Cresterea salariului minim


Luci Lucescu

Am repetat şi vom continua să repetăm pînă ce iobagii români vor înțelege: „creşterea” salariului minim este de fapt REVENIREA salariului minim la nivelul unde se cuvine unei țări ce se presupune că s-a integrat de 11 ani în UE.
Datorită parității euro leu, stabilită arbitrar după poftele şi interesele proprietarilor străini ai BNR, salariul minim este undeva la 275-300 de euro.
Acest prag arată halul de iobăgie la care este supus poporul român în condițiile în care prețurile sunt „euroizate” de mult: utilități, hrană, carburanți, servicii, textile, etc.
Aşadar angajatul (iobagul) român cumpără produse la prețurile UE dar munceşte pe salarii impuse la un nivel criminal de către Ocupantul Străin!
În condițiile în care BNR a fost privatizată din 17 decembrie 1989 (fiind principalul motiv al loviturii de stat) orice Guvern nu are decât o singură modalitate de a atenua din Holocaustul la care sunt supuşi românii: readucerea salariului minim către 1000 de euro net unde ar fi normal să fie.
Ca de obicei, orice astfel de tip de măsură ce strică planurile globaliste de exterminare al românilor este însoțită de chițăieli şobolăneşti ai tuturor agenților de influență, strecurați atent de Ocupantul Străin prin tot ce este cunoscută drept massmedia românească!
Din acest motiv discuția despre Eliberare Națională, Naționalizare şi Socialism Autentic este obligatorie şi nu trebuie amânată pentru câteva firimituri în plus aruncate de Guvernul Colonial cu voia Ocupantului Globalisto-Sionist!
În Adevăr este Puterea!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.