Capitalismul un sistem de opresiune!


Luci Lucescu

De trei ani facem referire constant la faptul că resursele Pământului au fost confiscate de un grup restrâns de infractori, iar privilegiile imense ce decurg din acest fapt, sunt menținute de un sistem bivalent de OPRESIUNE numit CAPITALISM!
De ce este un SISTEM BIVALENT DE OPRESIUNE?
Fiindcă folosește două metode, perfectate în timp (aproximativ 500 de ani de istorie documentată) de a ÎNROBI pe toți oamenii Pământului:
1) SISTEMUL LEGISLATIV – așa numita democrație liberală care nu are absolut nimic de-a face nici cu poporul, nici cu interesele sale și nici cu normalitatea!
Prin sistemul legislativ poporul este de acord să respecte niște reguli iar în același timp să se aplice metode de represiune împotriva celor care nu le respectă.
Problema sistemului legislativ este că și-a pierdut sensul inițial, acela de a păstra echilibrul în societate.
GRUPUL CRIMINAL ORGANIZAT (Mafia locală ce și-a dat mâna cu MAFIA INTERNAȚIONALĂ la LOVITURA DE STAT din 1989) a infectat atât segmentul care elaborează LEGILE (Guvern, Partide Politice, Parlament, Președenție) cât și segmentul care „veghează” la aplicarea lor: POLIȚIE, JANDARMERIE, SERVICII SECRETE, ARMATĂ.
Astfel, deasupra a ceea ce oamenii cred că se numește STAT mai există un STAT PARALEL (afirmații întârite de declarațiile președinților Donald J. TRUMP și Vladimir Putin – adică cei mai informați lideri de pe Pământ) pe care îl putem denumi STATUL MAFIOT și CRIMINAL întrucât servește interesele PUTERII CONCEPTUALE.
2) APARATUL DE LIMITARE A ACCESULUI LA INFORMAȚIE și de INTOXICARE
– sistemul educațional care transformă toți copiii în cretini până la 18 ani făcându-i prizonierii propriilor lor ignoranțe;
– sistemul informațional deopotrivă massmedia și instituțiile STATului cu atribuții pe partea de informații care în loc să furnizeze INFORMAȚIE, furnizează RAHAT INFORMAȚIONAL!
Tot ceea ce am scris până acum nu e vreun secret pentru nimeni: fiecare dintre voi ați simțit sau înțeles însă ce v-a lipsit este MOTIVUL pentru care totul se întâmplă!
MOTIVUL ESTE SIMPLU: sunteți prizonierii UNUI GRUP DE CRIMĂ ORGANIZATĂ TRANSFRONTALIER și nu există în acest moment decât O SINGURĂ DISCUȚIE SERIOASĂ:
ELIBERAREA NAȚIONALĂ!
Eliberarea individuală este IMPOSIBILĂ! Cei care au impresiacă pot „evada” sau sunt ei așa de inteligenți și vor găsi „fisuri” ale LAGĂRULUI în care se mint că supraviețuiesc, SE ÎNȘEALĂ AMARNIC!
PUTEREA CONCEPTUALĂ este cu adevărat SINGURA ORGANIZAȚIE de pe PĂMÂNT!
Adică un mecanism INFERNAL care funcționează cu precizia unui ceas elvețian!
Acolo unde există vreo „rotiță” care pune în pericol precizia mecanismului este imediat înlocuită! Se elimină fizic ce veche și se pune alta nouă!
După acest lung preambul, LUCESCU vrea să exemplifice CONCRET!
Spre deosebire de alții, LUCESCU este în interiorul MECANISMULUI și nu vorbește așa după ceea ce își imaginează el ci exact la obiect!
Am menționat că sunt, alături de alte persoane, la un nivel decizional local, în ceea ce privește alocările financiare pentru dezvoltarea comunității!
Astăzi aș vrea să vă vorbesc despre felul în care INFRACTORII CAPITALIȘTI confiscă APA (stați calm că e trend internațional)!
În localitatea G. (puteți pune orice nume de oraș sau comună în loc de G fiindcă este perfect aplicabil și vouă) timp de 600 de ani de atestare documentară oamenii au folosit APA din fântâni și puțurile personale!
În ultimii 30 de ani, oamenii și-au forat propriile puțuri la adâncimea de aproximativ 20 de metri și și-au asigurat astfel accesul la o apă pură! Izvorul de la acea adâncime, în zona de SUD EST a coloniei România, beneficiază de o apă 100% microbiologic pură întrucât este sub un strat de ARGILĂ și puteți verifica că astfel nu există absolut nici o șansă ca substanțe nocive vieții sau microorganisme să ajungă în acea apă!
În ultimii 5 ani, PUTEREA CONCEPTUALĂ prin intermediul MAFIEI LOCALE, cățărată la vârful administrației comunității G, a creat o psihoză în rândul locuitorilor și anume că apa din propriile puțuri este infectată, este total nepotabilă!
Lucescu nefiind prost, este printre singurii care a sesizat măgăria însă, după cum bine știți, este greu să împiedici o turmă de animale să se îndrepte în direcția greşită!
Motivul?
Imediat aflați!
S-au furat 750 de mii de euro și s-a justificat o construcție a ceea ce ar trebui să fie o stație de pompare a apei: un foraj de 80 de metri care aduce apă într-un bazin și care mai apoi este împins prin intermediul unor pompe pe rețeaua de distribuție.
Pentru ca oamenii să aibă acces la rețeaua de distribuție a apei li s-a mai cerut o taxă de branșare de 150 de euro deși proiectul inițial prevedea ca branșamentele la fiecare locuință să fie făcute în costul celor 750 de mii de euro.
După părerea lui Lucescu mai mult de 250 de mii de euro nu s-au folosit efectiv pentru tot acest sistem iar restul de juma de milion de euro au mers în niște buzunare ale unor „întreprinzători”.
Ce se întâmplă acum?
Edilul semnează un proces-verbal, fără să consulte cetățenii printr-un referendum local, prin care această investiție precum și resursa de apă ESTE CEDATĂ unei SOCIETĂȚI COMERCIALE!
Pe scurt, APA ESTE PRIVATIZATĂ!
Ce urmează?
În ciuda tuturor măsurilor întreprinse de LUCESCU, de a opri acest coșmar, începând de ieri LOCUITORII din urbea G. nu mai au ACCES GRATUIT LA APĂ!
Excepție face LUCESCU care și-a executat un foraj direct în propria bucătărie, cu toate consecințele ce decurg de aici, și care în virtutea DREPTULUI NATURAL la apă, va bea toată viața GRATIS o apă microbiologic pură.
Cetățenii păcăliți că apa pe care obișnuiau să o consume este NEPOTABILĂ, încep rând pe rând să renunțe la vechile puțuri și se „civilizează”: plătesc 180 de euro branșamentul la rețeau urbei G.și mai apoi 1.25 euro per metrul cub de apă.
Asta pentru început!
Societatea Comercială care a „câștigat” MONOPOLUL pe distribuția apei în județul P. este administrată de niște infractori dovediți însă PUTEREA CONCEPTUALĂ i-a lăsat în libertate pentru a servi exact acestor scopuri!
Vor trece anii și oamenii se vor văieta din ce în ce despre cum a crescut prețul la apa curentă, la canalizare, la gunoi ș.a.m.d.
Nu va exista nici o soluție pentru ca cetețenii urbei G. să poată să își recâștige DREPTUL GRATUIT LA APĂ. Cum vor protesta vor fi amendați sau arestați pentru tulburarea „liniștii și ordinii publice”!
Partidele politice nu vor permite liderilor locali o altfel de linie decât cea CAPITALISTĂ!
Din aceste motive LUCESCU vă vorbește despre RESUVERANIZAREA COMPLETĂ A ROMÂNIEI!
Oameni buni, și voi, în orașele voastre sunteți prizonieri!
Iar singura soluție este ELIBERAREA NAȚIONALĂ și REDOBÂNDIREA, prin intermediul celui mai avansat sistem de orânduire socială din istoria Umanității adică SOCIALISMUL AUTENTIC, a DREPTULUI NATURAL DE FOLOSINȚĂ ASUPRA RESURSELOR din AVUȚIA NAȚIONALĂ!
SOCIALISMUL AUTENTIC înseamnă ZERO PRIVILEGII PENTRU ORICINE indiferent de poziția din societate: ZERO TAXE și IMPOZITE, utilități gratis, educație de calitate gratuită, hrană gratuită, petrol-gaze gratuite (corepsunzător COTEI INDIVIZE a fiecărui cetățean din PETROL), asistență medicală GRATUITĂ, locuință spre folosință GRATUITĂ pe viață.
Lucescu nu se grăbește: unii mai devreme, alții mai târziu iar proștii niciodată, cu toții îi veți da dreptate!
Vreți, nu vreți, vă place, nu vă place, tot la NAȚIONALIZARE Și SOCIALISM AUTENTIC veți ajunge!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Capitalismul un sistem de opresiune!

 1. OO zice:

  De acord cu drepturile aferente sistemului social descris (i-aș găsi, totuși, altă denumire), dar mi-ar placea să cunosc părerea autorului în ceea ce privește obligațiile aferente acestuia……
  LIBERTATEA este o iluzie, acum, dar nu ar fi tot o iluzie dacă ai beneficia de gratuități (naturale, de altfel, dacă ți le obții singur), în schimbul obligației de a presta, în mod oblgatoriu, servicii în favoarea comunității ? Cred că este necesar să concepem un sistem nou, dar mult mai bine elaborat, în sensul de a ține cont de unicitatea fiecărui individ, în cadrul comunității, pentru a nu ne întoarce la uniformizarea specifică comunismului………………..

  Apreciază

 2. Maria zice:

  Daca nu incepeti cu educarea oamenilor in respect fata de tot ce-i inconjoara, niciun sistem nu va functiona. Tot ce facem rau in jurul nostru ni se intoarce. Si se intoarce si asupra urmasilor. Mereu se va gasi un parvenit, un smecher ce se va cocoța pe umerii sclavilor, tinand discursuri patriotice . Va privesc de multi ani cum insirati vorbe pe net. New agistii promit salturi in 5D. Cohortele de terapeuti promit vindecari miraculoase. Falsii iluminati promit iluminare, preotii vand indulgente. Dumnezeu nu baga in traista. Masoneria ne dezbina, desi a pus la cale circul numit Centenar. Masonii din cele nnn loji se bat intre ei pe ciolan si sclavi la vot. Somn usor, lupilor!

  Apreciază

  • citadela zice:

   Si ce poti sa faci Maria? Suntem mici fara putere. Un lup fara bani in cont nu face doua parale. Educatie ca-n socialism adusa pe tancuri din est, la revedere pe vecie, nu mai pupam asa ceva! Pe de-a moaca nu o sa-ti mai educe nimeni plodul..asta-i clar, la fel ca in vest asa cum ai dorit-o cu spuma la gura in 89 cint tipai jos socialismul( Tu ai dorit ceea ce ai primit!).

   Daca vrei educatie trebuie sa scoti bani grei din buzunar, efort care vine cu MULTA RENUNTARE!
   Esti pregatita pentru asa ceva?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.