Panica printre evreii din Polonia


Panica printre evreii cand Polonia numeste ca ministru adjunct un politician socotit de evrei „un antisemit “neo-Nazi antisemite” notoriu”.

In ciuda oricaror dovezi credibile, grupurile evreiesti il ataca dur pe Adam Andruszkiewicz, recent numit ministru adjunct al Afacerilor Digitale si Social Media, cu eticheta de „antisemit neo-nazist”:

Adam Andruszkiewicz, fostul lider al Miscarii de tineret antisemita si xenofoba, a fost numit ministru adjunct al Afacerilor digitale si al Mass-mediei sociale.

Miscarea Tineretul Polonez este considerata o miscare nationalista si antisemita ai carei conducatori si activisti s-au exprimat dur fata de evrei, precum si fata de comunitatile minoritare si membrii comunitatii LGBTQ.

Andruszkiewicz este cunoscut ca unul dintre cei mai proeminenti activisti de dreapta din Polonia, referindu-se la oricine nu este de acord cu opiniile sale cu cuvinte precum „paraziti”, „tradatori” si „dusmani ai Poloniei”.

El a fost ales pentru prima data in Parlamentul polonez in 2015 ca membru al partidului populist de dreapta Kukiz 15.

Numirea lui Andrushkiewicz ca membru al guvernului polonez a fost puternic criticata de liderii organizatiilor evreiesti care au sustinut ca „acesta este un nou nivel scazut” al guvernului polonez.

foxman.abraham-h.

Fostul director al Ligii Anti-Defaimare, Abraham Foxman

Fostul director al Ligii Anti-Defaimare, Abraham Foxman, a declarat pentru Algemeiner ca Polonia a numit „un antisemit neonazist responsabil de internet si social media”.

„Unde sunt vocile de indignare din Polonia si UE?”, a intrebat Foxman. „Si unde este Departamentul de Stat al SUA?”

Andruszkiewicz a provocat si alte controverse in timpul crizei dintre relatiile Israel-Polonia cu privire la proiectul de lege asupra Holocaustului aprobat de Parlamentul polonez anul trecut. El a raspuns criticilor legii, declarand ca „evreii aveau un sprijin mare printre noi, acum ei il pierd”.

„Statul Israel si comunitatile asociate cu el in intreaga lume (sic) sporesc acest conflict, ceea ce este ingrijorator”, a spus el.

Mijloacele evreiesti folosesc in mod obisnuit expresii vagi, fara baza, cum ar fi „se stie ca” sau „multi considera ca fiind” atunci cand acestia se angajeaza in loviturile lor rutinare impotriva oricarei persoane care pare ca se opune planului lor national. Si lucreaza ore suplimentare pentru a descrie guvernul crestin conservator din Polonia ca „extremisti de dreapta” si „antisemiti”, si „nazisti xenofobi” doar pentru ca resping planul evreiesc de a „diversifica” rasial Europa.

Si Abe Foxman cere ca Departamentul de Stat al SUA sa intervia in afacerile interne ale guvernului polonez, folosind amenintari si sanctiune economica pentru anularea numirii lui Andruszkiewicz, pur si simplu din cauza unor presupuse asociatii anterioare. Ultimul lucru pe care evreii il doresc este un guvern polonez care este constient de tradare si subterfugii evreiesti, si care este dispus sa-i infrunte. La urma urmei, evreilor nu le place ceea ce are de spus Andruszkiewicz, dar asta nu inseamna ca ceea ce spune el nu este adevarat. Iar daca evreiilor nu le place ceea ce spune el, probabil ca este adevarat ce spune.

https://rightoftheright.com/jews-panic-as-poland-appoints-notorious-neo-nazi-antisemite-as-deputy-minister/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Panica printre evreii din Polonia

  1. Catalin Didica zice:

    Sper ca polonezii sa faca cu ei cum facea Germania pe timpuri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.