„Sacrificii umane” in Grecia


1027046476

Fostul ministru de Externe al Greciei, Nikos Kotzias, intr-un interviu din 20 noiembrie, a dezvaluit – pentru a doua oara – ca a trimis procurorului 93 cazuri in care diplomatii greci emiteau vize copiilor imigranti neinsotiti pentru a facilita extragerea ilegala a organele lor. Acesti diplomati sunt deja la inchisoare. „Faptul ca am salvat cateva suflete ma va face sa dorm in liniste cand viața mea se termina„, a spus Kotzias.

Prima data cand Kotzias a dezvaluit traficul ilegal de organe de la copii in Grecia a fost in octombrie 2018, cand a spus:

„Am trimis 93 de dosare procurorului, diplomati care au fost foarte bine evaluati au mers la inchisoare, dar presa nu a scris nimic despre ei. Pentru ca persoana care da o viza in Constantinopol [Istanbul] unui copil neinsotit nu este doar un criminal, este un tradator. O viza pentru un copil neinsotit de 14 luni, si au incercat sa-l acopere pentru asta”.

Aceste cazuri sunt doar varful aisbergului. Potrivit unui raport din 24 aprilie 2018 din ziarul Kathimerini, in Grecia sunt mii de copii neinsotiti care au intrat ilegal in tara iar autoritatile guvernamentale nu si-au indreptat atentia asupra lor. Kathimerini raporteaza ca in Grecia exista 3.050 copii migranti neinsotiti, dintre care 1.272 (42%) sunt fie fara adapost, fie locuiesc intr-un centru temporar sau intr-o locatie necunoscuta. Toti se confrunta cu riscurile exploatarii sexuale si a extragerii ilicite a organelor.

Kotzias a scos la iveala o mare problema internationala, si o mare parte din comunitatea internationala si liderii politici ai UE pretind ca nu exista.

Potrivit Biroului Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate: „In 2011, s-a estimat ca, „comertul ilegal cu organe” a generat profituri ilegale intre 600 milioane USD si 1,2 miliarde USD pe an.” Pietele de organe subterane reprezinta o amenintare semnificativa la adresa securitatii sistemelor nationale de donare de organe, erodand imaginea transplantului si increderea publicului in transplantul de organe la nivel mondial.

„… Cercetarile actuale ilustreaza, de asemenea, implicarea unor retele organizate care reunesc destinatarii si furnizorii lor”. In prezent, astfel de retele organizate au fost descoperite in diferite regiuni ale lumii, inclusiv in Orientul Mijlociu, Africa de Sud si Europa de Sud Est.

„… Protocolul privind traficul de persoane prevede ca daca victima este un copil, adica o persoana sub 18 ani, consimtamantul este irelevant indiferent daca exista orice mijloace necorespunzatoare (cum ar fi inselaciunea, forta, abuzul pozitiei de vulnerabilitate) au fost folosite, ceea ce inseamna ca traficul de copii pentru extractia de organe necesita doar un act (recrutarea, transportul, transferul, ingrijirea sau primirea unui copil) in scopul exploatarii prin extragerea organelor.

„... Protocolul optional privind vanzarea copiilor, prostitutia infantila si pornografia infantila (2000) la Conventia ONU privind drepturile copilului (1989) impune statelor parti sa interzica, in contextul vanzarii copiilor, oferire, livrare sau acceptare, prin orice mijloace, a unui copil in scopul transferului de organe ale copilului pentru profit „.

Kotzias, de zeci de ani, a fost membru al „stangii internationale” si un globalist activ. El este considerat de multi „un cunoscator”. Acum, el si-a dat jos masca de presupus umanitar a ospitalitatii grecesti si europene a primirii imigrantilor si refugiatilor. Sub aspectul „umanitar” si politicile de frontiere deschise se afla in fata profitului din contrabanda. O parte din efortul de migratie, evident, este vorba despre bani, nu despre a ajuta strainii care au nevoie.

Fostul ministru al Afacerilor Externe a inceput sa desfasoare firul Ariadnei in labirintul intunecat al traficului ilegal de organe. Nu este o coincidenta ca el insista asupra scoaterii la lumina a cazurilor de trafic de copii pentru extragerea organelor. Kotzias da piste spre directia despre care nimeni nu vrea sau nu indrazneste sa vorbeasca: casa sacrificiilor umane din Grecia si UE. El a aratat ca o retea de functionari guvernamentali, medici si cumparatori de organe, toti care faciliteaza si profita de traficul ilegal de organe, este ceva foarte real; dimensiunea poate fi dincolo de imaginatia noastra.

Potrivit lui Kotzias, copiii sunt sacrificati; aceasta este o realitate pe care nimeni nu are curajul sa o recunoasca sau chiar sa vorbeasca. Cat de profund este Grecia implicata? Si cat de profund este implicat restul Europei?

https://www.gatestoneinstitute.org/13346/greece-organ-trafficking

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în SOCANT. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.