Regina Angliei detine cel mai mult pamant pe planeta: 6600 de milioane de acri, 1 acru inseamna 4046 de metri patrati.


Regina ar putea opri saracia planetei daca ar dori de 10 ori si tot i-ar mai ramane o avere. Proprietatile ei valoareaza peste 30 de trilioane de dolari. In loc sa beneficieze planeta, oamenii de ele, ea si familia ei inrobesc oamenii in aceasta Noua Ordine Mondiala si tin omenirea in saracie si in sclavie.

Fotografia postată de Crimele Mafiei Globaliste.

Cauza principala a saraciei si a tarilor subdezvoltate sunt casele regale si acest mic grup de bogati ( Bilderberg, Rotschild, Rockefeller), din care fac si ei parte si pe care ii coordoneaza, care joaca un teatru urias prezentandu-se ca cei care vor sa salveze lumea printr-un guvern unic mondial.

Averea reginei Elisabeta, ţinută la secret

Regina Marii Britanii, Elisabeta a-II-a, a primit în subvenţii agricole de peste 500.000 de euro din fondurile europene, iar printul Charles peste 200.000 de euro.

Regina, care se plaseaza pe locul 214 in topul celor mai bogati britanici, cu o avere de peste 270 de milioane de lire potrivit clasamentului Sunday Times. Cele 473.583,31 lire (530.000 euro) de la UE au fost primiţi pentru ferma ei din Sandringham. La rândul său, prinţul Charles, a folosit cele 95.222,56 lire pentru ducatul din Cornwall şi alte 86.262,98 de lire pentru ferma ducatului – un total 181.485,54 lire (200.000 de euro). Cu o avere de 320 de milioane de lire sterline (375 de milioane de euro), potrivit unui clasament al celor mai bogaţi oameni din Marea Britanie, realizat de revista Sunday Times.

O evaluare precisă a averii Elisabetei este dificilă pentru că secretomania funcţionează perfect când e vorba de propriile posesiuni. Are şi un portofoliu de investiţii estimat la 120 milioane de lire sterline, proprietăţile sale imobiliare – Sandringham House, Balmoral Castle din Scoţia, cu o valoare de 160 milioane de lire sterline, şi Castle of Mey. La acestea se adaugă bijuteriile Coroanei şi tablourile, a căror valoare nici nu se cunoaşte. De cealaltă parte, se află domeniul public al Coroanei, un portofoliu de proprietăţi a căror valoare totală este estimată la 6 miliarde de lire sterline. Aşa că englezii se întreabă : regina este multimilionară sau miliardară? Căci mai sunt şi ferme sau alte proprietăţi regale din Londra, cum este, de exemplu, Ambasada Israelului, care este evaluată la 14,2 miliarde de lire sterline. Pentru averea sa, regina Elisabeta a II-a a acceptat să plătească impozite pe vremea premierului John Major, dar n-a dezvăluit cât.

Regina Marii Britanii şi soţul ei, Ducele de Edinburgh, s-au gândit că e momentul să mai treacă şi pe la trezorerie controlată evident tot de Regină. Şi anume la trezoreria Băncii Angliei, care deţine una dintre cele mai mari rezerve de aur din lume: peste 300 de tone de aur, echivalentul a 250 de miliarde de euro.

Cum chipul reginei e de regăsit pe fiecare bancnotă din Marea Britanie, era şi normal ca suverana să se intereseze de finanţele regatului mai ales că tot ea conduce.

Regina Marii Britanii si caleasca sa din aur!

O adevarata bijuterie pe patru roti este aceasta caleasca din aur, construita acum 12 ani de celebrul
Jim Frecklington, care se dorea a fi un pretos dar, la cea de-a 80 aniversare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
„Brittania”, cum este ea denumita, este opulenta din toate punctele de vedere, fiind impodobita cu 24 diamante si 130 de safire, si are incorporate bucatele dintr-un bombardier Lancaster, metal de la o muscheta de la Waterloo, dar si aschii din lemnul unor vase istorice precum „Mary Rose”, „The Mayflower”, „The Queen Mary” sau fostul iaht regal „Britannia”.
Costul acesteia este estimat la peste un milion de dolari.

Jim Frecklington care, este un cunoscut monarhist din Australia recunoscut pentru darurile sale excentrice catre Casa Regala Britanica, a recunoscut ca a fost finantat in acest proiect si de guvernul australian.
Acesta a mai daruit Reginei in 1988 o caleasca la fel de spectaculoasa ca si Brittania.

Conform oficialitatilor engleze, se pare ca, regina s-a mai induiosat si ca a acceptat in cele din urma pretiosul dar.

In concluzie: vedem cum regulile dinastiei Rothschild se respectă cu strictețe, banii și puterea păstrându-se în familie cu orice preț. Pe de altă parte sper că ați înțeles că fetele din popor ajung cu adevărat prințese sau regine numai în povești sau telenovele. Sper că ați mai înțeles că:

– zicala cu peștele de cap se împute nu e doar o vorbă în vânt iar duhoarea pe care o emană acest fapt, chiar dacă este parfumată cu Chanel, tot duhoare rămâne, ba chiar devine mai puturoasă pe măsură ce timpul trece fără ca putregaiul să fie eliminat.

Crimele Mafiei Globaliste

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.