Ce a ajuns Germania: Elevă bătută de musulmane deoarece este blondă și nu are hijab


Unei mame din Germania, a cărei fiică a fost agresată de eleve musulmane pentru că era blondă, creștină și nu avea capul acoperit, i s-a spus de către directorul unei școli din Frankfurt să îi acopere capul fetei cu un hijab.

Mama elevei a declarat pentru Bild că fiica ei a fost agresată de fete musulmane în asemenea măsură încât a trebuit să „o scoată din școală pentru a-i asigura protecția”.

Ea a fost bătută și atacată verbal pe drumul spre școală”, a spus mama, explicând că abuzul se datorează faptului că fiica ei are păr blond, nu poartă acoperământ pe cap, are un nume germano-ebraic și este creștină.

Când directorul a fost chestionat despre situație, el i-a spus mamei să-și acopere fiica cu un hijab (hijabul este acel tip de văl sau eșarfă pe care femeile musulmane o poartă pe cap și care lasă fața vizibilă).

Fiica ta nu trebuie să spună că este germană. În plus, îi poți da o eșarfă pentru cap!” i s-a spus directorul mamei.

Școala a refuzat să comenteze această poveste.

La o altă școală din Ennepetal, copiii au fost hărțuiți pentru că mâncau gumă în formă de ursuleți, deoarece aceste dulciuri „impure” conțin gelatină de porc și, prin urmare, nu sunt halal.

Articolul din Bild menționează, de asemenea, cazul a doi elevi de clasa a IV-a din Bavaria, care au venit acasă plângând, spunându-i tatălui lor: „Un elev a spus că ne taie capul pentru că suntem creștini”.

Mama unui elev din Bonn s-a plâns, de asemenea, la școală, după ce un elev musulman i-a spus fiicei sale: „Părinții tăi vor arde în iad dacă nu cred în Allah”.

Cazul elevei agresate pentru că este blondă, creștină și nu poartă hijab este încă un exemplu de agresiune religioasă și preluare islamistă a școlilor, în zonele din Germania cu populație preponderent formată din imigranți.

Președintele Asociației Profesorilor din Germania a avertizat că școlile în care peste 70% dintre elevi sunt migranți alunecă pe o spirală ce scapă de sub control, atacurile asupra profesorilor de sex feminin și supra elevilor evrei fiind obișnuite.

Heinz-Peter Meidinger a povestit pentru Bild că întâmplarea din Berlin, cu elevii migranți musulmani care difuzau videoclipuri ISIS cu decapitări, nu a fost un caz singular și că o astfel de propagandă „se răspândește ca incendiile sălbatice”. Meidinger a afirmat că prezența gardienilor ce asigură securitatea în școli, o raritate în țările europene, a fost „sinonimă cu o capitulare” și că situația s-a înrăutățit de la influxul a aproximativ 2 milioane de noi migranți, începând cu 2015.

http://www.yogaesoteric.net

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti-cazuri). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ce a ajuns Germania: Elevă bătută de musulmane deoarece este blondă și nu are hijab

  1. Catalin Didica zice:

    Trist dar mai trist este faptul ca europenii nu misca mai nimic cu acesti musulmani imputiti. Pur si simplu se lasa calcati in picioare si nu le pasa de copiii lor.

    Apreciază

  2. liliana zice:

    foarte bine, homo sapiens va dispare si se va inlocui cu homo involutis- retardatus cu urmarile de rigoare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.