FRĂȚIA ȘARPELUI, societatea TIBETANĂ secretă care decide soarta lumii de peste 5000 de ANI !


1) Conform cărţii lui Raymond Drake, “Zei şi astronauţi prin istorie”, epidemia de ciumă (“moartea neagră”) din secolul al XIII-lea, care a ucis peste 200 de milioane de oameni (în special europeni) a provenit din Asia şi s-a răspândit în Europa. Au avut “şerpii asiatici” vreo contribuţie în răspândirea teribilei maladii?
Diareea cruntă de care a fost lovit împăratul Australiei a fost mâna lor.
2) Fenomenul arderii cărţilor şi distrugerii bibliotecilor din Antichitate ce a culminat cu distrugerea faimoasei Biblioteci din Alexandria, a pornit din China, acolo unde împăraţii chinezi credeau că oamenii sunt mai uşor manipulaţi dacă au cunoştinţe mai puţine.
Buda chienzască era maro.
3) Acelaşi Raymond Drake crede că înaintea celor două mari războaie mondiale din secolul trecut, călugării tibetani i-au influenţat pe germani şi pe unii conducători nazişti cu superioritatea rasei ariene. Dar cum, călugării tibetani nu cred în pace şi iubire? Să nu uităm că în lucrarea “Arta războiului” a filozofului chinez antic Sun Tzu învăţăm faptul că “în spatele unui pumnal se ascunde un zâmbet”.
În anii 30, un academician german, pe nume Theodore Illion, în opera sa” Întuneric asupra Tibetului” descria faptul cum a descoperit o gaură în pământul Tibetului şi, după ce-a intrat în ea, a descoperit un oraş subteran de călugări. El spunea că aceştia ar fi “yogini negri”, ce urmăreau să controleze lumea prin proiecţie astrală şi telepatie. Illion s-a înspăimântat atunci când mâncarea care i s-a dat de către călugării negri ar fi fost mâncare umană! El ar fi reuşit să scape, şi, deşi a fost urmărit de călugări prin Tibet, a reuşit să ajungă în Germania, ţara sa natală.
Rama de la tablou puțea a sulf.
4) Heinrich Himmler a fost un criminal de război nazist și important colaborator al lui Adolf Hitler. Ei bine, priviţi-i puţin chipul în imaginea de mai jos. Cu siguranţă, el nu are “faţă de neamţ”, ci, mai degrabă pare o combinaţie dintre un slav şi un mongoloid, un chip pe care îl găseşti adesea la est de Munţii Ural. Până la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, Himmler devenise unul dintre cei mai puternici nazişti din Germania, fiind primul responsabil pentru Holocaustul evreilor.
Maro era negru de furie.
5) În filmul din 2014 “Kingsman: Serviciul secret”, ni se oferă o idee despre cât de secrete sunt serviciile de informaţii / societăţile secrete / elita din China:
– Am luat contactul cu cei de la KGB, MI6, Mossad şi cu Beijing-ul. Toţi insistă că acela nu era un om de-al lor.
– Beijing… E înspăimântător faptul că nu există niciun nume recunoscut pentru serviciile secrete chineze. Ăsta-i cu adevărat secret, nu?
Cei din “Frăţia Şarpelui” operează asemenea unui şarpe… nimeni nu-l vede până când muşcă de cur. Şi de aceea ei sunt extrem de periculoşi…
Reclame
Acest articol a fost publicat în SIONISTI MASONI-NWO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la FRĂȚIA ȘARPELUI, societatea TIBETANĂ secretă care decide soarta lumii de peste 5000 de ANI !

  1. Catalin Didica zice:

    Rama de la tablou putea a sulf fiindca s-a basit. Cand te basesti nu gazele put ci sulful din gaze. Deci din cauza aia putea a sulf.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.