Mi-este așa de silă să scriu despre declarațiile servitorilor OCUPANTULUI STRĂIN de pe teritoriul coloniei România, încît îmi vine să arunc laptopul direct în vasul de toaletă!


Luci Lucescu Londra

Însă, aș greși teribil, fiindcă uneori chiar trebuie să ne tăiem grețurile cum putem și să contrăm acest RĂZBOI INFORMAȚIONAL la care sunt supuși românii 24/7/365!
Un schizofrenic ce vine din mediul mafiei bancare, ajuns parlamentar al PNL (aripa politică declarată a Ocupantului Străin în colonia ROMÂNIA) face următoarea declarație!
Auziți,măi oameni buni, pînă unde se poate ajunge cu minciuna
și manipularea!
Mizeria infectă de Florin Cîțu:
„Prin această taxă, Dragnea și Teodorovici doresc să transfere datoria publică prietenilor lor de la Moscova și astfel să fim prizonierii lor. Pe viitor Moscova, prin intermediul investitorilor pe care îi controlează, poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligațiunilor. Acest lucru deja se întâmplă. La penultima licitație au cumpărat obligațiunile doar „investitori” străini. Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov și Teodorovici PENALIZEAZĂ sistemul financiar românesc, clienții acestui secor economic și SUBVENȚIONEAZĂ investitorii de stat de la Moscova sau Istanbul”
Pentru mulți români, mulți nemulțumiți pe bună dreptate de nivelul de trai scăzut artificial și de corupția instituționalizată, declarația halucinantă a acestui maimuțoi pare credibilă!
Cu ceva lipsuri la educația financiară (sistemul a avut grijă să ne țină în întuneric dar luăm lumină imediat) românii asimilează aceste minciuni și de aici se naște o ură împotriva micilor pași pe care Dragnea și echipa lor le fac în direcția NORMALITĂȚII!
Să intrăm și să înțelegem corect intenția parșivă pentru care Cîțu face acest gen de INTOXICARE.
Este normal ca într-o FAMILIE (iar POPORUL ar trebui să fie FAMILIA NAȚIONALĂ) un copil să mănânce mai mult și mai bun decât ceilalți?
NU, și indiferent cât ar fi de răzgîiat vreunul dintre copii, niciun PĂRINTE nu lasă pe ceilalți să sufere de foame iar pe mezin să se îmbuibe!
E normal ca într-o NAȚIUNE, unii să se îmbuibe la paroxism iar mulți ceilalți să sufere de foame?
NU,nu e normal!
Ce face DRAGNEA?
Prin ordonanța dată de DĂNCILĂ ma taie din lăcomia mafiei bancare și redistribuie resursele către zone mai puțin defavorizate!
Cel puțin la nivel declarativ!
Cărui interes servesc lacheii din politica românească care chițăie împotriva unui aspect NORMAL și FIRESC, cum ar fi PLAFONAREA DOBÂNZILOR LA CREDITE sau PLAFONAREA PREȚULUI LA ENERGIE?
Oricăror interese mai puțin ale poporului romîn!
Care este durerea ce răzbate din declarația schizofrenicului Cîțu?
ROBORul este un…..indicator inventat de MAFIA BANCARĂ pentru a MĂRI CAMĂTA LA CREDITE ÎN MOD LEGAL!
Adică să comită o ilegalitate dar să fie acoperite legal!
Ce a făcut DĂNCILĂ?
În loc să modifice legea statut a BNR și să iasă din UE cum ar fi normal, eliminând PUTEREA ENORMĂ pe care o au BNR și Băncile Comerciale (tarabe prin care marfa produsă de BNR este distribuită în piață și prin intermediul căreia este COLECTATĂ din nou pentru o altă revindere, și tot așa), Dăncilă a ales calea cea mai lașă: IMPOZITEAZĂ DEPĂȘIREA ROBORULUI!
Adică dacă mafia crește ROBORUL, guvernul colonial PSD-ALDE va impozita și va mânca ceva din sumele imense furate de mafioții bancari populației captive!
Mizeria ordinară de Cîțu imediat INTOXICĂ spunând că de fapt acesti bani, preluați dintr-o viitoare creștere de ROBOR, vor merge la MOSCOVA și ISTANBUL!
Colonia România, datorită zelului impus de dictatorul bețiv și schizofrenic TRAIAN BĂSESCU, nu are absolut nici un fel de relații în acest moment cu FEDERAȚIA RUSĂ!
Avem câteva companii ale unor proprietari VORBITORI DE LIMBĂ RUSĂ ce își desfășoară activitatea în colonia România dar acestea sunt insignifiante ca cifră de afaceri comparativ cu corporațiile din TOP100 ce sunt cu acționariat vestic!
A spune că DRAGNEA ia banii de la bănci ca să îi dea MOSCOVEI este de o jenă și de o rușine fără margini însă acești lachei primesc pe mail ce să spună și servesc interesele INVADATORULUI STRĂIN!
Provoc public pe mizeria de Cîțu să explice clar cum ia DRAGNEA 1 kg de plastic din impozitul pe ROBOR și fuge în sacoșa de rafie cu ei la MOSCOVA!
Ca să știe toată lumea:
GUVERNUL COLONIAL ROMÂN administrează COLONIA PE CREDIT!
Adică nu are bani!
Și nici DREPTUL SUVERAN DE A EMITE BANI!
Și nici resurse pe care să le schimbe pe bani, întrucât de 29 de ani resursele PATRIEI sunt cedate pe lucru de nimic STRĂINILOR!
Guvernul Colonial pentru a putea funcționa, merge LUNĂ DE LUNĂ și se împrumută!
LA cine?
LA BĂNCILE COMERCIALE ce 95% sunt cu PROPRIETARI STRĂINI!
După ce primește banii ce face?
ACHITĂ RATELE SCADENTE LA CREDITELE ACCESATE ANTERIOR!
Cu 90% din ce mai rămâne, umflă gușile firmelor de partid abonate la bani publici și mai fac, pe ici, pe dincolo, câte un teren de fotbal în pantă sau 3 km de autostradă!
Atunci TAXELE NOASTRE?
TAXELE MERG în primul rând PENTRU ACHITAREA RATELOR SCADENTE la creditele accesate anterior!
Și cu IMPOZITUL PE ROBOR?
În cel mai bun caz mai cumpără politicienii noștri câte un hotel prin BRAZILIA!
Dar în general, CONTABILITATEA ȚĂRII e ținută la milimetru de CONTABILII OCUPANTULUI STRĂIN care se asigură că ROSTOGOLIREA CREDITULUI se face la infinit iar DEZVOLTAREA ȚĂRII e la un nivel minim, de avarie!
În acest mecanism unde e MOSCOVA?
Unde a fost mereu! Departe de colonia ROMÂNIA!
Fraților, nu vă mai lăsați convinși de existența unui inamic imaginar și conștientizați ADEVĂRATUL INAMIC ce jefuiește acum fără milă AVUȚIA NAȚIONALĂ și ne omoară încet-încet pe toți!
În ADEVĂR este PUTEREA!
PS
Pentru ca cititorul să fie informat complet și corect, reamintim că azi 27.12.2018 s-a testat cu SUCCES racheta AVANGARD ce poate atinge 30 MACH (a ajuns la 27 dar e proiectată pentru 30).
Tehnologia acestei rachete este în lucru începând cu 2004 (15 ani) și este cu 10 ani în fața a tot ceea ce există în materie de rachete supersonice pe PĂMÂNT!
Cu această tehnologie, FEDERAȚIA RUSĂ devine prima putere militară a PĂMÂNTULUI întrucât poate distruge orice țintă de oriunde, neexistînd protecție pentru acest tip de tehnologie!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mi-este așa de silă să scriu despre declarațiile servitorilor OCUPANTULUI STRĂIN de pe teritoriul coloniei România, încît îmi vine să arunc laptopul direct în vasul de toaletă!

  1. Mitu zice:

    Și atunci acești borfași de Dragnea , Tariceanu duc o politica antiromânească pe spatele romanilor și trebuie măturați din politica întrucât SERVESC INTERESELE STRĂINILOR ȘI NU ALE ROMÂNIEI? ROMANII DOAR SA IASĂ ȘI SA SPUNĂ GATA CU HOȚIA DIN ROMÂNIA! ROMÂNIA NU ESTE VACA DE MULS !
    PS.
    DACĂ BANCILE STRĂINE “ SE LAUDA “ CA AU VENIT IN ROMÂNIA SA “ AJUTE “ MEDIUL DE AFACERI SA SE DEZVOLTE DE CE DUMNEZEULE SE ÎMPRUMUTA ÎNTRE ELE CU DOBÂNDA ROBOR MARE ȘI DAU ROMANULOR O DOBÂNDA DE MIZERIE ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.