DINCOLO DE MOARTE, O ALTĂ VIAȚĂ


În biblioteca din Oxford se află un manuscris copt în care se spune că Marea Piramidă a fost construită de regele egiptean Surid. Lucru ciudat, acesta a domnit înainte de potop.

Regele le-a poruncit preoților să-și noteze toate cunoștințele și să le ascundă în interiorul piramidelor, care au fost descoperite de cercetători. În versiunea copților, piramidele au fost ridicate înainte de potop. Herodot confirmă această ipoteză în cartea sa, Istoriile. Vechimea Egiptului este estimată la 6500 de ani.

De ce preoții egipteni l-au mințit pe Herodot vorbind despre 11340 de ani vechimea piramidelor? Când au fost construite piramidele egiptene? Nimeni nu poate răspunde la această întrebare. Marea Piramidă este un munte artificial cu o înălțime de 150 de metri și o greutate de 31 milioane de tone. La fel de inexplicabilă este și tehnica îmbălsămării.

Oamenii preistorici credeau în reîncarnare, în renașterea fizică. Fizicianul Robert Ettinger prezenta în anul 1965, în una din cărțile sale, modalitatea prin care celulele corpului uman trăiesc în mod încetinit în medii reci, înghețate. Este cunoscut faptul că sângele poate fi conservat nelimitat la temperaturi de -196 grade Celsius.

În martie 1963, cercetătorii de la Universitatea Oklahoma au constatat că celulele cutanate ale prințesei egiptene Mene sunt apte de viață. Ori, prințesa murise cu mii de ani în urmă. În multe locuri s-au descoperit mumii intacte și bine conservate încât par vii. În anul 1965, televiziunea sovietică a prezentat un reportaj despre doi câini care au fost înghețați o săptămână, iar în a șaptea zi au fost dezghețați și au revenit la viață.

Nu este un secret că americanii derulează un program care are ca obiectiv înghețarea astronauților în lungile lor călătorii către stele. Profesorul Ettinger susține că există un viitor în care cadavrele congelate vor fi trezite la viață.

Textele sumeriene descriu vârsta imposibilă a unor regi egipteni. Ne întrebăm dacă aceste personaje nu și-au prelungit vârsta în raport cu timpul terestru, datorită dilatării timpului în cursul zborurilor interstelare pe care le-au efectuat cu o viteză apropiată de cea a luminii. Credința într-o altă viață după moarte poate explica descoperirea în necropola Sakkara.

Pe lângă mormântul faraonului, au fost descoperite alte 72 de morminte, unde au fost așezate trupurile servitorilor care au dorit să-și urmeze stăpânul în altă lume. În afară de podoabe, în mormânt au fost descoperite provizii, mirodenii, uleiuri, necesare în altă viață.

La granița dintre Rusia și Mongolia, în Curgan, a fost descoperită o movilă îmbrăcată în interior în lemn. Toate încăperile erau îmbrăcate cu gheață. În una dintre încăperi se aflau două mumii ale unui bărbat și a unei femei.

rp_ozn-in-istorie.jpg

Corpurile erau foarte bine conservate. Toate aceste descoperiri arată că vechile civilizații aveau credința că dincolo de moarte există o altă viață.

https://www.efemeride.ro
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA (reincarnare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.