„Fermé”. Lumea revine la Normalitate. Tâmpeniile progresiste se-nchid una câte una din LIPSĂ DE CLIENȚI.


VIDEO Primul restaurant pentru nudiști din Paris, unde mânânci în fundul gol văzând alte funduri goale, se-nchide.
Nota Redacției: NU UITAȚI: Nudismul în public este o altă făcătură a Progresismului Internaționalist pentru a distruge morala tradițională

O’Naturel, primul restaurant de nudiști din Paris, se va închide la un an după ce a fost deschis, din motive financiare, potrivit CNN.

Într-o postare pe facebook, proprietarii, gemenii Mike și Stéphane Saada, au declarat că se se văd nevoiți să închidă și își încurajează clienții să profite de timpul rămas până pe 16 februarie. „Nu ezitați să faceți rezervări acum pentru a vă bucura, dezbrăcați, de o cină în Paris. E acum ori niciodată”, au scris cei doi.

După deschidere, în luna noiembrie a anului 2017, restaurantul a primit recenzii dintre cele mai bune de la clienți, primind calificativul 4,8 din 5.

Mulți au apreciat atât mâncarea, cât și experiența unică de a lua masa dezbrăcați, protejați de privirile trecătorilor de o cortină albă, opacă.

Clienții restaurantului O’Naturel își dau jos hainele într-un vestiar, unde își lasă și telefoanele mobile din motive de confidențialitate, relatează AFP, citat de CNN.

(CNN) – Primul restaurant nudist din Paris se va închide după puțin peste un an de servire a mâncărurilor clasice franceze la mese festive.

O’Naturel, în cartierul 12 al capitalei franceze, se va închide în 16 februarie, potrivit unui post de pe Facebook de la proprietari.

Gemenii Mike și Stéphane Saada au declarat agenției de știri AFP că au fost nevoiți să închidă din motive financiare. Clienții erau din ce în ce mai puțini.

Într-un altă postare pe Facebook , ei au cerut clienților să profite de timpul rămas. „Nu ezitați să vă rezervați acum pentru a vă bucura de o cină foarte goală în Paris”, a citit. „E acum ori niciodată.”

(FLUIERUL)

Reclame
Acest articol a fost publicat în EUROPA(progresism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.