Ecologiștii din vest cer confiscarea proprietăților pentru a le pune la dispoziția imigranților!


Imagine similară
Ultimele vești șocante vin din Suedia, a cărei democrație îi este atât de dragă lui Ion Iliescu. Partidul Verzilor (ecologist) din această țară a propus, nici mai mult, nici mai puțin, decât confiscarea caselor unor cetățeni și repartizarea lor migranților.
Mai mult, inițiativa prevedea ca proprietarul să nu primească nicio despăgubire, chiar dacă legea actuală obligă guvernul să plătească cu 25 la sută mai mult decât valoarea de piață a proprietății pe care o confiscă. Din fericire, protestele venite din toate părțile i-au făcut până la urmă pe Verzi să abandoneze deocamdată proiectul.
 
Guvernul de stânga din Spania a mers însă până la capăt. Conform Actualidad Valdepeñas, mai mulți studenți din Alicante au fost obligați să părăsească locurile de cazare, pentru care plătiseră deja taxele, ca să facă loc imigranților aduși de nava Aquarius.
 
Printre studenții obligați să se mute în 24 de ore se număra și un tânăr german care plătea 750 de euro pe lună pentru camera sa. Bietul băiat era însă obișnuit cu ideea că imigranții au întâietate. În Germania, noii veniți au amplificat criza locuințelor și cheltuielile statului german.
 
Conform publicației britanice Express, guvernul lui Merkel a plătit, numai în 2016, 454 de milioane de euro pentru a asigura cazarea la hotel a imigranților din Berlin. Cheltuielile s-au ridicat la aproximativ 14.000 de euro pentru fiecare imigrant, pomană curată pentru înfloritoarea economie germană.
 
Din păcate, pentru cele o sută de mii de persoane fără adăpost din capitala germană nu s-au mai găsit bani, așa că acestea au rămas să doarmă în continuare pe străzi. O altă metropolă germană a scos însă castanele din foc cu mâinile unor bieți proprietari.
 
Conform Daily Mail, autoritățile din Hamburg au confiscat șase apartamente din cartierul Hamm și au angajat un trust de construcții să le renoveze pentru a putea găzdui imigranți. Nota de plată urmează să fie achitată de proprietarilor, a căror singură vină este că au ghinionul să-și trăiască zilele sub regimul Angelei Merkel.
 
Nu e prima oară când consiliul municipal al acestui oraș, dominat de socialiști și verzi, confiscă proprietăți pentru a le pune la dispoziția imigranților. Până acum a fost însă vorba doar de spații comerciale. Foamea de locuințe e însă mare, așa că s-a ajuns și la prigonirea proprietarilor de apartamente.
Verzii din consiliu au pus la dispoziția delatorilor voluntari chiar și un număr de telefon la care pot să anunțe ce proprietăți sunt nelocuite de mai bine de patru luni.

https://www.dir.org.ro/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.