UK. Intoleranța progresistă face ravagii. Un om a fost aruncat afară din Manchester Arena pe motiv că purta o vestă pe care era imprimat steagul Marii Britanii


Un om a fost aruncat afară din Manchester Arena pe motiv că purta o vestă pe care era imprimat steagul Marii Britanii

Un bărbat a fost aruncat afară din Manchester Arena în noaptea de Ajun (24 decemebrie 2018), după ce i-a fost confiscat vesta pe care era imprimat steagul Marii Britanii (The Union Flag).

Bărbatul, James Baxter, de 39 de ani de la Nottinghamshire, a călătorit la Manchester pentru Yorkshiremanul Josh Warrington care a luptat cu Carl Frampton din Belfast. Dar stupoare: Deși avea bilet, James Baxter a fost dat afară din arenă, înainte ca evenimentul principal să înceapă datorită tricoului cu steagul Marii Britanii pe care-l purta.

Articolul de îmbrăcăminte „ofensator” l-a dus cu el în Los Angeles la meciul Tyson Fury, dar în Marea Britanie Baxter a fost scos din Arena din Manchester. Motivul oferit a fost politica progresistă „fără culori” (naționale) a locației. Vesta ar putea ofensa pe cineva…

Un purtător de cuvânt din arenă a declarat pentru Manchester Evening News că vesta lui Baxter era „împotriva politicii” arenei, dar a spus că Baxter a fost eliminat pentru comportamentul său, nu pentru ceea ce purta.

„Mi-au spus să plec, nu pot să cred ce aud. E ridicol. „Tocmai am spus că nu. I-am spus să nu mă mai atingă – le-am spus că nu au niciun drept, dar au mai mult personal”.

Un purtător de cuvânt al Manchester Arena a afirmat că i s-ar fi cerut să plece din cauza comportamentului său față de personal, dar James a spus că tot ce a făcut e că s-a „protejat” în timp ce bodyguard-zii încercau să-l tragă de pe scaun.

Un videoclip capturat la eveniment a fost distribuit pe social media noaptea trecută. Domnul Baxter insistă că „comportamentul meu a fost non-violent. I-am cerut să nu mă atingă și să nu mă împingă. Înainte de asta, le-am oferit deja jacheta și i-am spus să o ia”.

El a continuat să spună: „N-am mai experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Mă duc la evenimente sportive tot timpul. „Te îmbraci inteligent – asta e doar ceva ce faci la box. „Este ceva lipsit de sens.’

 

(FLUIERUL)

Acest articol a fost publicat în EUROPA(progresism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.