Progresista Merkel, participantă la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2005 cu doar câteva luni înainte de a deveni Cancelar al Germaniei, își dă în sfârșit arama pe față: „Statele națiune trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor”


Iesirea din UE e singura solutie!

Merkel: „Statele națiunii trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor”

Progresista Merkel, participantă la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2005, cu doar câteva luni înainte de a deveni Cancelar al Germaniei, își dă în sfârșit arama pe față: „Statele națiune trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor”

Nu, această declarație nu a fost spusă de Adolf Hitler cu mulți ani în urmă, cum v-ați putea imagina. Acest lucru a fost declarat miercuri 21 noiembrie 2018, cancelarul german Angela Merkel în cadrul unui eveniment al Fundației progresiste „Konrad Adenauer” de la Berlin – informează ziarul online „Voice of Europe”.

„Statele națiune trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor” – a spus Merkel. „Desigur, într-un mod ordonat”, a continuat progresista Merkel.

Ea a mers chiar atât de departe încât i-a condamne virulent pe cei din partidul CDU, care crede că Germania ar trebui să se retragă din controversatul pact pentru migrație al ONU (n.red. inițiat de Soros și alți progresiști):

„Au existat [politicieni] care cred că ar putea decide când aceste acorduri nu mai sunt valabile pentru că reprezintă poporul”.

„Dar oamenii sunt indivizi care trăiesc într-o țară, nu sunt un grup care se definește ca popor [german]”, a subliniat ea.

Merkel i-a acuzat anterior pe criticii Planului Global al ONU pentru Migrație Sigură și Ordonată că a te opune planului ONU pentru Migrație nu-nseamnă deloc patriotism. Merkel a declarat: „acest lucru nu este patriotism, pentru că patriotismul este atunci când îi includeți și pe alții în interesele Germaniei și acceptați situații favorabile câștigurilor tuturor”.

Cuvintele ei reflectă comentariile recente ale președintelui francez Emmanuel Macron, care a declarat de-asemenea într-un discurs de Ziua Rememorării că „patriotismul este exact opusul naționalismului [pentru că] naționalismul este trădarea”.

Macron, care se confruntă în prezent cu o mare parte a țării sale care protestează contra politicilor sale globaliste, a declarat nu demult în Bundestag că „cuplul franco-german are obligația de a nu lăsa lumea să intre în haos ci să o îndrume pe drumul către pace”.

„Europa trebuie să fie mai puternică … și să obțină mai multă suveranitate”, a cerut Macron, așa cum a completat ți Merkel acum, că statele membre ale UE își dau de suveranitatea națională la Bruxelles în ceea ce privește „afacerile externe, migrația și dezvoltarea”, precum și ” din bugetele noastre și chiar din resursele fiscale „.

„Statele națiune trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor” – a declarat Merkel

(FLUIERUL)

http://fluierul.ro

Acest articol a fost publicat în EUROPA ( U.E). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Progresista Merkel, participantă la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2005 cu doar câteva luni înainte de a deveni Cancelar al Germaniei, își dă în sfârșit arama pe față: „Statele națiune trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor”

  1. Iuliu zice:

    Angela Merkel NU PUTEȚI SPUNE ROMANILOR SA-ȘI PIARDĂ SUVERANITATEA! LOCUL DUMITALE NU ESTE INTR-O LUME CIVILIZATA, ȘI FĂCUT PRAF EUROPA CU IMIGRANTII DUMITALE , POȚI SA-I IEI ACASĂ LA DUMNEATA! ROMÂNIA NU ESTE SAT FĂRĂ CÂINI , ÎNCĂ MAI ARE OAMENI CARE GÂNDESC PENTRU ȚARA NU SUNTEM CIZI DE TOPIR PLĂTIȚI CU TREIZECI DE ARGINȚI!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.