Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii


Benjamin Fulford, jurnalist și economist canadian, exilat și refugiat în Asia, a făcut recent o nouă serie de dezvăluiri despre khazari, ca fiind instigatorii principali ai celor mai importante crize social-politice din istoria ultimelor sute de ani. Astfel, Fulford arată că tocmai khazarii au declanșat Revoluția franceză, Revoluția americană și cele două războaie mondiale și că toate au fost înfăptuite prin intermediul francmasoneriei. Khazarii sunt – așa cum arată și faimosul istoric Arthur Koestler – cei care s-au substituit în mare parte populației evreiești și au pretins că sunt urmașii triburilor biblice, când ei de fapt provin dintr-o populație războinică și însetată de sânge din Kazakhstan. Khazarii au adoptat religia mozaică (iudaică) din rațiuni strategice în anul 740 pentru că au fost alungați de ruși și de mongoli din Kasakhstan. Ei au fost, mai spune Fulford, promotorii înființării statului Israel, și tot ei au șantajat și terorizat evreii din toată Europa pentru a-i determina să emigreze în Israel. Au folosit permanent, de fațadă, propaganda victimistă, dar în realitate sunt creatorii sionismului și ai manifestului intitulat „Protocoalele Înțelepților Sionului”.

Khazarii au fost cei care au negociat cu guvernul nazist, cu casa regală britanică și cu muftiul Palestinei pentru a duce populația de evrei (cei mai mulți dintre ei fiind de fapt khazari) în Israel. Ei sunt cei care dețin puterea băncilor și a mijloacelor financiare internaționale. Sunt adoratorii lui Yahve și inventatorii Talmudului. Prin ideologia lor kabalistă și subterfugiile bancare (precum moneda fiducidară care creează datorii) urmăresc cu aviditate și perseverență să subjuge omenirea.

Astana, capitala Kazahstanului

Kazahstanul construiește în mod discret o nouă și uimitoare capitală a Noii Ordini Mondiale în capitala sa, Astana. Orașul cuprinde clădiri impozante, piețe și alei sofisticate. Însă la tot pasul sunt desfășurate simbolurile și elementele ritualistice ale grupării așa-zișilor „Iluminați”. Asemenea simboluri sunt, de exemplu, expuse pe suprafețele unei mari piramide din centrul orașului, ce are vârful transparent, pentru a fi văzut Soarele prin ea. Întreaga capitală a Kazahstanului îmbrățișează ideologia Noii Ordini Mondiale și cultul magic al Soarelui. Totul sugerează că în timp ce populația globului, în general, este distrasă în întunericul lumii materiale, „iluminații” sunt situați deasupra lor.

De ce o elită secretă a investit atât de mult timp și bani în proiectarea unei capitale care își dezvăluie scopurile într-un mod atât de spectaculos și ne-secretos? Răspunsul este foarte simplu și constă în procesul așa-numitei „externalizări” ideologice: masele sunt pregătite gradat, insidios, pentru viitor. Cei care controlează lumea din spatele scenei se fac treptat cunoscuți prin semne din ce în ce mai explicite.

Cum au fost înrobite popoarele de către tiranii babilonieni

Informațiile prezentate de Benjamin Fulford conduc la concluzia că aproape tot ceea ce am învățat în școli despre istoria omenirii este o mare minciună. Aflăm că în realitate suntem manipulați și tratați ca și cum am fi niște oi, de către o elită secretă. Aflăm că trăim într-o rețea de minciuni destinată să ne țină în robie. Implicațiile sunt atât de vaste că nici nu știi de unde să începi ca să discerni adevărul. În ultimă instanță, trebuie să ne întoarcem la începuturile civilizației ultimului ciclu evolutiv.

La începutul actualului ciclu, agricultura s-a dezvoltat de-a lungul malurilor râului Eufrat. Oamenii au început curând să sape canale și să lărgească spațiile agricole, bine irigate. Abundența care a rezultat a generat o explozie a populației. Dar luptele dintre bărbații alfa se aflau într-o creștere permanentă. Din aceste bătălii constante pentru supremație a apărut un tiran care a creat un sistem de manipulare și control al marilor mase de oameni. Numele lui era Hamurabi. El a pus bazele unui sistem de legi corelat cu un sistem de control al minții.

Hamurabi a scris o carte care combina înțelepciunea populară cu propaganda. Pentru că oamenii nu puteau să cuprindă întreaga lume, a creat ideea unei ființe atotputernice, atotștiutoare, omniprezentă, care putea să vadă și să știe totul. În cartea în care a fost introdusă această idee, Hamurabi s-a referit la el însuși ca fiind Avraam. Mai târziu, a fost creat simbolul zeului atotputernic și atotștiutor: un ochi a cărui viziune cuprinde totul din vârful unei piramide.

Astfel, în timp ce în lumea din Mesopotamia se construia ideea unui Dumnezeu atotputernic, în spatele scenei chiar exista un bărbat bărbos așezat într-un tron somptuos și care avea puteri depline asupra poporului său. Pentru controlul și admirația poporului au fost plăsmuite o serie de miracole și minuni fictive.
O sectă specială de conducători de sclavi a fost desemnată pentru a controla poporul în numele regelui-zeu. Aceasta a fost originea francmasonilor, cu mai mult de cinci mii de ani în urmă. Mai târziu, tribul regelui-zeu a invadat Egiptul, iar masonii au adăugat și practicile egiptene de conducere a sclavilor la arsenalul lor de metode de manipulare.

Astfel a început în istorie un fel de evoluție culturală paralelă a elitelor dominante și a maselor needucate. Bineînțeles, istoria elitelor este ascunsă maselor. A apărut apoi un grup de familii de elită care și-au păstrat ascendența asupra celor ignoranți printr-o combinare a controlului asupra aprovizionării cu cereale (și ulterior a resurselor financiare), cu controlul cunoștințelor, al informațiilor și, în cele din urmă, prin controlul aparent asupra vieții și morții. Oamenii care au aflat mai mult decât „turma” despre această elită au fost de-a lungul timpului fie direcționați spre ea, fie uciși, fie neutralizați printr-o varietate de alte mijloace (cum ar fi, mai nou, falimentul sau ridiculizarea).

Istoria oficială omite să menționeze explicit că au existat multe revolte împotriva acestor guvernanți.

Când romanii au invadat Iudeea și i-au dispersat pe evrei, masonii au început să-și ofere serviciile altor regi și despoți. O facțiune dintre ei a convins un împărat roman cu numele de Constantin să compună o carte în care să cuprindă, pe lângă credințele specifice poporului său, și o altă învățătură. O învățătură care să le ofere evreilor o cale de a-i păstra pe așa-zișii „goimi” (termenul prin care evreii îi numesc pe ne-evrei) ca pe niște oi, spunându-le că „Domnul este Păstorul Meu”. Așa a apărut instituția Bisericii Romano-Catolice. De-a lungul anilor catolicismul a ajuns să fie condus de ordinul masonic iezuit, iar instituția lor s-a extins tot mai mult sub masca religiei christice, preluând sub control felurite popoare, cu tot cu tradițiile lor. Ideile care nu au fost considerate acceptabile au fost persecutate fără oprire în efortul de a păstra și menține o ideologie mono-culturală.

Reforma lui Martin Luther din secolul al XVI-lea a fost o rebeliune împotriva monoculturii catolice și a sistemului de control a gândirii care își avea originea la Roma. Urmarea a fost că din blocul catolic s-au desprins protestanții și au apărut mai multe secte. Au izbucnit nenumărate războaie pe baze ideologice.

Mai târziu, cei persecutați pentru credințele și ideile lor au găsit libertatea în „Noua Lume” de peste ocean și, în consecință, America a înflorit ca nicio altă civilizație dinaintea ei. Dar, paralel cu acest veritabil sentiment de libertate al poporului american, manipulatorii secreți au dezvoltat, de asemenea, tot mai mult metode sofisticate de a controla masele.

Periplul khazarilor

După ce au fost alungați din Khazahstan de către imperiul rus și cel mongol, khazarii (în special elita) au fugit cu comorile și cunoașterea lor în Europa și China. Cei care au fugit în China s-au văzut obligați să fugă mai departe, în Japonia, după ce mongolul Kublai Khan a cucerit China.

Cei care au fugit în Europa au căutat favorurile regilor și principilor și în acest scop le-au împărtășit metodele secrete masonice de păstorit poporul. Drept răsplată, un grup foarte select s-a înrudit cu succes cu dinastiile regale și în cele din urmă a devenit familia guvernantă a Europei. Ei au fost cunoscuți ca Rothschilds și dominarea lor secretă în Europa continuă și astăzi.

Unul dintre secretele lor este acela de a conduce mereu popoarele spre conflict și război pentru a beneficia din vânzarea de arme către ambele tabere. Crearea războaielor i-a făcut pe Rothschilds tot mai puternici și sub comanda lor s-au dezvoltat și extins puterile colonialiste ale Europei.

În secolul al XVIII-lea ei au folosit banii prădați din India și din alte colonii pentru a finanța Revoluția Americană. Acesta este motivul pentru care Francmasoneria este atât de fundamentală pentru istoria Statelor Unite. Apoi masonii din „Noua Lume” au vrut să se separe de aristocrația din „Vechea Lume” europeană. A apărut un adevărat idealism în aventura americană, la începutul acesteia.

Cu toate acestea, democrația americană s-a dovedit a fi neguvernabilă și greu de controlat deoarece poporul american era foarte rebel. Pentru a menține americanii sub disciplină strictă, masonii au dus o bătălie care a durat 137 de ani pentru a prelua controlul asupra monedei Statelor Unite. Așa a apărut dictonul „Controlează banii poporului și le vei controla porțiile”. Acesta a devenit echivalentul modern al vechii reguli a lui Hamurabi de a menține controlul asupra „cheilor hambarului”.

Când agenții masoni au avut controlul asupra Rezervei Federale a SUA în 1913, imediat au început pregătirile de război. Înarmați cu bogăția Americii, ei au declanșat Primul Război Mondial. I-au lansat pe iubitorii păcii americane în război prin scufundarea pachebotului Lusitania, conform strategiei de a-ți înscena singur un atac față de care apoi să ai motiv să reacționezi (atac sub steag fals). De asemenea, au fost capabili să supună vechiul inamic, Rusia Imperială, prin crearea bolșevismului și a Uniunii Sovietice. Apoi, după ce nazismul a fost învins prin al Doilea Război Mondial, au pretins și au obținut plăți punitive de la Germania.

Al doilea Război Mondial a fost montat din mai multe motive: pentru a reduce populația lumii, pentru a obține beneficii financiare și pentru a goni evreii din Europa în Palestina. La sfârșitul războiului, kabala masonică a încercat să cimenteze controlul său asupra lumii prin crearea Organizației Națiunilor Unite. În acel moment ei controlau cei cinci membri permanenți ai Consiliului de Securitate: SUA, Marea Britanie, Franța, Rusia și China. De atunci, au pierdut China și Rusia.

Înrobirea Americii

În America, familia Rockefeller și acoliții săi baroni au început un program pe termen lung pentru a stabiliza înrobirea poporului american. Ei au dobândit în mod atent și sistematic controlul asupra mass-media, asupra companiilor de editare a manualelor și au trecut la propagarea ideologiei liberale, cu care au reușit să denatureze educația maselor. Nu în ultimul rând au vizat și au reușit implementarea medicinei chimizate pentru slăbirea sănătății populației, pentru crearea pe scară largă a dependenței de medicamente și pentru a obține în felul acesta profituri substanțiale din industria farmaceutică.

Cea mai mare înșelătorie a fost aceea de a promova așa-numita știință a economiei. Economia modernă provine de fapt din metoda babiloniană de gestionare a sclavilor și este, în esență, un mecanism de a prădui banii poporului. De exemplu, americanilor le-a fost repetată constant o anumită idee-fixă timp de zeci de ani: „guvernul este rău, afacerea este bună”. Dar gândiți-vă: guvernul reprezintă poporul, afacerea reprezintă bogatul. Maximizarea valorii pentru acționar (pentru afacerist) conduce implicit la creșterea plății impozitelor de către clasa sărăcită a sclavilor. Veniturile clasei de mijloc au fost și ele diminuate, iar ambii părinți din aproape fiecare familie au fost forțați să lucreze pentru a maximiza plățile-tribut ale maselor. Aceasta îi obligă, de asemenea, pe părinți să-și trimită copiii la școli publice unde de fapt copiilor li se spală creierul. Copiii sunt preluați de Sistem de la o vârstă fragedă, de când sunt foarte receptivi și maleabili și nu pot opune rezistență.

Un mare punct de cotitură în înrobirea americanilor a fost experimentul de masă ce a constat în difuzarea radiofonică, în 1938, a unui scenariu intitulat „Războiul Lumilor” în cadrul căruia se afirma extrem de convingător că Pământul a fost invadat de marțieni. Ceea ce a uimit a fost că regia a prins atât de puternic, încât oamenii au intrat efectiv în panică și au fost absolut convinși că totul este cât se poate de real. Masonii au învățat din acest experiment că dacă îi poți face pe oameni să creadă într-o invazie extraterestră doar pe baza unui teatru radiofonic, atunci îi poți face să creadă în aproape orice. Ca urmare, televiziunea a devenit metoda principală de spălare a creierului la nivel de masă.

Au existat, desigur, și oameni lucizi și puternici care au vrut să elibereze poporul din această capcană în care erau înșurubați tot mai adânc. Printre aceștia s-au numărat John F. Kennedy sau Martin Luther King. Dar au fost uciși fără nicio ezitare pentru a împiedica americanii să-și recapete libertatea.

Tirania așa-zișilor „Iluminați” se apropie de sfârșit

În prezent, imperiul conducătorilor de sclavi babilonieni este mai amenințat ca niciodată. Cei 10.000 de așa-ziși Iluminați sunt enorm de mult depășiți numeric de către oamenii pe care doresc să-i înrobească. Proporția este de aproximativ 700.000 la unu. Din aceste motive așa-zișii Iluminați se simt extrem de speriați și vulnerabili. Culturile care nu se află sub controlul direct al Illuminati reprezintă acum 83% din populația lumii și dețin peste 60% din bogăția sa. Marile mase ale omenirii s-au eliberat de o formă de sclavie masonică cunoscută sub numele de colonialism. Acești oameni care se dezmorțesc au început să obțină o impresionantă putere economică, militară și intelectuală. Cea mai mare amenințare pentru gruparea Illuminati este acum ascensiunea Chinei și a Indiei.

Pentru a face față acestei situații, David Rockefeller (care a murit în martie 2017) și descendenții masonilor Illuminati J.P. Morgan și Averil Harriman (descendenți printre care se numără familiile Bush sau Clinton) au pregătit o schemă cumplită – de a masacra miliarde din oamenii liberi ai lumii. Ei doreau ca apoi să profite de trauma generate în urma masacrului pentru a-i înrobi pe restul.

Planul inițial solicita lansarea unui Armaghedon artificial care să înceapă cu un interminabil „război împotriva terorii”, urmat de epidemii, foamete și, eventual, chiar o falsă și deosebit de agresivă invazie a ceea ce ar fi trebuit să pară o flotă extraterestră. Planul era atât de diabolic și distructiv încât a provocat o sciziune chiar în rândurile așa-zișilor „Iluminați”. Un grup rebel, centrat în jurul lui Jay Rockefeller și majoritatea Rothschilds-lor, au încercat să ia puterea lui David Rockefeller și a camarilei sale prin strategia împotriva așa-numitei „Încălziri Globale”. Intenția lor era mai exact aceea de a neutraliza una dintre principalele surse de putere ale camarilei lui David Rockefeller: controlul asupra petrolului. Tocmai de aceea Rothschildzii au refuzat să finanțeze războiul din Irak, care a avut ca scop, printre altele, accesul la petrolul din Orientul Mijlociu. Cum sediul „rebelilor” Illuminati se găsește în Europa, aceștia au decis să treacă la înfăptuirea unui plan alternativ: transformarea Uniunii Europene într-o monarhie de tip babilonic, prin amestecarea raselor și popoarelor. Este semnificativă aducerea controlată și finanțată a musulmanilor în Europa.

Camarila lui David Rockefeller a decis că pentru a-și finanța campania dementă de implementare a Noii Ordini Mondiale are nevoie de banii poporului japonez, pe care l-a luat sub control după al Doilea Război Mondial. Pentru a mări plățile tributului japonezilor, ei au obligat guvernul de la Tokyo să le ofere accesul total asupra sistemului bancar. Guvernul japonez a încercat să refuze, dar a fost amenințat și șantajat cu o nouă clasă de armament. Este vorba despre tehnologia HAARP, o tehnologie foarte avansată care – dacă puteți crede – a provocat cutremurele din Niigata și Fukushima.

Cu toate acestea, în pofida banilor japonezi extorcați, planul Noii Ordini Mondiale crapă deja pe la cusături și amenință să pună capăt campaniei pe termen lung a așa-zișilor „Iluminați” pentru subjugarea omenirii. Iată câteva semnalmente. Războiul din Irak a devenit un dezastru și a compromis imaginea de „eliberatoare” a Americii. Oamenii din toată lumea au aflat că 9/11 a fost o cinică înscenare. Vladimir Putin i-a scos în șuturi din Rusia. Facțiunea lui David Rockefeller mai controlează în prezent cu adevărat doar America de Nord și Anglia.

„Soluția” globaliștilor pentru stoparea ridicării națiunilor asiatice a fost aceea de a crea o serie de viruși devastatori care să le decimeze populația. Dar societățile secrete chineze au descoperit acest plan și vor să asasineze întreaga facțiune Rockefeller, cu excepția cazului în care aceștia vor decide să își anuleze totuși planul lor aberant.

Toată lumea așteaptă acum ca poporul american să se elibereze înainte ca această nebunie generalizată să escaladeze dincolo de anumite limite, unde ar deveni complet scăpată de sub control. Tot ceea ce trebuie să facă națiunea americană este să anihileze aproximativ o duzină dintre membrii de vârf ai facțiunii lui David Rockefeller și a globaliștilor care îi continuă planurile.

Avem motive să credem că vor urma evenimente majore, începând cu declanșarea arestărilor în masă din SUA, în baza a cca. 50.000 de dosare penale de trădare și corupție.

Benjamin Fulford reamintește în final că sursele de unde a primit aceste informații includ o gamă largă de funcționari de rang înalt ai guvernelor japonez, chinez și rus.

http://www.yogaesoteric.net

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii

 1. Vladimir zice:

  Excepțional articol și merita sa cunoască și romanii cine conduce cu adevărat lumea modernă!
  As dori mai multe articole pe aceasta tema și ma întreb dacă este sau nu întâmplator cine conduce România o țara devenita oaia neagră a Europei. Sau birocrații de la Bruxelles in care s-au infiltrat globalisti caută sa subjuge țările sărace din Estul Europei printre care și țara noastră.Este neclar de ce România poarta acest MCV ca pe o piatra de moara când ar trebui sa dea de pereți cu acești așa Zisu democrați de la Bruxelles care caută tot felul de pretexte de genul vom analiza sau acum mai niu cu vizita Șefului Parlamentului European Tajani vom acelea in perioada următoare intrarea României in Spațiul Schengen .
  A sjuns România sa die sperietoarea Europei doar la noi sunt borfași de parca in țările lor este parfum , hai sa fim serioși! Numsi căutați pretexte voi birocrații de la Bruxelles și tratati aceasta țara de 20 de milioane romani , aici este vatra strămoșeasca a Europei dacă nu Știați lucrul asta!

  Apreciază

 2. ILIE zice:

  NUMAI PRIN EDUCATIE SI CUNOSTINTE VOM REUSII SA INLATURAM ACESTE REBUTURI UMANE ILUMINATI

  Apreciază

 3. Corina zice:

  De mult aveam nevoie de o clarificare …stiam cate ceva, insa nu asa articulat. Am citit dintr-o rasuflare. Thks!

  Apreciază

 4. Ioana zice:

  De unde putem stim noi 100% ca nu e si fictiune amestecata cu realitatea?

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Dar istoria oficiala de unde stii 100% ca este reala?

   Apreciază

   • Marc Aurelio zice:

    Nu există ”istoria oficială”, decât dacă te referi la ce se predă în școli, sumar. Însă istoria are marele vantaj (și dezavantaj, totodată), de a fi alcătuită din mai multe surse. Punctele comune și care au și atestarea timpului, au cea mai mare șansă de veridicitate, pe când povestirile conspiranoia ale lui B.Fulford arată mai degrabă a încercare de a muta reflectorul de pe evreii care conduc o bună parte a lumii, pe un popor khazar desființat de vikingi și refugiat în Europa, unde au fost asimilați evreilor doar pentru că apucaseră să fie convertiți înainte de distrugere la iudaism prin Khaganul lor ce și-a dorit adoptarea monoteismului și a fost convins spre iudaism de către un rabin evreu. Eu au devenit așchenazii de mai târziu (sau parte din așchenazii din țările germanice, unde s-au întâlnit cu evreii izgoniți din Spania și li s-au alăturat ca zeloți). Cam așa arată realitatea, dacă vrem să fim riguroși și serioși cu trecutul nostru ca umanitate. Nu crezând fabulații despre un Hammurabi ce s-a dat drept Avraam :)). În realitate au fost cam contemporani, doar că, pe când Hammurabi compunea cel mai vechi cod judiciar cunoscut, Avraam a părăsit cetatea Ur (!) și a plecat în semiluna fertilă a Canaanului. Nu e loc pentru demontat toate fabulațiile articolului, dar e loc pentru îndemn la seriozitate. Dacă tot vrea cineva să-și închipuie că e urmașul dacilor, pentru simplul fapt că locuiește parțial pe același teritoriu cu dacii de odinioară, n-are decât. Dar să nu se îmbete nimeni gratuit cu apă rece, îngurgitând pseudo-istorii fără argumente și dovezi care să le susțină (cum e cazul articolului de mai sus).

    Apreciază

  • Nick zice:

   Ai dreptate: cea mai bună minciună e aia presărată cu adevăr.

   Apreciază

 5. Cezar zice:

  Atentie la calendarul Maiaș.Timpul este fragmentat in ere.Suntem in ultima eră numită a FIERULUI ,apare o extintie(vezi potopul lui Noe)Si urmeaza eră de AUR!
  Câțiva o vor apuca!

  Apreciază

 6. Pavel Garofid zice:

  Foarte intresant,bine argumentat!!

  Apreciază

 7. Marinica Trandafir zice:

  Buna ziua , dragi cititori ! Permitati-mi sa fac o mică dizertație , ca sa zic așa . Va rog tot odată sa nu țineți cont de Forma postării mele ci de … Fondul ei . Mulțumesc anticipat . Sa purcedem dara cu postarea propiu zisa ! In Europa exista mișcări de opoziție fata de globalisti . Asfel , Salvini in Italia , Vestele Galbine in Franța , in Polonia , in Slovenia , in Austria , in Austria este lume care se manifesta deschis contra psihopaților sataniști , adoratori ai necuratului de la conducerea UE ! Si , țineți-va bine , chiar si Bulgaria , se pare , a luat din mers trenu opoziției contra UE si strănută din ce in ce mai tare a paguba pentru UE ! Voi cei si cele din România care conștient sau nu colaborați cu cei care ne fura țara si ne umilește poporul , nu mai faceți asta ! Încă mai este timp sa acționați de partea poporului si a României ! Sistemu asta criminal va cădea ! Cind poporul asta necăjit , batjocorit , umilit , furat , înșelat , se va așeza in scaunul Judicatorului , nu o sa va hie ușure ! Stăpânii voștri de la Bruxelles sau din alte părți , nu are sa va ia cu ei in adăposturile lor ! Acolo va lua cu ei numa pe servitorii lor apropiați , nu pe voi ! Si chiar si așa , va hi greu pentru ei finca adăposturile lor subterane a fost bombardate , distruse de numa in mare parte ! Si din bagajele lor sau ale laqueilor lor , nu va lipsi pastila de cianura ! In lume , exista Pălăriile Albe ( Patrioții ) formate din militari in special care lupta împotriva hidrei sataniste care sclavizeza Ominirea ! In jurul lor , se afla multă lume de diferite vârste si profesiuni care colaborează destul de eficient la doborârea sistemului globalist ! Frați romani , nu este adavarat ca nu este nimica de făcut ! In realitate , criminalii tremura de frica finca voi cei buni sinteti mai mulți decit ei , criminalii . Trebuie numa sa ne unim ! In loc sa luptam între noi , sa ne unim cu toții contra elitelor globaliste care ne amărăște viața de agita timp ! Ei nu are cum sa câștige contra noastră ! Numărul si Motivația este de partea noastră ! In lume exista o organizație care se numește ALIANȚA ! Este alcătuită din lume din multe tari care lupta contra obscurilor ! Si cu rezultate bune ! Romani , a vinita timpu ca sa recuperam ce-i al nostru ! Resursele naturale , sistemu bancar , economia , etc.etc. Se poate ! Bancile khazarilor sataniști trebe date afara de numa si nemediat ! Ele nu aduce niciun beneficiu tării noastre ci numa belele ! In lume se lupta pentru doborârea petrodolarului , jucăria khazarilor sataniști ! Guantanamo Resort ( pușcăria militară din Gusntanamo ) se umple de … obscuri , vinati peste tot in lume si duși la … bai ! Gratis ! Deocamdată , cadre medii ! Dara e loc si pentru gușterii mari ! Cu tot respectu pentru gușterii din Natura ! România trebe salvata si se poate ! Politicianul care va va spune ca trebe sa rămânem in UE actuala , ori este ignorant de la realitate ori este un trădător pentru argintii spurcaților ! Si vremea trădătorilor se apropie de Sfirsit , m-a ntelegetzi ! Depinde de noi !

  Apreciază

 8. Nick zice:

  Atrag atenția că de foarte mulți ani , se încearcă o diversiune prin care vinovații să se salveze de la pedeapsă. Pun la cale o salvare în masă a jidovilor înăuntru căreia să se ascundă. Sînt două metodele principale: a. inculcarea ideii că sioniștii nu sînt jidovi și că ar fi o rasă minoritară diversă care s-a substituit jidovimii, lucru care apare în articol, unde apar și cîteva incoerențe clare; și b. crearea și umflare peste măsură a unei propagande anti-sionistă cu scopul de a se situa în mintea vulgului ca opozitori, luptători pentru dreptate. Formarea acestei minorități are ca scop preluarea puterii după,, cu război sau fără, pedepsirea unora dintre ei, în mare parte personalități fără mare importanță sacrificabile în binele neamului. Un bun exemplu este Ilan Pappe. Deci mare atenție; nu vă mai lăsați duși de nas.

  Apreciază

  • nickssumn zice:

   Bravo Nick, te-ai prins.Sînt ani decînd eu sînt atent la manevra asta. De ce ? Pentru că lupu schimbă doar părul , dar nu năravul.Trebuie să fim atenți de data asta și să eliminăm toate capetele hidrei. Metode sînt, și cum scrie în Biblie pînă la al șaptelea neam.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.