„Steagul rușinii”: Video-ul cu protestatarii francezi ai „Vestelor Galbene” care rup steagul progresistei UE, a devenit viral


„Steagul rușinii”: Video-ul cu protestatarii francezi ai „Vestelor Galbene” care rup steagul progresistei UE a devenit viral

În cel de-al șaptelea week-end consecutiv al protestelor „Vestelor Galbene” de la Paris, un grup de protestatari poate fi văzut dând jos steagul UE de pe unul din stâlpii unde era arborat în strigătele de bucurie ale tovarășilor lui de protest.

Sursele videoclipului, care a apărut ieri, spun că evenimentul a avut loc în timpul Actului VII (adică în timpul celui de-al șaptelea weekend de protest al „Vestelor Galbene”).

Atunci când steagul este dat jos, oamenii se înveseles și pe un cont francez de Twitter unde a fost postat clipul video, stegaul UE este numit „steagul rușinii”.

Protestele „Vestelor Galbene” au avut loc în toată Franța, iar una dintre țintele protestatarilor a fost mass-media progresistă din Franța, acuzată de protestatari că ține cu Macron și că „răspândește știrile false” despre mărimea mișcării.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în EUROPA ( U.E). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Steagul rușinii”: Video-ul cu protestatarii francezi ai „Vestelor Galbene” care rup steagul progresistei UE, a devenit viral

  1. Tamil zice:

    Din păcate anarhia își face destul de ușor cale libera in Franța. Unde este democrația in Franța ? De ce francezii de rând nu reacționează la violentele acestor derbedei ? Este un scenariu aproape tras la indiciu! Cine finanțează aceste așa zise mișcări democratice? Tot Soros și organizațiile sale intervin in aceste mișcări stradale ?De fapt acest individ de Soros și Mișcările sale nu au niciun fel de tangenta cu democrația ci msi degrabă cu anarhia și instabilitatea!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.