De ce oamenii albi urasc oamenii albi


Rasismul anti-alb este larg raspandit, iar cei mai rai infractori sunt spalatii pe creier care se auto-urasc etnic. Auto-stima etnica este numai un fenomen alb. Popoarele din intreaga lume sunt derutate de perversitatea auto-stimei etnice si de dorinta de a provoca distrugerea propriei etnii, cultura si istorie prin amestecarea raselor.

Spania se afla in prezent pe lista tarilor mediteraneene cu numarul cel mai mare de sosiri de migranti pe mare. Peste 47.500 de migranti au sosit in tara de la inceputul anului. Atunci cand migrantii ilegali ajung pe teritoriul Spaniei, acestia nu sunt arestati si expediati inapoi. Nu, ei salta si sarbatoresc intrarea pe covorul rosu intins pentru ei. Fara sa fie nevoie sa se identifice, cetatenii non-europeni beneficiaza imediat de statutul de rezident si de accesul liber la portofelul si buzunarul contribuabililor.

Foarte putini sunt refugiati in sensul acceptat al termenului: sunt migranti economici. Cu toate acestea, etnicii europeni care impartasesc cultura, religia si istoria Europei sunt obligati sa treaca prin multe formalitati pentru a obtine rezidenta in tarile UE fara garantie de succes. Nu este acesta rasism?

Nu toti africanii sunt negri: Sute de mii de persoane de origina etnic europeni suporta o existenta sordida si distrugatoare de suflete imprastiate in sutele de tabere din republica neagra, in timp ce asteapta genocidul rasial sponsorizat de guvern. Nu exista posibilitatea ca acestia sa fie acceptati in Europa. Nu exista echipe de camere ale BBC sau CNN care sa inregistreze mizeria acestor albi stramutati.

O ucraineana ramasa orfana la moartea parintilor ei intr-un accident de masina, a fost adoptata de un cuplu de profesionali englezi cu o viata confortabila. Adolescenta era fericita in Anglia, a fost educata si si-a facut prieteni acolo, dar a fost trimisa inapoi in tara in care nu are familie.

Cu toate acestea, atunci cand imigrantii ilegali, dupa ce au fost condamnati pentru mai multe infractiuni grave, sunt obligati sa se intoarca in tarile lor natale, protestele din partea albilor explodeaza si avioanele sunt ocupate si impiedicate sa decoleze. Nu este acesta rasism?
Ministerul de Interne britanic spune ca „nu poate fi satisfacut” ca Inga Lockington, fost primar al orasului Ipswich si consilier municipal, sa fie rezident permanent in Anglia. A trait si a lucrat in Marea Britanie din 1979.

4032

Inga Lockington cu scrisoarea ei de la Ministerul de Interne si pasaportul danez din anii ’70

Nu este oare vorba de rasism anti-alb atunci cand un caz ca acesta este pus in fata a sute de mii de banditi neidentificabili carora li se acorda cetatenie, pasapoarte, beneficii, in ciuda faptului ca nu au niciun fel de calificare, cultura comuna sau autosuficienta?

Zilnic imigrantii defileaza de-a lungul autostrazilor construite de muncitorii albi saraciti. Ei folosesc scoli construite de generatiile care si-au dat viata pentru Marea Britanie, traiesc in case care nu au fost construite din cei din clasa lor, ci de catre albii pe care ei ii dispretuiesc.

Fiului unui fost inalt Comisar britanic i-a fost refuzat un pasaport in Marea Britanie, deoarece s-a nascut intr-un stat din Caraibe, unde tatal sau a servit ca Inalt Comisar britanic in Trinidad Tobago in perioada 2011- 2014.

Fostul diplomat a spus ca a fost lasat sa se simta „neputincios si nervos” dupa ce Ministerul de Interne a refuzat sa-i acorde un pasaport fiului sau nou nascut. El a spus ca asta ilustra prioritatea „culturala (etnica) din cadrul Ministerului de Interne pentru a respinge ori de cate ori este posibil”.

cropped_gemma_dominic_capparelli

O cerere de rezidenta a unei femei nascuta in Irlanda de Nord si a sotului ei nordamerican a fost respinsa.

De ce etnicilor europeni care traiesc deja in Europa le este aproape imposibil sa obtina rezidenta in alte state membre ale UE? Un astfel de rasism anti-alb este apartheidul institutionalizat pentru care hartuitorii responsabili speram ca vor fi trasi la raspundere intr-o zi si vor fi exilati. Cea mai josnica forma de ura de rasa este auto-ura. Daca albii care-si urasc rasa si iubesc atat de mult migrantii, atunci ei si familiile lor nefericite sunt bineveniti sa se alature migrantilor si asa vor face.

Chiar si celor ai caror stramosi originari europeni au emigrat li se refuza rezidenta in patria-mama. Britanicii ai caror parinti au emigrat in Dominioane sunt trimisi din Marea Britanie in Australia, Noua Zeelanda si Canada? Cu toate acestea, 2,3 miliarde de cetateni ai Commonwealth-ului, dintre care 94% sunt africani sau asiatici, sunt incurajati sa-si scoata cetatenia britanica umpland locurile goale in fortele armate ale Marii Britanii.

grup

Francoise Milne si Simon Milne impreuna cu cei trei copii Charlotte, Olivia si Louis

Simon Milne, MBE, in varstă de 58 de ani, a servit in Irlanda de Nord si Bosnia, si este unul dintre cei 27 Cavaleri de arme, care pazesc Regina in ocazii speciale. Sotia sa, mama copiilor sai, Francoise, in varsta de 50 de ani, a solicitat rezidenta, dar a fost refuzata deoarece nu a putut dovedi ca este „autonoma”.

Un cuplu olandez spaniol care au trait in Marea Britanie toata viata lor adulta au vorbit despre „disperarea” lor dupa ce Ministerul de Interne a refuzat cererea lor post-referendum pentru ca cei doi copii ai lor sa fie recunoscuti ca rezidenti permanenti ai tarii.

Jan-Dinant Schreuder si Monica Obiols, ambii 49 de ani, s-au aflat intr-un cosmar birocratic cand li s-a spus ca fiul lor de 15 ani si fiica de 12 ani trebuia sa furnizeze mai multe dovezi ca traiau permanent impreuna cu parintii lor.

941

Monica Obiols si Jan-Dinant Schreuder au un fiu de 15 ani si o fiică de 12 ani, ambii s-au nascut la Londra.

„Ce dovezi ar trebui sa aiba? Ei nu au taxe de consiliu sau dovezi despre locul in care locuiesc. Sunt copii „, a spus Obiols. „Ei au mers la scoala aici toata viata lor, engleza este limba lor materna. Am fost atat de socata cand am primit scrisorile de refuz!”

Imaginati-va scandalul daca astfel de cazuri, precum si alte sute ca ele, ar fi fost aplicate non-albilor. Daca vrem sa eradicam rasismul, ceea ce va iesi din aceasta fierbere va avea, fara indoiala, piele alba. Pentru a realiza acest lucru, trebuie infiintat un organism urgent pentru a aborda rasismul impotriva albilor.

your-visa

MICHAEL WALSH, ca si Julian Assange, este jurnalist, autor s locutor international apreciat de mass-media corporatista liberala. Este autorul RISE OF THE SUN WEEL, EUROPE ARISE, TROTSKY’S WHITE NEGROES, MEGACAUST, SCULPTURES OF THE THIRD REICH VOLUMUL I si VOLUMUL II Si alte 51 de titluri de carte.

meme-buy-direct-signed-books1

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/11/13/why-do-white-people-hate-white-people/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA(progresism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De ce oamenii albi urasc oamenii albi

  1. Catalin Didica zice:

    Albii se urasc intre ei din cauza evreilor. Ei au facut aceste lucruri prin actiunile lor marsave. Restul a venit de la sine. Din pacate albii au devenit tintele africanilor si a musulmanilor dar din pacate Europa tot proasta e si nu vede aceste lucruri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.