Daniel Ghiță pleznește o figură importantă de la Bruxelles – îi aruncă adevărul în față!


Daniel Ghiţă

”Noi avem o nație aleasă, deosebită, care niciodată nu a prăduit alt popor, doar și-a apărat pământul sfânt, strămoșesc! Pe români, pe care îi jefuiți, îi îndoctrinați că sunt corupți și hoți!”

 Fără îndoială luptătorul și ofițerul SPP Daniel Ghiță este un patriot – pe lângă victoriile care au umplut de mândrie România, a dovedit asta atât prin superbele sale mesaje postate pe Facebook, cât și prin implicarea în probleme grave care afectează România: distrugerea pădurilor, corupția din justiție sau destabilizarea provocată de diverse grupări.

Acum, Daniel Ghiță se ia de prim vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cel care a susținut atât raportul MCV cât și  rezoluția contra României, care a vizat așa zisele violențe contra protestatarilor.

”Timmermans, ignori ce se întâmpla in Franța?”, îi aruncă în față luptătorul român oficialului de la Bruxelles violențele teribile din Franța.  ”Nu exista scandal european? Nimic? Toată lumea tace…”

În schimb, acuză Ghiță – ”Pe români, ăia pe care îi jefuiți, îi îndoctrinați că sunt corupți și hoți!”.

”Haideți, urgent, dosar penal jandarmilor francezi că și au permis să facă ordine!”, îl provoacă ofițerul român pe olandez.

”Voi știți ca țara noastră nu a colonizat nici o altă țară să le subjuge și să le jefuiască bogățiile țării, cum a făcut Franța, Belgia, Olanda etc”, spune Ghiță un mare adevăr despre felul în care majoritatea statelor care azi dau lecții au acumulat averi!

Într-o altă postare, Daniel Ghiță este supărat pe care au protestat chiar de Centenar – și îi consideră ”trădători plătiți”!

”Cum sa protestezi in ziua Centenarului? Trădători plătiți de ONG-uri din afară (care ar trebui interziși, ține de siguranța națională), de a destabiliza România!”

Rușine, le transmite luptătorul, ”aceștia arăta că nu au niciun respect fața de țara și eroii noștri!”

”Azi, e o zi sfântă pentru poporul român! Greu de înțeles pentru unii trădători fomiști”, scrie Daniel Ghiță pe pagina de Facebook.

Iar luptătorul își spune și crezul: ”Nimic fără Dumnezeu” – ”De când existăm pe acest pământ, românul trăiește cu credința în suflet!”

”Dumnezeu a demonstrat că ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm”, spune luptătorul, încheind cu un îndemn pentru români, dar și pentru fiul său, Daniel Dacian Ghiță: ”Să fii mândru de țara ta, de neamul tău, pentru că noi avem o nație aleasă, deosebită, care niciodată nu a prăduit alt popor, doar și-a apărat pământul sfânt, strămoșesc!”

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(centenar). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.