Agenția de presă a Germaniei despre Centenar: România sărbătorește 100 de ani de la momentul în care a anexat o parte din Ungaria


Agenția de presă a Germaniei despre Centenar: România sărbătorește 100 de ani de la momentul în care a anexat o parte din Ungaria

Un articol publicat de Deutsche Presse Agentur și preluat de una dintre cele mai mari televiziuni din Germania, ZDF, scrie că România a aniversat la 1 Decembrie 100 de ani de la momentul în care a anexat o parte din Ungaria.
„România sărbătorește 100 de ani, aniversare a anexării fostei provincii maghiare a Transilvaniei. Cu acest câștig teritorial, de la prăbușirea Austro-Ungariei, după Primul Război Mondial, România și-a mărit teritoriul cu aproximativ o treime”, apare pe siteul televiziunii ZDF.
„Pe 1 Decembrie, Agenția oficială de presă germană spunea că România sărbătorește 100 de ani de la anexarea Transilvaniei, provincie maghiară. Este un articol. Îl puteți găsi, îl am. Avem textul și în germană. România sărbătorește a 100 aniversare a anexării fostei provincii maghiare a Transilvaniei. Cu acest câștig teritorial de la prăbușirea Austro-Ungariei, după Primul Război Mondial, România și-a mărit teritoriul cu aproximativ o treime”, a declarat duminică seara europarlamentarul Norica Nicolei, în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena3,  citând din articol.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(centenar). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Agenția de presă a Germaniei despre Centenar: România sărbătorește 100 de ani de la momentul în care a anexat o parte din Ungaria

 1. Mihail Georgevici zice:

  Ne mai mirăm că nu e cunoscută istoria, dacă la români, legile se schimbă mereu în favoarea infractorilor și cei care conduc Parlamentul au fost repetenți?

  Apreciază

 2. citadela zice:

  N-au zis „o parte din Ungaria” ci din Austro-Ungaria, ceea ce corespunde 100% REALITATII!

  Apreciază

  • Catalin Didica zice:

   Corespunde pe mortii lu ma-ta fututi gura ma-tii Citadela. Cand vreodata acel teritoriu a fost al Austro-Ungariei cu exceptia cand ei au confiscat de la noi cu forta si prin crime?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.