Inamicul este înauntru


sorosmastercard

Un grup semi-clandestin care a ajutat peste 15.000 de banditi no-europeni care incaseaza beneficii, sa intre in mod ilegal in Europa, a fost filmat pe o caseta unde admite sa pregateasca in mod sistematic solicitantii de azil pentru a exploata interviurile de prezentare simuland traume si persecutii.

Ariel Ricker, directoarea executiva a Advocates Abroad, un important ONG nonprofit care acorda asistenta juridica migrantilor, a fost inregistrat pe caseta, discutand in mod deschis despre modul in care ii invata pe refugiati sa minta agentii de frontiera. Videoclipul a fost lansat de catre activista canadiana de dreapta, autoare si personalitate a internetului, Lauren Southern. Va fi parte a noului sau proiect de film documentar „Borderless”, care preia criza migratorie europeana.

refugee-doctors-on-their-way

Advocates Abroad sunt finantati de corporatii globaliste, printre care se numara celebrul Rockefeller Brothers Fund, care toarna gaz peste flacarile celor care afirma ca aceasta criza care copleseste Europa este controlata de evrei. Similari traficantilor corupti in mizeria umana care sunt finantati de UE si ONU.

Pe site-ul sau, Advocates Abroad, sustine ca au ajutat circa 15.000 de migranti sa treaca granita in Grecia si inca 2.500 in afara Greciei. Organizatia este masiva, cu voluntari din principalele universitati si a fost chiar prezentata intr-un film documentar al Asociatiei Internationale a Barourilor.

In film, Ricker descrie modul in care organizatia ofera sesiuni de instruire pentru migrantii care doresc sa intre in Europa, in care sunt invatati cum sa actioneze in timpul interviurilor cu agentii de frontiera: „Le spun ca asta e joc teatral, totul este interpretare … pentru ei, trebuie sa-si asume rolul in acest teatru.”

George Soros

George Soros (Investitor, Finantator, Open Society Foundation), Foto: http://www.stephan-roehl.de

Ea numeste, de asemenea, personalul EASO (Biroul European de Sprijin pentru Azil), insarcinat cu examinarea migrantilor ca “f***ing stupid.”. Ea continua sa descrie o formula pe care organizatia a creat-o pentru a o folosi in interviurile de prezentare.

O metoda pe care o invata migrantii este aceea de a exploata presupusele simpatii crestine ale Greciei ortodoxe orientale estice, pretinzand ca au fost persecutati pentru ca sunt crestini. Ea chiar descrie spunandu-le cum sa se roage in timpul interviurilor, in mod ironic deoarece acest lucru se presupune ca reflecta „onestitatea”.

5d6c58e14e41c764054d676702f2b05e

Organizatia, infiintata in 2016, a ajutat la aducerea migrantilor intr-o Grecie care se confrunta lipsa de numerar, care se straduia sa se recupereze din criza datoria guvernului pe termen lung. Majoritatea migrantilor care cauta sa intre in Europa vin mai intai prin Grecia, cu sosiri la varf in 2015.

In mod ironic, unele dintre adevsratele victime ale tacticii ONG-urilor sunt refugiatii, deoarece adevaratii refugiatii au fost obligati sa concureze cu candidatii falsi instruiti sa insele sistemul. Drama antrenamentului lui Ricker este ca a instruit elevii sai sa simuleze emotiile supravietuitorilor de traume, aparent fara sa se gandeasca la cei care solicita azil si care nu au nevoie sa simuleze traume si suferinte.

In ultimii ani, taberele de migranti din Grecia au devenit periculos supra-aglomerate, ducand la violenta si boli, pe care ONU le-a descris ca fiind „punctul de fierbere”. Dar Advocates Abroad nu sunt responsabili pentru mentinerea lagarelor pentru refugiati; singura lor slujba este de a face ca imigrantii sa treaca poarta.

Southern sustine ca UNHCR a raspuns deja la inregistrari spunand ca sunt „alarmati de aceste rapoarte”, iar reactia violenta in retele sociale a fost in mod evident foarte puternica.

MICHAEL WALSH, ca si Julian Assange, este jurnalist, autor si locutor apreciat international dar respins de mass-media corporatista liberala. Este autorul RISE OF THE SUN WEEL, EUROPE ARISE, TROTSKY’S WHITE NEGROES, MEGACAUST, SCULPTURES OF THE THIRD REICH VOLUMUL I si VOLUMUL II si alte 51 de titluri de carte.

meme-buy-direct-signed-books1

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/11/13/the-enemy-is-within/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.