Doar o teorie nebunească? Pisicile ar putea fi animale create de extratereştri prin inginerie genetică, pentru a ne monitoriza!


Ar putea fi pisicile domestice implantări extraterestre? O nouă teorie începe să câștige teren pe Internet, conform căreia pisicile domestice obișnuite ar putea fi creaturi construite artificial (prin inginerie genetică) şi utilizate de către extratereştri pentru a monitoriza și a observa ființele umane.

În timp ce această teorie ar putea suna destul de ciudat, ea câștigă în popularitate și are o cantitate surprinzătoare de dovezi care s-o susțină. O mare parte din suspiciunile privind pisicile se referă la construcţia lor fiziologică. Pentru un astfel de mamifer, aparent simplu, pisica domestică are unele anomalii fizice pe care oamenii de știință le găsesc derutante. De exemplu, zoologii încă nu ştiu cum reuşesc să toarcă pisicile. De asemenea, pisicile au mai multe conuri în ochii lor, faţă de alte creaturi similare, ceea ce le oferă o viziune mult superioară.

În plus, fiziologia pisicii domestice îi permite acesteia să supraviețuiască unor situații care ar ucide alte fiinţe. De exemplu, pisicile sunt cunoscute pentru capacitatea lor extraordinară de a cădea de la înălțimi extraordinare, fără a-şi rupe niciun os.

O altă dovadă a teoriei extraterestre privind pisicile e dată de faptul că nu există nicio mențiune despre pisicile domestice, în orice literatură veche, înainte de vechii egipteni. Potrivit lui Ryan Haupt, paleontolog la Universitatea din Wyoming, Egiptul este considerat a fi sursa cea mai credibilă pentru originea pisicilor domestice ca şi specie.

Poziția pisicilor domestice în societatea egipteană antică a fost una destul de curioasă. Pisicile au fost venerate de vechii egipteni, iubite ca şi animale de companie și jelite la moartea lor, ca și cum ar fi fost membri ai familiei. În plus, multe pisici au fost îmbălsămate și îngropate de-a lungul malurilor Nilului. Totodată, pedeapsa pentru uciderea unei pisici în această societate antică era moartea. Această atitudine de adorare față de pisici pare să vină de la ideea că ele erau “daruri oferite de zei”. Având în vedere faptul că poporul egiptean din vechime s-ar fi putut afla în contact cu ființe extraterestre, teoria că pisicile ar avea origini extraterestre nu este chiar una exagerată sau nebunească.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în MINUNATELE NECUVANTATOARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Doar o teorie nebunească? Pisicile ar putea fi animale create de extratereştri prin inginerie genetică, pentru a ne monitoriza!

 1. Truth wirh Justice zice:

  *Citește întreg articolul, răspândește articolul, printează-l, fa singur conexiuni. Folosește-ți uneltele și adaptează-te la orice situație, refuză să ai slăbiciuni, în cele mai sigure, benefice și fericite feluri pentru tine.

  Crezi ca adevărul, justiția și dreptatea vor triumfa și crimele (moderne sau fizice) vor ieși la iveală, prin logică și rațiune. Vezi mai departe de programele de control mental și fă-ți dreptate ție, cat și altora, concomitent cu acest fapt.

  Acționează, refuză să-i mai educi în gol și acționează, îi educi și vrei educație, adevăr, pentru a-i controla alții, răspândește. Refuză să te mai lași folosit îm contra-propagandă.

  https://www.seruah.com/cazul-soleilmavis-liu-controlul-mintii-prin-unde-elctromagnetic.html

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.