Pe zi ce trece Klaus Iohannis se dovedeşte o marionetă pusă la conducerea României pentru a promova strict interesele economice şi politice al Occidentului în ţara noastră.


Fotografia postată de Crimele Mafiei Globaliste.

Ţara este furată de Occident, iar Klaus Iohannis citeşte de pe prompter ce-i spun consilierii şi ofiţerii din SRI, ca să nu greşească nici cu o virgulă ordinele primite de dincolo de graniţe.

Occidentul în ţara noastră au de partea lor Opoziţia, pe Iohannis, serviciile secrete, DNA, o bună parte din judecători, o mare parte din presă, ONG-urile, multinaţionalele, băncile, BNR. Armata naţională a fost decimată şi este acum în subordinea NATO.

Atunci de ce recurge coloana a cincea la dărâmare a guvernului? Pentru că se doreşte controlul total al României! Parlamentul şi Guvernul sunt singurele instituţii care nu pot fi controlate total şi aservite total intereselor străine. Şi ei asta vor: CONTROLUL TOTAL!

Iohannis a fost numit telefonic guvernator în 2014 de la Washington. De când România a devenit colonie SUA/UE, în România nu mai au loc alegeri libere, ci doar numiri de guvernatori, prin comunicate telefonic de la Washington sau de la Ambasada SUA la București.

În lumina celor prezentate mai sus acum devine clar că atunci când a spus „ne-am luat țara înapoi” s-a adresat, mai mult ca sigur, americanilor și nu poporului român.

Până când să mai tolerăm statutul de colonie occidentală impus țării noastre? Până când să mai fim „uniți în cuget și simțiri” cu președintele Klaus Werner Iohannis care a recunoscut public că-i sluga americanilor?

România pierzând proprietatea asupra punctelor, sectoarelor și pârghiilor strategice din economie, România a devenit o biată colonie. Și este o colonie subdezvoltată, cu o depopulare, cu o îmbătrânire dramatică a populației (rezultând nu numai din prăbușirea nașterilor, dar și din exodul pur și simplu apocaliptic), (cele mai mici salarii, cele mai mici pensii, cele mai mici alocații pentru educație, cea mai înaltă rată de sărăcie, cea mai slabă rețea de canalizare, cele mai multe locuințe cu closet în curte și încălzire cu lemne etc).

De ce Iohannis nu se referă la aceste realități dramatice este de bănuit. Nu au voie de la cei de afară sau vor să intre în voia celor de afară ce trag foloasele de pe urma coloniei România!

Crimele Mafiei Globaliste

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pe zi ce trece Klaus Iohannis se dovedeşte o marionetă pusă la conducerea României pentru a promova strict interesele economice şi politice al Occidentului în ţara noastră.

 1. Elisei zice:

  Este timpul ca romanii sa-și ia țara înapoi ! Numai putem tolera furtul pe fata și “conducători” puși de fațada care NU servesc interesele ROMÂNIEI! NU VIU ACCEPTA X-A RONAN SA DIU CONDUS DE NIȘTE TRASATORI DE ȚARA ȘI NE-AM! ROMANI TREZIRI-VA ODATĂ ȘI MĂCAR GÂNDIȚI-VA LA COPIII ȘI NEPOȚII VOȘTRI!
  DUMNEZEU SA OCROTEASCĂ ROMÂNIA!

  Apreciază

 2. Bagabontilor zice:

  La o simpla cautare Iohanis = 272 rezultate, Dragnea = 0 rezultate, oare de cine sunteti platiti domnilor 🙂 hai succes la spalat creiere mici…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.