Nu încetez să fiu uimit de imaginația folosită malefic a slugilor Ocupantului Străin!


Luci Lucescu

Au ales un cătun sărac în care 3 babe stau îmbrăcate în ii şi torc lîna!
Ele adresează nişte sfaturi pentru tinerii născuți după anul 2000 despre cum să petreacă sărbătorile şi cum să se comporte în viață!
Propagandiştii Ocupantului Străin le-au prostit pe cele trei babe nebune şi analfabete să învețe tineretul să muncească şi să fie ospitalieri cu străinii!
Vedeți cât de inteligent lucrează anglo-sioniştii şi slugile lor ce se ocupă de propagandă?
După ce 29 de ani au fost demonizate tradițiile şi cultura ancestrală a Neamului Românesc, acum sunt folosite în mod parşiv pentru manipulare şi intoxicare!
Cele 3 bătrâne (poftim, am schimbat cuvîntul ca să nu deveniți nervoşi şi să pierdeți ideea centrală a postării) ating coarda sensibila a tuturor categoriilor de vârstă: cu toții avem sau am avut astfel de bătrîne în neam şi imediat sentimentele de duioşie şi dor invadează mințile privitorilor nelăsând filtrul conştiinței să selecteze sau să blocheze mesajele toxice!
Apoi cu mintea adormită începem să lăsăm informațiile toxice să se aşeze peste celelate existente:
1) Sărăcia lucie e o virtute! E bine să îmbătrînim săraci în case ce se dărîmă peste noi!
2) Indiferent cine intră în casă, trebuie tratat cu ospitalitate! Nu contează dacă e criminal, violator, tîlhar sau toate 3 la un loc!
3) A munci doar pentru a mînca şi trăi este maximul de ascensiune spirituală!
În timpul în care 50% din pensionarii coloniei România abia supraviețuiesc, pensionarii din Anglia se plimbă peste tot şi-şi cumpără proprietăți în zone calde sau tropicale!
În timp ce 85% din pensionarii coloniei România NU MAI AU DINȚI ÎNTRUCÂT SERVICIILE STOMATOLOGICE SUNT INTEGRAL PRIVATIZATE (la spitalele de urgență le este interzis extracția de măsele deşi sunt cazuri în care lipsa intervenției poate duce la deces), în Marea Britanie nu am întîlnit în aproape 5 ani de exil vreun pensionar care să nu aibă o dentiție curată şi îngrijită!
Dacă turcii sau tătarii aveau astfel de industrie de Dezinformat şi INTOXICAT, azi nu mai eram demult!
Aceeaşi soartă ne aşteaptă, dacă nu scuturăm creierele de mîlul impregnat cu minciuni depus acolo!
În Adevăr este Puterea!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nu încetez să fiu uimit de imaginația folosită malefic a slugilor Ocupantului Străin!

 1. nicu cohen zice:

  Citez : ” In timpul în care 50% din pensionarii coloniei România abia supraviețuiesc, pensionarii din Anglia se plimbă peste tot şi-şi cumpără proprietăți în zone calde sau tropicale! ”
  Asta este minciuna ! Sint pensionari in Anglia care de abia isi duc zilele de saracie , mai rau ca in Romania .Cel putin in Romania oricine are o casa , in Anglia stau cu frica in spate ca daca n-or sa aiba bani sa plateasca chiria vor ajunge pe strazi …..

  Apreciază

 2. Marc zice:

  Și atunci nu ar trebui ca punctul de pensie sa fie de 1875 lei de la 1Ianuarie 2019 și NU de la 1 Ianuarie 2021. De ce peste trei ani? Ca sa ne facă sa-i votam pe acești Zincompetenti politici și profesioniști de doua parale!
  Romanii dacă vor altceva sa se trezească odată sa-și ia înapoi RESURSELE NATURALE DATE ACESTIR MAFIOȚI DE AFARA CA SA NE ȚINĂ PR NOI IN SUBDEZVOLTARE IARA EI SA ZBURDE ( PENSIONARII ) IN EXCURSII ȘI SA-ȘI CUMPERE PROPRIETĂȚI IN SPANIA,PORTUGALIA, CAM PESTE TOT IN LUME.ASTA ESTE ADEVARATA FATA A ACESTOR MAFIOȚI DE CARE TREBUIE SA SCSPAM ODATĂ CA ALTFEL ROMÂNIA NU VA AVEA NICIO ȘANSA IN VIITOR !!!
  ROMANI TREZIȚI-VA ODATĂ !!!!!!!!! NIMENI IN LOCUL VOSTRU NU OR SA VINA SA VA FACĂ DREPTATE IN ȚARA NOASTRĂ!!!! SA SCĂPĂM DE ANALFABEȚI ȘI INVOMPETENTI!!!!!! DUMNEZEU SA OCROTEASCĂ ROMÂNIA !!!!!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.