Acum: Viorica Dăncilă îl pune la punct pe Iohannis, adevărată lecție!


Premierul României, Vasilica-Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă îl pune la punct pe președintele Iohannis și îi atrage atenția că Interesul naţional ”trebuie să primeze în faţa interesului politic”

 Viorica Dăncilă dă încă o dată dovadă de responsabilitate și îi transmite președintelui un mesaj menit să-l reducă la o atitudine normală în raport cu funcția sa.

La începutul ședinței de Guvern, premierul a făcut o scurtă apreciere a acțiunii de ieri a președintelui, prin care acesta a amânat, nejustificat, numirea în fruntea a două portofolii esențiale – Dezvoltare și Transporturi.

”Din păcate constatăm cu toţii că domnul preşedinte Iohannis face tot posibilul să blocheze activitatea guvernului în două domenii vitale”, a declarat Dăncilă acum puțin timp. ”Consider că astfel de acţiuni politice nu-şi au locul, mai ales într-o astfel de perioadă în care ne pregătim pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE şi în an în care ne pregătim să sărbătorim Centenarul”.

Viorica Dăncilă i-a dat președintelui Iohannis și o adevărată lecție de comportament responsabil, deoarece, a spus premierul, ”Ar fi momentul să ne bucurăm de consens, de înţelegere, de linişte la 100 de ani de la marea Unire”.

”Fac un apel public către domnul preşedinte Iohannis să-şi schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituţionale, pentru a nu crea incertitudine în două domenii atât de importante”, a declarat Dăncilă.

În plus, premierul României a atras atenția asupra a ceea ce este important să urmărim de Ziua Națională: Interesul naţional.

”Doresc ca Ziua Naţională să fie sărbătorită într-un climat de linişte, de pace şi fără dezbinare – Interesul naţional, cred cu tărie, trebuie să primeze în faţa interesului politic”, a declarat premierul Dăncilă.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în POLITICA (PSD), ROMANIA(centenar). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.