Nazistii crestini


by Dr. Revilo P. Oliver

Asa cum toti stiu, „nazistii” sunt niste frati arieni, atat de rai incat nu se inchina lui Yammering Yids ai lui Yahweh, nici apreciau onoarea de a fi jefuiti si umiliti de acei superhumani evlaviosi. De asemenea, ii numesc „fascisti” si „Aunteye-Seemites” si multe alte lucruri pe care prostituatele mass-media le scriu la ziarele evreilor.

Majoritatea statelor occidentale au avut organizatii care si-au dorit ca natiunile lor sa devina independente, atat de fapt cat si de nume, dar putine dintre ele au atins un astfel de succes incat sa poata influenta destinul natiunii lor.
In Italia, fascistii au salvat regatul de coruptia „democratica”. In Germania, nationalsocialistii au eliberat natiunea de parazitismul evreiesc si prin mare eroism aproape au asigurat supravietuirea rasei noastre. In Spania, Falange a pregatit victoria generalului Franco si a spaniolilor civilizati. Iar in Romania, Garda de Fier a aparat pe oamenii albi impotriva pradatorilor lor si, pentru un timp, aproape ca l-au avut sub control pe iresponsabilul si coruptul lor rege.

Organizatia romaneasca s-a deosebit fundamental de celelalte trei.

Mussolini a facut ceea ce diplomatii numesc un modus vivendi cu Vaticanul, dar ochii lui erau pusi in civilizatia cea mai nobila a Romei antice, inainte ca ea sa fie corupta de superstitiile orientale ii distrusa de amestec rasial.

In Germania, Hitler a manifestat o toleranta generoasa fata de sectele crestine si nu i-a ofensat, pentru care liderii lor si-au aratat aprecierea conspirand impotriva lui, dar miacarea sa a reprezentat spritul nobil al nordicilor inainte de a fi otraviti de o religie straina.

Desi Falange a eliberat Biserica in Spania din ororile guvernarii comuniste, membrii ei erau, in cea mai mare parte, atei si agnostici, cu cativa deists de un fel sau altul.

Dar Garda de Fier a lui Codreanu era in mod specific crestina in premisele si organizarea sa de baza si, de fapt, nu putea accepta recruti sau sa se alieze cu lideri care nu erau crestini.

Există un corolar semnificativ. Ca Warren B. Heath [De fapt, RPO scriind sub un pseudonim. – KAS] a subliniat in introduction to D. Bacu’s Anti-Humans, (1) ca diferenta religioasa a impiedicat cooperarea dintre Garda de Fier si Liga Crestina a Apaparii a profesorului A.C. Cuza, desi ambele aveau acelasi obiectiv principal, eliberarea Romaniei de dominatia si exploatarea parazitilor sai hrapareti si insatiabili. In numele organizatiei lui Cuza, „crestin” a fost folosit, probabil, ambiguu, pentru a insemna „non-evrei”. Liderii si publicatiile organizatiei erau rationalisti. Potrivit lui Heath, „crezul profesorului Cuza a fost scepticismul elegant al lui Renan. Lucrarile istorice ale profesorului Iorga trateaza crestinismul cu obiectivitate rece. Si Octavian Goga … parea sa fi mentinut o viziune a crestinismului similara celei descrise in faimoasa Genealogie a moralei lui Nietzsche.
(1. Anti-Humans este un studiu al unui experiment de dezumanizare a membrilor Garzii de Fier intr-o inchisoare din Romania dupa capturarea si ocuparea acelei tari de catre divizia sovietica a marelui motor iudeo-comunist. Este o poveste dureroasa dar foarte instructiva despre sadismul feroce al indivizilor care ar putea duce vieti obisnuite intr-o societate civilizata si stabila, dar care, probabil datorita tendintelor lor criminale innascute, sunt dezumanizati de mentorii lor evrei și devin dornici sa tortureze si deshumanize indivizi decenti prin aplicarea, sub indrumare, a tehnicilor lui Pavlov. Tradus de romanul lui D. Bacu, cartea a fost publicata pentru prima oara in 1971.)

Liga Crestina de Aparare a recrutat un numar considerabil de oameni bine educati, probabil elita clasei limitate a intelectualilor din Romania. Dar cred ca toti cei care au studiat indeaproape istoria Romaniei dintre 1923 si 1945 sunt de acord ca Liga Crestina de Aparare nu a avut nici cea mai mica sansa de a obtine o astfel de putere politica incat sa poata influenta in mod sensibil destinul Romaniei. Codreanu, cu o organizatie specific crestina care se mai numeste si Legiunea Sfantului Arhanghel Mihail, aproape a atins in Romania pozitia detinuta de Mussolini in Italia si de Hitler in Germania. Se poate argumenta in mod rezonabil ca ar fi reusit, daca nu ar fi trebuit sa se confrunte cu un obstacol pe care n-au trebuit sa-l treaca, un rege stupid si lipsit de scrupule.

Garda de Fier si cariera lui Corneliu Zelea

Codreanu merita studiul cel mai apropiat de toti cei interesati de dinamica politicii. Ei vor tine cont, bineinteles, ca Romania se deosebeste profund in ceea ce priveste cultura si populatia Statelor Unite, si nu a mers atat de departe pe calea pierzaniei. Ei vor incerca, de asemenea, sa masoare forta a ceea ce se numeste acum carisma, efectul caracterului si personalitatii unui lider, diferit de politicile si programele sale.

Forta carismei lui Codreanu este demonstrata de devotamentul pe care l-a inspirat. Timpul nu l-a stins. Peste patruzeci si cinci de ani dupa ce a fost ucis, la patruzeci de ani dupa ce tara lor a fost capturata de bratul sovietic al iudeo-comunistilor care au triumfat in 1945, supravietuitorii loiali ai Garzii de Fier lucreaza pentru a asigura pastrarea istoriei avand documentele esentiale traduse in limbile majore ale Europei.

Relatarea franca a lui Codreanu despre cariera sa a fost tradusa in franceza, germana, italiana si spaniola. (2) Traducerea in limba engleza, For My Legionaries„Pentru legionarii mei”, a fost publicata in 1976 de Editura „Libertatea” din Madrid.

(2. Versiunile franceza si spaniola au fost distribuite de Liberty Bell Publications.)

Acest lucru a fost urmat de ceea ce urmeaza sa fie o serie de The Nest Leader’s Manual(Madrid, 1987). Organizatiile pentru actiune politica desemneaza unitatile locale ca celule, capitole, prioritati, comandamente etc. Codreanu a selectat pentru unitatile primare ale Legiunii termenul „cuib”, considerandu-l ca o scoala din care urmau sa iasa tineri disciplinati si hotarati, pregatiti pentru a lupta pentru a-si elibera tara de la paraziti straini care o devorau. El a fost, fara indoiala, influentat de utilizarea franceza a cuibului an acelasi sens.

Aceasta editie, publicata de Editura „Libertatea”, este singura editie autorizata in limba engleza. Sunt rugat sa clarific faptul ca o imprimare trunchiata si mutilata a acestei traduceri in Anglia cu titlul Legion nu a fost autorizata si este in multe locuri incorecta si inselatoare.

Cartea incepe cu o introducere lunga de C. Papanace, care citeaza si apreciaza opinia europeana asupra miscarii legionare din Romania, remarcand diferenta fata de miscarile comparabile din alta parte, si descrie in final uciderea lui Codreanu si a treisprezece dintre cei mai apropiati asociati ai acestuia de catre politia romana din ordinul infamului rege Carol, transmis de primul-ministru.

Autorul accentueaza un detaliu instructiv, care va uimi numai cititorii naivi. Desi Garda de Fier a lui Codreanu a fost de „o religiozitate crestina care a atins misticismul”, primul ministru care a complotat crimele si, cu consimtamantul lui Carol, l-a capturat pe Codreanu si tovarasii sai, luandu-i prin surprindere in Duminica Floriilor, torturat si a ordonat in cele din urmă Politiei sa-i omoare prin ritualul iudaic de strangulare, a fost Miron Cristea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Romania, patrairhul suprem al acestei Biserici, cel mai venerat si probabil cel mai sfant dintre barbatii sfinti din tara. Nici un om nu poate sa se ridice foarte sust in afacerea lui Iisus daca nu este imun la religiozitate.

Dupa asasinate, au fost trase gloante in cadavre pentru a da o anume verosimilitate povestii oficiale ca victimele au fost impuscate in timp ce incercau sa fuga. Dl. Papanace citeaza marturisirea comandantului politiei (jandarmi) care a supravegheat crimele. (Marturisirea unuia dintre jandarmi este citata intr-o anexa la Legionarii mei.) Activistii politici ar trebui sa retina ca, desi politia era reticenta sa comita crimele, ei au respectat ordinele. Asta va fi atitudinea politiei de pretutindeni.

The Manual sunt instructiunile si directivele lui Codreanu catre conducatorii fiecarei unitati locale a organizatiei sale. Cititorul va observa insistenta asupra credintei crestine si eficacitatea rugaciunii; asupra disciplinei vietii simple, fara auto-ingaduinta, care echivaleaza a ceea ce unii ar numi ascetism; si accentul constant pe o renastere spirituala a natiunii prin exemplul stabilit de integritatea si devotamentul legionarilor. Liderii tuturor eforturilor patriotice vor fi impresionati de judecata eminamente practica a lui Codreanu in aranjarea tuturor detaliilor organizarii, chiar si in cele mai minime detalii, si vor admira prudența masurilor sale pentru a evita disensiuni interne, raul care poate fi cauzat de simpatizanti capete patrate si de penetrarea agentilor inamicului. Iar americanii cu experienta in manuirea afacerilor, care incearca sa formeze si sa mentina un grup de simpatizanti loiali, se vor intreba unde trebuie sa caute in aceasta tara recruti de calibrul moral al celor din Garda de Fier.

https://nationalvanguard.org/2016/12/the-christian-nazis/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în ISTORIE RECENTA RO.(legionari). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.