Români, toate partidele și propaganda globalistă vă manipulează ca să acceptați invazia migraționistă!


  INADMISIBIL!!! Televiziunile nu au spus absolut nimic despre organizatorii Marșului împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, desfășurat […]

INADMISIBIL!!! Televiziunile nu au spus absolut nimic despre organizatorii Marșului împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, desfășurat ieri, 5 decembrie 2018, în București! Este aceeași tactică ticăloasă de la Referendumul pentru familie, când pur și simplu TELEVIZIUNILE PROPAGANDEI GLOBALISTE – ADICĂ ABSOLUT TOATE TELEVIZIUNILE DIN ROMÂNIA! – au ascuns toate știrile pozitive despre pregătirea acestui eveniment. În schimb, a fost mediatizat excesiv boicotul Referendumului de către Biserica Evanghelică a sașilor lutherani, a cărei enoriaș este și protestantul Klaus Werner Iohannis, această biserică susținând oficial relațiile homosexuale chiar între proprii săi preoți, atât la bărbați, cât și la femei, ei având și femei preot (preotese), ca vestalele păgâne din antichitate. (Citiți și vă cruciți: Biserica evanghelică a sașilor boicotează Referendumul și-l susține politic pe enoriașul său, Klaus Iohannis!)

Toate posturile de televiziune, absolut toate tembeliziunile de știri sunt trompete ale propagandei globaliste!!! Realitatea, Antena 3, Digi 24, B1 deservesc aceiași stăpâni din vârful piramidei, doar interesele locale le au diferite, ele aparținând de diverse „bisericuțe” din România. Unele se subordonează direct SRI-ului (Realitatea și Digi 24) care este veriga de legătură cu centrul de comandă al globaliștilor, altele aparțin direct sionismului internațional prin intermediul patronilor îmbogățiți dubios după evenimentele din decembrie ’89 (Antena 3 – afiliată oficial CNN-ului sionist, RTV și B1).

Ascunderea adevărului și manipularea permanentă prin intermediul televiziunilor sunt probleme foarte grave! Minciuna prin omisiune despre marșul desfășurat ieri demonstrează că absolut toate tembeliziunile din România sunt subordonate statului subteran și execută ordinele sioniștilor globaliști! Nu-i vorba de „teoria conspirației”, ci de un exemplu concret, la care toți ați fost martori ieri și azi. Nici o tembeliziune nu a transmis ieri Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație și nici nu au dat azi măcar o știre despre evenimentul la care au participat câteva sute de oameni! Dacă se adunau zece beșinoși #rezist în Piața Victoriei, imediat am fi fost anunțați!

Presupun că toți ați auzit de „Planul Kalergi” de metisare a popoarelor europene prin imigrare (Citiți aici: Invazia prin imigrație, Planul Kalergi pentru metisarea Europei și distrugerea rasei albe), plan pe care globaliștii îl pun în aplicare „pas cu pas”, vorba autistului național. Sasul Klaus, încoțopenit ca Gauleiter al coloniei, Merkel sau Macron sunt doar uneltele, simpli executanți ale unor ordine venite de la adevărații conducători ai planetei.

Mass-media românească se supune stăpânilor lumii și de aceea nici o tembeliziune nu a dat știri despre Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, care a avut loc ieri la București pe traseul: Ministerul de Externe, Guvern, Președinție! Când am afirmat că și Antena 3 face parte din sistemul aflat la dispoziția globaliștilor, mulți au sărit de cur în sus!

La fel și partidele, toate execută ordinele globaliștilor. Absolut toate partidele sunt ticsite cu masoni, infiltrați chiar la vârf! Iudeo-masoneria internațională este principala armă folosită pentru realizarea țelului suprem al sioniștilor: GLOBALIZAREA! După ce unele țări au epurat bolșevicii sioniști instalați din exterior în conducerea statului și au devenit naționaliste, cum a fost chiar cazul României -, acum o fac prin așa-zisa „democrație”, în fond un amalgam, chipurile „progresist”, de doctrine neomarxiste și neoliberale. Sunt lucrurile pe care nu o să le aflați niciodată de la veșnicii „analiști” – agenți de influență, în realitate! – plimbați zi lumină de la o televiziune la alta, ca moaștele Sfântului Pafnutie, pentru prostirea poporului.

Partidele românești fac parte și ele din acest „cocktail” internaționalist. De aceea nu apar și nici nu au voie să apară partide naționaliste autentice, de aceea până și termenul de „naționalism” este prezentat de vuvuzelele propagandei globaliste ca ceva toxic, nociv, comparabil cu fascismul! România este singura țară din UE fără un partid naționalist în propriul Parlament! Nici un partid românesc parlamentar nu reprezintă interesele poporului român. Terminați cu prostiile cu PSD-ul, care cică e de partea poporului. Aiurea! Legea offshore este dovada că li se fâlfâie și ălora de neamul românesc!

Merită nominalizați organizatorii Marșului împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație:

Asociația Noua Dreaptă;

Asociația Calea Neamului;

Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe;

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu;

Asociația pentru Revigorarea Tradiției;

Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni;

Asociația Bucovina Profundă;

Asociația pentru Cultură, Educație și Valori Europene;

Asociația Pro Consumatori;

Asociația Gogu Puiu;

Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public;

Asociația Scut Botoșănean;

                              Acesta a fost mesajul Asociației Noua Dreaptă:

Asociația Noua Dreaptă împreună cu alte 11 asociații naționaliste se împotrivesc categoric colonizării României cu populații străine! Politicienii nu au primit niciun mandat din partea poporului român să semneze infamul Pact pentru Migrație de la Marrakesh, din 10-11 decembrie!

De aceea organizăm MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI, miercuri 5 decembrie, începând cu ora 15:00, întrucât Constituția României nu poate fi încălcată pentru niciun motiv! Ea precizează cât se poate de clar că «România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.» (Art.1, alin.1) și că «Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.» (Art. 3, alin. 4).

Miercuri la ora 15:00 pornim pe următorul traseu:

Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1, București);
Guvern (Piața Victoriei);
Ministerul Afacerilor Interne (Piața Revoluției);
Piața Universității (în fața statuii lui Mihai Viteazul);
Palatul Cotroceni.

Atragem prin această manifestare atenția că nu s-a verificat constituționalitatea prevederilor acestui Pact! S-ar fi văzut că Legea fundamentală nu permite politicienilor să-l semneze. Pentru aderarea României la o înțelegere internațională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003. Or, există chiar și parlamentari care nu au habar ce contine acest Pact!

Noi românii suntem toleranți. Dar privind la efectele pe care această migrație le-a avut asupra altor state occidentale (Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Franța, etc) realizăm simplul adevăr: acela că migrația islamică nu are șanse de integrare în niciun popor gazdă. Este suficient să privim la buletinele de știri din țările de mai sus, la crime, la războaiele stradale, la crasa nesupunere civică, la violențele contra poliției, la impunerea legii islamice Sharia în suburbiile și cartierele din atâtea și atâtea orașe europene, la violuri în masă etc, cât să realizăm că așa zisul multiculturalism (melting-pot), așa cum este el invocat de birocrații nealeși de nimeni de la Bruxelles, nu este decât o imensă ipocrizie. Menirea acestei ipocrizii este visul marxiștilor dintotdeauna: destructurarea națiunilor într-un ghiveci internaționalist ușor de guvernat.

Prin protestul nostru apărăm de fapt teritoriului României. Cei care plănuiesc să aducă aici populații întregi, străine de credința și cultura poporului român – și, în plus, fac asta în deplin secret – se fac vinovați de trădarea intereselor noastre și vor trebui să răspundă!

«Pactul Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată» îsi propune asigurarea unui cadru sigur pentru o migrație (a) controlată, (b) cu statut de Drept al Omului și în care (c) să nu se mai facă nici o distincție între Refugiații de Răzoi și Migranții economici.

Conform voinței poporului român de a NU fi colonizați cu străini, trebuie să refuzăm acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croația, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia, etc.

La un secol de la victoria de la Marășești trebuie să strigăm din nou, de data aceasta către propria noastră clasă politică: PE AICI NU SE TRECE!

Cerem retragerea completă și definitivă a României din Pactul pentru Migrație!”

Cinste lor, organizatorilor și participanților!

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

PS: Un nou marș este anunțat pe același traseu pentru data de 10 decembrie, ora 15, din fața sediului MAE (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1). Români veniți în număr cât mai mare, o faceți pentru viitorul copiilor și nepoților voștri, pentru ca ei și urmașii lor să nu devină străini în propria lor țară, români străini în România!

Imagini pentru stop migratiei

http://www.justitiarul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA-REFUGIATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Români, toate partidele și propaganda globalistă vă manipulează ca să acceptați invazia migraționistă!

 1. «Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.» (Art. 3, alin. 4).
  cine semneaza?

  Apreciază

 2. Catalin Didica zice:

  Johannis si Dancila ar putea sa semneze. Daca vor semna sunt tradatori fata de Romania si de romani.
  Politicienii nu au primit niciun mandat din partea poporului român să semneze infamul Pact pentru Migrație de la Marrakesh.
  Constituția României nu poate fi încălcată pentru niciun motiv.
  Asta ar insemna tradare fata de tara si de poporul roman.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.