Nu există în colonia România nici o televiziune care să aibă trei reporteri sau analiști specializați în a transmite știri din CELE MAI IMPORTANTE LOCURI DE PE PĂMÂNT:


Fotografia postată de Luci Lucescu Londra.

Luci Lucescu

Washington DC, Moscova și PEKIN (Beijing).
Vedem la știri (dacă comitem această greșeală în ciuda avertismentelor pe care vi le-am transmis să renunțați la TV) numai GUNOI!
GUNOI, GUNOI, GUNOI ce se depune încet, încet pe creierul nostru și ne afectează capacitatea de a discerne corect realitatea!
În acest moment putem spune că sunt 3 blocuri mari militaro-economice și o javră mică ce pendulează între cele trei!
Cei trei dulăi sunt SUA, FEDERAȚIA RUSĂ și CHINA!
Iar javra ați ghicit cine e! Cel de-al patrulea Reich numit UE!
Aș merge mai departe cu comparația și aș spune că JAVRA este colonia ROMÂNIA pe care sunt lipite niște căpușe precum UK, GERMANIA, FRANȚA, ITALIA, SPANIA, etc.
În timp ce românii sunt preocupați de ce a mai făcut boul de JOHANNES și cu cine se însoară DRAGNEA, LUCESCU asistă pentru voi la unele din conferințele de presă ale lui TRUMP!
Categoric TRUMP este unul dintre cei mai buni președinți ai SUA!
Are tupeu de borfaș, are o politețe ce e nativă la anglo-saxoni (greu de găsit la alte popoare), are competențe pe zona economică, este hipertemperamental, știe să cucerească și să seducă o audiență, știe să iasă deasupra întotdeauna!
În seara asta continuă epopeea zidului!
În primul rând TRUMP s-a lăudat că a dat câteva telefoane la OPEC (ARABIA SAUDITĂ) și barilul de petrol a scăzut de la 83 de dolari la 48 ducând prețul benzinei la 2 dolari galonul (în USA nu există TVA la carburanți cum e în UE).
Apoi a povestit cum a renunțat la un acord comercial numit NAFTA care distrugea comerțul local în țările Mexic, SUA și CANADA.
A semnat un nou acord comercial în care SUA va câștiga vreo 100 de miliarde de dolari din faptul că multe companii se mută din Mexic în USA.
A afirmat că dorește ca fabricile de oțel din SUA, închise din cauza GLOBALIZĂRII, să se redeschidă!
Aici intervine șmecheria zidului de graniță: vrea să folosească cei 5.6 miliarde de dolari FED pentru a impulsiona redeschiderea oțelăriilor. Practic face o injecție de 5.6 miliarde dolari în economia locală americană!
Acestea sunt măsuri autentice SOCIALISTE: folosirea CAPITALULUI pentru INVESTIȚII GENERATOARE DE PLUS VALOARE!
Reporterii presei globaliste l-au tot hăituit cu întrebări și a răspuns la fiecare în stilul caracteristic. A spus că fiind o problemă de siguranță națională, poate declara stare de urgență și poate construi zidul fără aprobarea CONGRESULUI (a PARLAMENTULUI său).
A spus că lucrează weekendul acesta și că nu îi este teamă de o suspendare (se tot aruncă în spațiul public tipul acesta de amenințare) fiindcă nu poți suspenda un președinte care a făcut în 2 ani mai multe decât ceilalți predecesori!
A spus că va avea discuții (între timp guvernul este blocat și funcționează pe avarie) și că e optimist!
Ieri seară, a chemat în sala de conferințe (acolo numai purtătorul de cuvânt dă zilnic explicații presei) vreo 3-4 experți în securitatea vamală care au implorat să fie zidul construit fiindcă au mari probleme.
Imaginile luate din drone arată același peisaj dezolant pe care l-am văzut și noi în EUROPA cu cetele nesfârșite de migranți care asaltează granițele tuturor țărilor!
Una peste alta, conferințele de presă ale lui TRUMP sunt întotdeauna foarte interesante, fiindcă știe să facă circ când trebuie dar știe să prezinte faptele așa cum trebuie!
LA MOSCOVA lucrurile sunt un pic mai rezervate însă PUTIN știe să răspundă foarte argumentat, în special jurnaliștilor străini!
Vom face un articol viitor despre realizările militare ale rușilor pe 2018 care fac din FEDERAȚIA RUSĂ PRIMA PUTERE MILITARĂ de pe Pământ!
Dinspre CHINA informațiile vin mai greu. Au un canal de limbă engleză însă strategia chinezilor este să stea mereu în afara reflectoarelor!
TRUMP a zis că prin aplicarea de taxe importurilor chinezești mai încasează vreo 100 de miliarde de dolari.
Dacă SUA nu mai cumpără nimic din CHINA, CHINA moare!
SUA nu moare fiindcă are capital (are acces la tiparnița de dolari și poate împrumuta oricât are nevoie) și poate imediat să compenseze producția industrială ce a externalizat-o de vreo 3 decenii în CHINA.
De asta TRUMP a zis că SUA stau mai bine decât CHINA la capitolul economic!
Așa că dragii mei, după ce te uiți la aceste MARI PUTERI, te uiți la summiturile G8 si G20, la conferințele lor de presă, parcă nu mai ai chef să îl vezi pe infractorul traficant de copii cum nu vrea (prin abuz ce merită sancționat prin suspendare) să-l concedieze pe tractoristul ce i-a închis toate dosarele penale!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nu există în colonia România nici o televiziune care să aibă trei reporteri sau analiști specializați în a transmite știri din CELE MAI IMPORTANTE LOCURI DE PE PĂMÂNT:

  1. Gogu zice:

    De acord cu ideea dtra ! Dar ce sa cautam noi in cele trei tari( sunt prea mairi iar noi prea „mici”) , cred ca mai util pt noi at fi sa avem cei trei corespondenti sau mai mult in UE , poate intelegem si noi ceva , !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.