„Politrucii si birocratii din cea mai oculta si nedemocratica structura a UE dau asaltul final asupra suveranitatii Romaniei, impunand Parlamentului ce si cum sa sau sau sa nu legifereze…


DIKTATUL DE LA BRUXELLES – Avocatul Dan Chitic se dezlantuie dupa Raportul MCV: „Politrucii si birocratii din cea mai oculta si nedemocratica structura a UE dau asaltul final asupra suveranitatii Romaniei, impunand Parlamentului ce si cum sa sau sau sa nu legifereze… Dupa ce ne-au luat gazul si petrolul, ne-au taiat padurile si ne-au luat ca sclavi, a venit vremea sa ne fie luata si ultima farama de demnitate, ultima iluzie a libertatii si egalitatii cu celelalte natiuni ale Europei”

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) aferent anului 2017 si publicat marti, 13 noiembrie 2018 (click aici pentru a citi), vine sa confirme atitudinea colonialista a Uniunii Europene fata de Romania. Este concluzia ce reiese din reactia avocatului Dan Chitic (foto), din Baroul Bucuresti, cu privire la continutul respectivului document.

Avocatul catalogheaza Raportul MCV din acest an drept „Diktatul de la Bruxelles” si atrage atentia ca acceptarea lui „va insemna capitularea definitiva a Romaniei in fata globalistilor si a marii finante”. In aceste conditii, Chitic solicita Guvernului si Parlamentului sa denunte urgent documentul Comisiei Europene.

Nu in ultimul rand, Dan Chitic contrazice acuzatiile formulate in MCV cu privire la coruptia din Romania, avocatul invocand performantele economice ale tarii noastre.

Redam mesajul publicat de Dan Chitic pe Facebook:

Diktatul de la Bruxelles, sau cum Politrucii si birocratii din cea mai oculta si nedemocratica structura a UE dau asaltul final asupra suveranitatii Romaniei, impunand Parlamentului ce si cum sa sau sau sa nu legifereze.

Acum avem confirmarea faptului ca Sistemul, ‘statul paralel’, este instrumentul de control si opresiune al ‘federalistilor’ din UE, la randul lor simple instrumente ale corporatiilor si multinationalelor.

Dupa ce ne-au luat gazul si petrolul, ne-au taiat padurile si ne-au luat ca sclavi – mana de lucru ieftina dar calificata -, a venit vremea sa ne fie luata si ultima farama de demnitate, ultima iluzie a libertatii si egalitatii cu celelalte natiuni ale Europei.

Acceptatea acestui Diktat va insemna capitularea definitiva a Romaniei in fata globalistilor si a marii finante.

Guvernul si Parlamentul au obligatia sa anunte de urgenta denuntarea unilaterala a MCV-ului!

Post script: A propos de finante… avand in vedere cresterea de 7% a economiei Romaniei, nu credeti ca ar trebui implementat modelul nostru de “coruptie” si in vestul “principial” si exportator de coruptie si produse cu “calitate variabila”? Nu de altceva, dar poate vor reusi sa ajunga macar la 1 – 1,5 crestere…”

https://www.luju.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.