in Japonia, se plangea ca dupa luni de bombardamente cu NAPALM nu mai era deja nimic in orasele japoneze decat daramaturi si gunoi.

Deja in iulie avioanele americane puteau survola Japonia fara sa intalneasca rezistenta si sa bombardeze orice ar fi dorit fiindca Japonia nu se mai putea apara.

In realitate, Proiectul Manhatan avea obiective la care lucra din 1939, ani inainte ca SUA sa intre in razboi; sa inzestreze puterile evreiesti (evreii cabalisti) cu o arma capabila sa terorizeze omenirea si s-o puna in genunchi in fata mandatelor ei perverse.
De asemenea a existat si obiectivul ritual, jertfa prin intermediul a doua coloane de foc dedicate celor 11 sefiroti si a caror implinire ar trebui sa atraga pentru provocatorii sai o putere fara egala in istoria omenirii.

Proiectul Manhattan, conceput si realizat de evrei cabalisti

Physicists Albert Einstein and Robert Oppenheimer

Evreii Albert Einstein si Julius Robert Oppenheimer lucrand la Proiectul Manhattan

Agentul operativ instruit, cum deja s-a aratat, a fost evreul Jacob Beser. Dar, in egala masura, membrii Proiectului Manhatan erau in totalitate evrei; toti, cercetatorii si promotorii au avut aceeasi rasa: presedintii Franklin D. Roosevelt si Harry Salomon Truman; organizatorul programului Vannevar Bush; directorul programului Julius R. Oppenheimer, promotorul si aparatorul Albert Einstein; oamenii de stiinta dezvoltatori si spioni exilati din Germania, Italia, Polonia si Ungaria, Robert Serber Frankel, John von Neumann, Richard Phillips Feynman, Hans Albrecht Bethe, Edward Teller, Leó Szilárd, Enrico Fermi (sotul activistei evreice Laura Capon Fermi), Félix Bloch, Emil Jan Konopinski (Sniegowska), Stanley S. Frankel si “spionul” Klaus Fuchs Wagner despre care apoi s-a publicat ca a fost insarcinatul cu trimiterea avansurilor investigatiei „camarazilor” sai din Uniunea Sovietica.

manhattan-boys

Grupul de oameni de stiinta si promotori evrei ai Proiectului Manhatan

https://forocatolico.wordpress.com/2017/09/11/rituales-anticatolicos-2%c2%aa-parte-paralelismo-entre-nagasaki-y-el-11-s/

Un comentariu al unui cititor: Julius Oppenheimer s-a format sub supervizarea evreului illuminati Max Born, bunicul matern al stelei de muzica pop, evreica illuminati Olivia Newton John, al carui tata Brinley (“Bryn”) Newton-John, a fost gardianul illuminati de la inchisoarea  Spandau, celebra pentru ca l-a avut detinut pe Rudolph Hess locotenentul lui Adolf Hitler, pana a murit misterios in 1989, cu numai cateva zile inainte de a fi eliberat. Max Born, in plus, a fost mentorul evreului comunist Klaus Fuchs Wagner, care mai tarziu a fost „denuntat” ca spion pe care l-au racolat sovieticii pentru a afla secretele nucleare imediat dupa evreii americani, pe care dezvoltarea bombelor nucleare i-a costat in jur de 25 miliaone de dolari.

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.