O problemă simplă ridicată de președintele TRUMP, încă de la începutul mandatului său prezidențial,


Luci Lucescu

a fost declararea DIN POZIȚIA DE PREȘEDINTE AL SUA a massmediei mincinoase (CNN e vârf de lance dar nu e singurul) drept INAMIC AL POPORULUI!
“When you report fake news, which CNN does a lot, you are the enemy of the people.”
Massmedia internațională a ignorat complet această declarație făcută în mod public și oficial de către președintele TRUMP!
După părerea mea, această declarație este cea mai importantă din ultimii 100 de ani în spațiul occidental!
Președintele PUTIN este cenzurat oricum în massmedia internațională și uitați-vă la toate știrile pe care le citiți sau auziți zilnic dinspre FEDERAȚIA RUSĂ să vedeți că toate sunt la modul alarmist: un avion rus nu știu unde a survolat, niște mafioți ruși nu știu ce au făcut, și tot așa.
Lucescu rămâne constant și perseverent în a explica celor care au creiere încă funcționale despre METODELE ȘI PRIORITĂȚILE GUVERNĂRII SUPRANAȚIONALE!
Față de acum 7 ani când m-am apucat de documentat și scris despre GUVERNAREA CONCEPTUALĂ, cu bucurie constat că oamenii, deși foarte slab informați (normal date fiind condițiile de prizonierat în care supraviețuim) AU ÎNȚELES CUMVA CĂ EXISTĂ O MAFIE PUTERNICĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL CE CONTROLEAZĂ TOTAL ASPECTELE EXISTENȚEI NOASTRE!
În plan teoretic, președintele Statelor Unite ale Americii, ar trebui să fie cel mai puternic om de peste ocean dacă nu din lume!
Uitați cum ni se arată PUTEREA CONCEPTUALĂ în chiar fața ochilor noștri: CNN, ce este un post de știri aparținând unei corporații, cu zeci de mii de angajați și corespondenți peste tot (spre exemplu în colonia România LATRINA3 este afiliată adică preia și distribuie tot ce consideră CNN că este relevant pentru vorbitorii de limbă română) varsă în continuu lături și minciuni despre TRUMP!
Ce înseamnă asta?
Că proprietarii CNN au asmuțit pe mercenarii autointitulați jurnaliști pe TRUMP, pentru a-l provoca și pentru a-l acoperi de gunoi, în acest fel încercând să păcălească cât mai mulți cetățeni americani că TRUMP nu are o abordare corectă sau patriotică în exercitarea mandatului său!
Mai departe cu raționamentul!
Proprietarii CNN nu se sperie absolut deloc de prerogativele și instrumentele pe care președintele SUA le are la dispoziție!
În concluzie: proprietarii CNN, adăpostindu-se în spatele LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE (este unul dintre principiile de bază cuprinse în constituția americană), varsă GUNOI la adresa acțiunilor PATRIOTICE ale președintelui TRUMP!
Concret MINT 24 de ore fără nici o rușine sau teamă!
Unde am mai văzut noi asta?
Exact! În colonia România!
De aceea se cuvine să înțelegem că SUNTEM ÎNTR-UN CONTINUU RĂZBOI INFORMAȚIONAL în care adevărul este înconjurat de minciună cu scopul de a rupe pe fiecare român (și locuitor al Pământului) de a înțelege și discerne corect REALITATEA!
Președintele TRUMP folosește TWITTER pentru a informa DIRECT cetățenii SUA fiind precaut pe felul în care declarațiile sale sunt interpretate în presa internațională!
Acest război informațional se previne în primul rând prin refuzul de a mai fi expuși la sursele toxice de GUNOI INFORMAȚIONAL!
Renunțați complet la canalele TV de unde obișnuiți seara să vă „informați”!
În acest fel expunerea la PROGRAMARE NEUROLINGVISTICĂ (spălare pe creier în limbaj academic) NEGATIVĂ este redusă mult!
Majoritatea românilor au acum TVuri „inteligente” care se conectează la internet și unde puteți accesa informație valoroasă și utilă!
V-ar plăcea să vizitați ASIA, AUSTRALIA, EUROPA, AFRICA, ANTARCTICA?
Trebuie să există vreun „nebun” ce s-a plimbat prin acea zonă, a filmat și a încărcat pe Youtube sau alte platforme imaginile la calitate foarte bună!
V-ar plăcea să gătiți din cultura gastronomică a altor popoare? Nici o problemă!
Vreți să vedeți cum trăiesc alții prin mediul rural sau departe de orașe? Aveți o grămadă de ore de filmare de foarte bună calitate!
Renunțați la GUNOI TV!
Deocamdată informația pe cale CITITĂ, deși puțină, nu vă distruge creierul așa cum o face informația sub format VIDEO-AUDIO!
Vă place să citiți? Și mai bine! Completați-vă toate golurile și astfel antrenați neuronii anchilozați de prostii!
Ușor-ușor creierul dumneavoastră, dacă-l puneți la efort prin citit, se va dezvolta iar prin eliminarea informațiilor toxice și asimilarea celor corecte la un moment dat se va crea un filtru mental ce vă va permite deosebirea între MINCIUNĂ și ADEVĂR!
Cred că am mai scris chestiunea aceasta dar o repet: apropierea prin simțire și gândire de DUMENZEU CREATOR permite CREIERULUI conectarea la FIINȚA SUPREMĂ INFORMAȚIONALĂ care este DUMNEZEU!
Astfel vă puteți apăra de AGRESIUNEA cu MINCIUNI în mod repetate la care suntem supuși acum!
În momentul în care un mercenar vă minte, este clar că servește RĂUL!
De aceea e bine să evitați orice contact cu acesta!
Uitați-vă la cît de mult au coborît ca audiențe mizeriile de posturi „de dreapta” din colonia ROMÂNIA!
Rezistă ANTENA3 care este asimilată cumva opiniilor „de stînga” dar asta și datorită faptului că au știut să identifice în moment cheie pe INAMICII NEAMULUI ROMÂNESC!
Ideal ar fi învățarea uneia din limbile importante ale momentului: engleză, rusă, chineză!
Dacă s-ar putea studia toate trei ar fi și mai bine!
Datorită fenomenului TRUMP (pe care îl vom analiza în detaliu în postările următoare din singura perspectivă corectă și anumea cea GLOBALISTĂ) UMANITATEA a putut afla că este expusă unui război informațional!
Dacă până în 2016, cei care contestau MINCIUNILE debitate la TV erau categorisiți paranoici sau nebuni, ia uitați că acum aflăm din gura președintelui SUA (și a celui al FEDERAȚIEI RUSE însă în colonia România informația dinspre acea țară este cenzurată complet) că O PARTE IMPORTANTĂ A PRESEI MINTE CU NERUȘINARE!
Pentru cine minte? Pentru cei care au pus monopol pe informație!
Cu ce scop?
Cu unicul scop ca UMANITATEA să nu se trezească și să-și ceară dreptul natural și libertatea!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O problemă simplă ridicată de președintele TRUMP, încă de la începutul mandatului său prezidențial,

  1. Citadela zice:

    Ca de obicei pentru Luci, un calduros 10 cu felicitari!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.