La Alba Iulia, Mălin Bot și-a luat un scuipat ardelenesc între ochi!


Mălin Bot

“Ce poate fi mai frumos de cât să participi la marea Unire! Cu toate că dai peste ordinari puși de Soros, gen Mălin Bot, care să te facă bețiv. Pentru simplul motiv că i-ai spus că e un infect de om trădător de neam”

 Deși, după propria-i evaluare,  sute de oameni din Alba Iulia  s-au bulucit să-i strângă  mâna, arătându-i o sinceră susținere, Mălin Bot s-a confruntat la Cetatea Alba cu o situație oribilă, menită să-i umbrească “ziua magică”: un individ, răsărit nu se știe de unde, a încercat să-l înhațe de gât în intenția de a-i administra pe loc o corecție și, cum vigilența “ ziaristului independent “ era trează, ”Nerușinatul” s-a mulțumit doar să-l înjure și  să-i trimită o flegmă “direct pe față.” Prudent, eroul #rezist, s-a retras strategic (unele guri rele spun că ar fi executat un scurt galop) pentru că individul “mirosea a alcool”.

Imediat însă, Cosmin Bursasiu de la Oradea Civică a ales soluția  Alexandru-Ioan Cuza atunci  când s-a întâlnit cu Moș Ion Roată la Adjud:

“Cosmin Bursasiu mi-a cerut să îi arăt exact pe fața mea unde m-a scuipat acel individ și apoi mi-a spus: Te țuc eu unde ai fost scuipat. Apoi m-a pupat părintește pe obraz”, a scris Bot. Emoționant!…

Cât despre individul care și-a permis în zi de sărbătoare să-i aducă liderului #rezist o asemenea ofensă, ei bine, Mălin Bot i-a făcut publică fotografia, aruncându-l în arena postacilor #rezist care, cuprinși de o sfântă indignare, și-au dat verdictul: “un cretin, un dement frustat”, “sub acoperire”, ”bou cu muschi şi labe tatuate”, ”chip de oligofren”, ”are mutra de bolsevic”, „porc pesedist rătăcit”, „Securistul fără minte” și altele de acest fel.

În final, misterul se limpezește: Omul, originar din Brașov și locuind în Cluj, este, la fel ca Mălin Bot, activist civic! De altfel, Mark Dragos, căci despre el este vorba, repune adevărul în drepturile sale:

„Ce poate fi mai frumos de cât să participi la marea Unire!!!”, scrie Mark Dragoș. ”Cu toate că dai peste ordinari puși de Soros gen Mălin Bot care să te facă bețiv. Pentru simplul motiv că i-ai spus că e un infect de om trădător de neam. Apoi te face bețiv ordinar. Dar atât pot face gunoaiele că el. Și mai mult aceste gunoaie umane nu merită băgate in seamă. Pentru că ori cum ei sunt puși să dezbine țara. Acum făcea pe patriotul, scrie Mark Dragoș, amintind că ”acum câteva luni denigra drapelul României și scria pe drapel „M*ie PSD„”.

”Dar atât pot gen oameni ca ei, dacă se pot numi oameni”, scrie Mark Dragoș pe pagina de Facebook.

Cât despre rușinea trăită de Mălin Bot, o Mița Baston din tabăra #rezist i-a scris cu duioșie:

“Dragul de tine Și eu pup acolo sa treacă”!

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(centenar), ROMANIA(miscarea rezist). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la La Alba Iulia, Mălin Bot și-a luat un scuipat ardelenesc între ochi!

  1. Vlad zice:

    Dacă ar di doar cei doi amintiți era bine dar avem o grămada de cozi de topor o n-are parte băgați prin parlament și alte instituții nenorocirea este ca dunt plătiți din bani publici. Duceți-va in privat și nu la stat! Unde este restructurarea lui Eugen Teodorovici când nu era in guvern tot timpul bătea toba cu restructurarea care aduce lunar in buget o gaura de sute de milioane de lei. Când nu o sa mai fie ministru o sa-l auzim din noi cântând din trompeta!

    Apreciază

  2. Catalin Didica zice:

    Mi-ar fi placut sa primeasca cateva palme acest Malin Bot. Cand vedeam inainte ce spune despre PSD il laudam dar nu stiam ca e vandut unui mizerabil ordinar precum Soros.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.