Tânar si Neliniștit – Episodul 6.000.000


Tânăr și neliniștit, episodul 6.000.000.

Într-adevăr se cere curățenie mare. Așa cum se poate observa, în România nu există partide de Dreapta sau de Stânga, ci doar Sistemul jidovit cu toate partidele sale îndreptate împotriva poporului.

Desigur, jidanii ar vrea ca poporul să-și coboare privirile  de îndată ce este pronunțată pseudo-acuzația de „antisemitism”.

Din contră, aceasta ar trebui să stârnească mândrie și onoare: orice acuzație sau injurie trântită de jidani, trebuie privită ca o recompensă adusă luptei pentru libertate și Adevăr. Agresivitatea socio-politică fiecăreia dintre noi împotriva ideologiilor și conceptelor otrăvitoare diseminate de  jidani trebuie dublată, înzecită… însutită!

Dacă vrem ca măcar să sperăm la atingerea unei posibilități de recucerire națională, trebuie să multiplicăm asimetric mesajele împotriva finanțelor internaționale și a partidelor jidanești, toate infiltrate adânc în corpul național și în creierul colectiv, prin neputința perfidă a „democrației” REPREZENTATIVĂ!

Sloganurile contra-semite și nu antisemite cum ar vrea să inducă dușmanul, trebuiesc răspândite din ce în ce mai mult. Adevărata rezistență începe de la firul ierbii, urmând această dinamică  cuvântul „jidan” trebuie să fie pronunțat în exces până la fixare subliminală: pe câmp, pe uliță, în sate, la cârciumă, în grădinițe, școli și facultăți, în stațiile de autobuz, pe stradă, pe acoperișul caselor și chiar în vârful codrilor… oriunde și cu orice ocazie, plin de chef și voie bună, în horă strigă tot românul: jidane – jidanule, azi e zi de sărbătoare!

Asocierea lui Iohannis, Dragnea, Tăriceanu, Cioloș… Alex Velea?! – întreg Sistemul! – cu cartelul financiaro-criminalo-sexo-marxisto-pandemico-galactic Rothschild sau Goldman Sachs, este suficient pentru a răspândi mesajul în rândul românilor.

Uitați de Soroș, schimbați muniția, nu cădeți în ridicolul exemplului unic, multiplicați atacurile fiindcă dușmanul are multe capete flămânde.

Asemenea vampirilor, jidanii urăsc lumina zilei. Nimic nu-i sperie mai tare decât expoziția în văzul milioanelor de Arieni abuzați și  subjugați prin minciună, iluzie și ceva hârtie îmbibată cu sângele strămoșilor.

El nu rezistă tentației, odată ce a reușit să-și orbească victima, jidanul simte nevoia patologico-narcisisto-compulsivă de exhibare triumfătoare, jubilând peste nenorocirea celor pe care-i subjugă. Acesta fiind și momentul când, fără ezitare, trebuie să-i fie notificat jidanului actul de acuzare – te știm, te-am prins, degeaba te mai ascunzi, jidanule!

Cu cât mai mult îl numim pe jidan, cu atât mai mult o să-și dea în petec, o să se încurce, o să dispere, o să cadă și o să-și frângă gâtul. Lipsa de omenie, aviditatea monstruoasă, excesul de zel și stupiditatea jidanului, forjează oțelul ciocanelor și dălților cu care o să frângem lanțurile și lacătele temniței iudaice.

De-a lungul secolelor, indiferent de împrejurări, reacțiile sale au rămas identice. Această sugativă milenară fără suflet și chip omenesc, nu este nimic altceva decât un corp parazitar cu reacții stereotipate, neschimbate de peste trei milenarii.

Este de ajuns să activăm levierul contra-semitismului pentru a vedea cum această bacterie, în aparență rezistentă, se transformă într-o masă informă și gelatinoasă întrepătrunsă de spaimă și convulsii necontrolate: el știe că, din nou, o înfrângere majoră se prefigurează la orizont, democra-dictatura capitalisto-monopolistă, în fapt, o să-și încheie ciclul istoric de dominație!

Degeaba rescrie, urlă, amenință, se vaită, tună, încearcă o ultimă negociere înainte să dispară în tăcerea nopții – jidanul știe că este vinovat, oriunde și dintotdeauna.

Aceleași cauze vor produce întotdeauna aceleași consecințe.

Iată și o veste bună: nivelul de conștiință în Franța, Republica iudaică a Europei, crește exponențial de la o săptămână la alta. Celebrele afișe și inscripții ale Vestelor galbene, în care președintele Macron este descris ca fiind o „curvă de jidani!” („Macron, pute a juifs!”) se multiplică în toată Franța.

Exportul de rezistență se prefigurează, grupul Vișegrád o să intensifice tendința, Bulgaria o să închidă plasa, iar România volens, nolens, nu din măreția poporului actual, ci forțată de împrejurări o să-și reia destinul în mână.

Reclame
Acest articol a fost publicat în JIDANII. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tânar si Neliniștit – Episodul 6.000.000

  1. nicu cohen zice:

    Nu e chiar asa ! Articolul este exagerat ! Unde este Vaticanul in fotografiile de sus ? Si pe jidani si pe români ii manipuleaza escrocii cei mari , Agentii iezuiti ai Vaticanului , care l-au pus pe Hitler la putere si care a clocit si aparitia Garzii de Fier in România . Evreii nu ar fi putut face nimic in Romania fara colaborarea romanilor tradatori de tara . A crede ca numai evreii sint de vina este o eroare . Românii sint de vina ca sint prosti si grei de cap . Refuza sa invete si sa se eleveze intelectual . Crestinismul este o escrocherie a Imperiului Roman este un Contract Social intre Dumnezeu Domine Deu Imparatul Romei si plebea natinga .Citi romani au priceput asta , ala e procentul de români inteligenti ! Cititi cartea asta sa va luminati . Vaticanul seamna intrigi de sute de ani si asmute popoarele unele conta altora . The Secret History of Jesuits (1975) – Spiritually Smart
    https://www.spirituallysmart.com/Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf
    There is no other person more qualified to introduce Edmond Paris’ book,. „The Secret History of the Jesuits,” than Dr. Alberto Rivera, a former Jesuit.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.