Primele imagini cu catedrala neamului…fraier :))))


Chelului tichie de margaritar ii lipsea!
Suntem flamanzi si rupti in turul pantalanilor, dar ne trebuia catedrala de imperialisti!

Oare cum va arata atita lux, plin cu oameni saraci, tristi, bolnavi, cu cersetori pe scari, batrini girboviti de saracie?
Si cum va arata cind toti politicienii vor face pelerinaj in campaniile elecotrale, ca doar pentru ei a fost construita din banii nostrii, pentru ei si pentru popi. O „splendoare” sa-i vezi pe popi imbracati in patrafire stralucitoare cusute cu fir de aur si pietre pretioase (semi), cu cruci pe post de bijuterii, cu masinile luxoase parcate in garajul subteran….cind va suna clopotul, toti locatarii din imprejurimi vor avea cutremur…dar ce nu face poporul pentru sleata de popi, politicieni, oameni de afaceri prosperi care vor defila printre acei saraci care le-a construit acest mansoleu…trist, f trist cind poporul e prost si conducatorii hoti!

Au apărut primele imagini din interiorul Catedralei Mântuirii Neamului, colosul care a fost construit să aibă şase adăposturi antiatomice! Atlarul este unic în România şi va avea o mulţime de icoane poleite în aur. Investiţia s-a ridicat la 105.000.000 de euro.

Primele imagini din interiorul Catedralei Mântuirii Neamului! Altar și icoane poleite în aur, fântâni arteziene, lifturi! Cum arată investiţia de 105.000.000 euro

https://stirimondene.fanatik.ro/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(caterdala). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Primele imagini cu catedrala neamului…fraier :))))

 1. Catalin Didica zice:

  Popii astia au jucat Assassin Creed si au vazut acolo niste cladiri frumoase si au zis sa faca si ei o catedrala demna. Acum ar fi cazul sa doneze si bani pentru saraci, macar sa-si spele pacatele.

  Apreciază

 2. simona zice:

  Nu s-a construit un singur spital de 30 de ani ,in schimb am vazut ridicanduse mii de biserici .O duceti mai bine dragii mei romani ?Sunteti fericiti? Merge tara?Nu va mai pleaca copii in lumea mare (ups am uitat e o fala sa ai copii plecati)? Norocul vostru ca nu-i un iad ,dar ghici ce :nu-i nici rai ,atunci de ce credeti ca niste pietre ne vor salva ? Munca si bunul simt o va face ,nicidecum saracia si biserica .

  Apreciază

  • citadela zice:

   Nu Simona, spitale au aparut ca ciupercile dupa ploaie dar nu din alea care speram noi, de stat, ci private, masini de stors bani. Nu este nevoie sa construiesti cladiri noi deoarece, spatii uriase goale sunt cu duiumul!

   Apreciază

 3. Vladimir zice:

  Unde sunt spitalele regionale promise de acești politicieni cu ghilimele in fapt sunt niște neisprăviți și romanii sa se trezească cât mai repede și sa folosească cea mai tare arma de dare dispunem arma votului sa-i trimitem la plimbare cât mai rapid!
  Nu avem atâtea biserici in București de aveam nevoie du mai nou aceadta panarama de primar general a tăiat 26 de milioane de lei de la sanatate SU a transferat 19 milioane de leu pentru Catedrala! Și când te gândești ca avem un București sufocat de trafic, gropi, oraș care nu este luminat ca lumea , de te rătăcești dacă ești străin de oraș și multe altele dar cine sa țină seama? Speram c a aceasta primărița care iată a primit sibdecizia Curții de Apel ca înființarea celor 22 ddd companii este ilegală desigur creste pentru clientela sa politica dar uite ca justiția face dreptate. Nu poți sa -ți Bati joc de banii publici la infinit și atunci nu rămâne decât sa-ți prezinți demisia de onoare.Dar cum politicienii nostrii NU au onoare cine sa-i spună sa plece ? Bucureștiul a avut parte numsi de primari foarte slabi fără nicio pregătire managerială competentă care sa demareze proiecte cu adevărat mari pentru oraș așa cum au fost promise dar neonorate pana acum de primarul general.

  Apreciază

 4. dima zice:

  Ridicam cu miliarde o cladire care nu ne reprezinta. Cum adica a neamului? Pai noi suntem neam cu evreii?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.