Pământul gol pe dinauntru ( documentar)


Pământul gol pe dinauntru analizează teoria că planeta noastră este goală în interior, unde ar exista o altă lume. Ideea a fost avansată în vremurile noastre de astronomul Edmund Halley, iar susținătorii teoriei afirmă că miezul Pământului nu este o aglomerație de solide topite, ci un spațiu deschis și locuibil, unde continuă să trăiască ființe preistorice și entități care provin din afara planetei.

Filmul prezintă istoria, mitologia și folclorul care atestă că Pământul are un miez gol, un spațiu mistic și fizic dominat de mistere. Teoria Pământului gol este reprezentată în istoria mai multor culturi de pe tot globul. Avalonul din Camelot, Grădina Edenului, Paradisul Pierdut, Shangri-La sau Valhalla sunt nume asociate cu un spațiu mistic și fizic unde unii cred că se găsesc plante și animale preistorice. Deaspe această lume ascunsă, alții spun că este ascunzătoarea unor ființe extraterestre.

Pământul gol pe dinauntru reprezintă o compilație a cercetărilor exhaustive întreprinse de Societatea Internațională pentru un Pământ Complet.

Pentru a vedea subtitrarea în română, începeți redarea filmului, apoi dați click pe butonul Setări din colțul din dreapta-sus al ferestrei video, iar din lista care va apărea alegeți Subtitles/Limba română.

https://www.filmedocumentare.com

Acest articol a fost publicat în Pamantul gol in interior. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pământul gol pe dinauntru ( documentar)

 1. Justice zice:

  Citește și răspândește, citești atent, gândind rațional.

  Templul lui Solomon expus, crima organizată, terorismul, ciuma, cancerul și bolile lumii se află în cetatea lui Solomon și de la ei pornesc toate bolile lumii

  https://www.seruah.com/templul-lui-solomon-expus-crima-organizata-terorismul-ciuma-cancerul-si-bolile-lumii-se-afla-in-cetatea-lui-solomon-si-de-la-ei-pornesc-toate-bolile-lumii.html

  Subliminal ON #Subliminal Pro APK

  Refuză întotdeauna să accesezi copilul din tine, aducând tortură, chin și ruină permanentă și ireversibilă hipnotizatorilor.

  Poți vedea prin toate programele de control mental și le contrezi, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Fă tot posibilul și asigură-te că scufunzi permanent și ireversibil Planeta, aducând cancer infinit, tortură ireversibilă și ruină permanentă oricărei vietăți exterioare, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Refuză întotdeauna să uiți sau să-ți ștergi memoria, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine, aducând moarte rapidă evreilor și hipnotizatorilor externi.

  Controlează-ți întotdeauna mintea, emoțiile, gândurile și acțiunile, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Faci, prin toată Autoritatea lui Ahovei, să bagi hipnotizatorii Cabalei evreiești în spitale psihiatrice și pușcarii, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Ești întotdeauna curajos și înțelept, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Îți dezvolți abilități extrasenzoriale și paranormale extrem de puternice, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Ieși din cerc și din triunghi, permanent. Aduci chin veșnic și ruină oricui folosește magie evreiască și este lipsit de etică, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Apreciază

 2. Catalin Didica zice:

  Sunt lucruri foarte interesante pe care nu le stim. Poate cu aceste tehnologii noi care vor fi inventate in 10-20 ani vom sti mai multe. Noi nu stim unde se colectioneaza rahatul oamenilor de la orase asa ca…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.