Planul globalist de a extermina omenirea începe acum: „Mâncătorii inutili” trebuie eliminați, spun globaliștii


Dincolo de distragerile politice și de tendințele culturale, imaginea de ansamblu care se desfășoară chiar acum în lume este un plan de exterminare a 90% din populația actuală pentru a „salva” planeta și a proteja ceea ce globaliștii consideră viitorul supraviețuirii umane la scară cosmică. Acest plan este în curs de desfășurare din cauza a două evoluții foarte importante:

 1.  Dezvoltarea sistemelor robotice care pot înlocui forța de muncă umană, eliminând necesitatea unei lumi a lucrătorilor umani săraci, al cărui singur motiv de existență – din punctul de vedere al globaliștilor – ar fi exploatarea prin muncă ieftină și voturi manipulate.

Dacă nu sunteți încă conștient de faptul că roboții înlocuiesc munca umană, sunteți în spatele realității. După cum arată această poveste Zero Hedge, se introduc deja roboți grei care pot înlocui munca umană în construcții și alte locuri de muncă similare: https://www.zerohedge.com/news/2018-11-17/meet-heavy-labor-humanoid-robot-set-revolutionize-construction

Critic, motivul pentru care democrații și globaliștii sunt gata să înlocuiască oamenii cu salarii mici cu roboți, este că roboții vor primi drepturi de vot. Odată ce roboții primesc drepturi de vot sub justificarea că AI (Inteligența Artificială) este „conștientă”, democrații nu vor mai avea nevoie de oameni, valuri de migranți sau populații din Lumea a Treia. Ei vor programa pur și simplu toți roboții să voteze democrat la fiecare alegeri … care, inițial, nu este departe de ceea ce se face acum cu alegătorii umani.

Aici video:

https://www.real.video/embed/5833116613001

 1.  Drepturile de plată pentru oameni elimină resursele guvernamentale pe care globaliștii cred că ar trebui să le cheltuiască pentru colonizarea spațială, înarmarea spațiului cosmic, tehnologii de călătorie mai rapide decât viteza luminii (FTL) și alte sisteme tehnologice exotice care pot apăra civilizația umană împotriva amenințărilor cosmice.

Datorită politicilor socialiste ale celor de stânga, mulți oameni acum colectează drepturi pe care guvernele le consideră acum ca o povară financiară nesustenabilă. Dacă măsurile ar fi eliminate, guvernele care se aflau pe calea insolvenței financiare ar putea realiza dintr-o dată bugete echilibrate, să rămână solide (mai degrabă decât să se prăbușească sub cheltuieli nesfârșite prin îndatorare). Acest lucru este valabil mai ales atunci când se ia în considerare înlocuirea lucrătorilor umani cu roboți, având în vedere că roboții nu au nevoie de niciun fel de bunăstare, medicamente, zile scutite medical sau beneficii la pensie. Odată ce roboții pot înlocui toate avantajele muncii umane, fără toate costurile asociate cu drepturile omului, globaliștii își vor accelera foarte repede planul de a extermina ceea ce ei consideră „excesul de oameni”.

O parte din justificarea elitistă pentru toate acestea se bazează pe faptul că globaliștii consideră că Pământul este o planetă vulnerabilă din mai multe motive, inclusiv evenimentele meteorologice spațiale (prăbușiri de asteroizi, flashuri solare etc.), precum și epuizarea resurselor naturale. Eliminarea a 90% din populația umană, cred ei, este necesară pentru a împiedica consumarea de către „consumatorii inutili” a resurselor planetei, în loc să fie redirecționate în proiecte de cercetare exotice, care să susțină supraviețuirea speciei umane și să protejeze împotriva evenimentelor cosmice care chiar acum, ar putea șterge omenirea într-o clipă.

Concret, globaliștii cred că elita Pământului ar trebui:

 • Să colonizeze alte planete pentru a diversifica cotele de supraviețuire ale rasei umane. În cele din urmă, această colonizare trebuie să se deplaseze dincolo de sistemul nostru solar și să construiască lumi umane în apropierea altor stele.
 • Construirea de sisteme de călătorie mai rapide decât lumina pentru a coloniza planetele care orbitează alte stele din galaxia noastră.
 • Construirea de sisteme exotice de apărare planetară care protejează Pământul de atacurile altor civilizații despre care știu că locuiesc în cosmos.
 • Realizarea de salturi profunde în Inteligența Artificială, computerele cuantice și știința materialelor care permit, de exemplu, construirea de lifturi spațiale – o descoperire necesară pentru ridicarea materialelor pe orbită pentru a susține construcția de colonii umane pe Marte și în alte părți – http://www.space.news/2016-07-27-japan-is-about-to-test-out-plans-for-a-real-life-space-elevator.html

Situația actuală în care guvernele Pământului cheltuiesc marea majoritate a bogăției lor, pentru a plăti „consumatorii inutili” (care au tot mai multe pretenții), pentru a continua să trăiască și a se reproduce, nu este un scenariu sustenabil, consideră globalistii. Astfel, ei văd exterminarea a 90% din populația umană ca un rău necesar pentru a salva lumea și a salva omenirea la o scară cosmică. În esență, orice dolar care în prezent va hrăni un destinatar din popor, va procesa un migrant sau va finanța pensionarea unui fost guvernator, ar fi mai bine cheltuit pentru colonizarea lui Marte. Toate discursurile lor despre promovarea migranților sunt doar o modalitate de a răsturna națiunile suverane, de a elimina frontierele și de a stabili controlul global al Organizației Națiunilor Unite, de unde depopularea globală poate fi îndreptată fără rezistență din partea națiunilor independente (adică Trump este inamicul).

Un conflict apropiat, apropo, va fi între acest guvern mondial reprezentat de ONU și China comunistă, care este pe punctul de a se confrunta cu propriul colaps economic și de mediu. Brexit joacă, de asemenea, un rol aici, aruncând o mare întârziere în planul globalismului.

   Cum globaliștii intenționează să extermine 90% din rasa umană 

Planul de exterminare se bazează pe eliberarea „accidentală / intenționată” a unei tulpini virale de bioarmă. Astfel de arme biologice oferă mai multe avantaje distincte eforturilor de exterminare, din punctul de vedere al globaliștilor:

1) Nu sunt detectabile și sunt ușor de eliberat asupra populației sub anonimat complet.

2) Ele au capacitatea de autoreplicare. Odată ce populația inițială este infectată, nu este nevoie să se producă mai mult, deoarece fiziologia celulară rulează automat replicarea.

3) Ele exploatează structura socială naturală a societăților umane. Oamenii vor răspândi automat virusul, deoarece oamenii preferă să fie în jurul altor persoane. Foarte puțini oameni sunt complet izolați în societatea modernă.

4) Toate acestea permit guvernelor globalizate să declare „urgențe pandemice” și să mandateze vaccinări în masă, care bineînțeles, vor fi create cu arme biologice suplimentare pentru a accelera pandemia către deces în masă. Pe măsură ce tot mai mulți oameni devin infectați de vaccinuri, guvernele vor impune vaccinarea în masă ca o inițiativă de urgență în domeniul sănătății publice. Cei care se conformează vor fi infectați. Nu uitați niciodată că vaccinările cu poliomielită în masă din anii 1960 și anii ”70 au fost legate cu viruși de cancer. Acest lucru a fost admis de CDC timp de decenii, până acum câțiva ani, când CDC a publicat istoria pe site-ul său. Susținând în continuare această realizare, vaccinurile aprobate de ONU administrate femeilor din Kenya au fost testate în mod exhaustiv în laboratoarele științifice și au fost confirmate că sunt alipite cu substanțe chimice de infertilitate, proiectate pentru a reduce populația de negri.

5) Acestea tind să vizeze mai agresiv populațiile cu venituri mici și populațiile din Lumea a Treia, atingând unul dintre obiectivele-cheie ale globaliștilor, acela de a distruge „consumatorii inutili” așa cum îi văd ei, menținând în același timp primele 10% din populația umană care realizează știința și inovația pe care globaliștii îi consideră necesari pentru protejarea Pământului. De fapt, globaliștii efectuează „utopia” eugeniei lui Adolf Hitler pe scară globală, dar în loc de doar șase milioane de oameni fiind exterminați (aici este o cifră umflată cu care nu sunt de acord, a se vedea articolele din blog pe această temă, holocaustul este o minciună, n.b.) globaliștii încearcă să elimine mai mult de șase miliarde de oameni.

Celălalt avantaj al bioarmelor, din punctul de vedere al globaliștilor, este acela că ele nu distrug ecosistemul în modul pe care îl fac armele nucleare. Deoarece o parte din obiectivul de aici este exterminarea oamenilor fără a deteriora ecosistemul, armele biologice devin alegerea evidentă și pot fi chiar ajustate pentru a viza anumite rase, cum ar fi sud-americanii, asiaticii, africanii sau europenii.

Suprimarea sistemului imunitar global este în curs de pregătire pentru a pregăti omenirea pentru asaltul biologic

Pentru ca armele biologice să reușească în scopul de a extermina 90% din rasa umană, oamenii trebuie să aibă sistemul lor imunitar suprimat înainte de expunerea la bioarme.

Acest plan este deja gata 

Imunosuprimarea se realizează cu ușurință prin intermediul mai multor vectori descriși mai jos. Iată câteva dintre modalitățile prin care se face acest lucru acum:

   # 1) Mixtura biologică de contaminare în masă a solurilor și a alimentelor. Vedeți filmul Biosludged, lansat pe 28 noiembrie. Puteți viziona întregul film gratuit la http://brighteonfilms.com/ , trailerul este postat aici:

Aici video:

https://www.brighteon.com/5967621318001

   # 2) Medicamente toxice și vaccinuri toxice – Aproape toate medicamentele eliberate pe bază de rețetă acum consumate de occidentali, sunt toxice din punct de vedere biologic. Majoritatea provoacă suprimarea imunității într-un fel sau altul, iar multe conduc la deficiențe nutriționale care slăbesc și mai mult sistemul imunitar uman. Vaccinurile antigripale sunt dovedite științific că slăbesc răspunsul imunitar în anii următori, ceea ce înseamnă că oricine este vaccinat este mai vulnerabil la bioarme. Aceasta nu este o coincidență. Este un test global al IQ pentru a vedea care oameni sunt destul de proști să se sinucidă prin injecție, în timp ce o numesc „medicament”.

   # 3) Distribuirea de alimente toxice provocată de substanțe chimice neurodegenerative și imunosuprimatoare – Alimentarea cu astfel de alimente, cu substanțe chimice toxice care împiedică funcția creierului, funcția imună și fertilitatea. Aceste substanțe chimice, cunoscute sub denumirea de pesticide și erbicide, sunt concepute în mod intenționat pentru a interfera cu funcțiile neurologice sau fiziologice cheie, altfel nu ar ucide alte organisme vii, cum ar fi insectele. Faptul că sunt desemnate ca pesticide, este o dovadă că ucid organisme vii. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama de acest lucru, dar cerealele populare pentru micul dejun, cum ar fi fulgii de porumb, sunt făcute aproape în întregime din ingrediente care sunt înregistrate în EPA ca „biopesticide”.

   # 4) Atacurile prin propagandă asupra alimentației: întregul complex de știri false continuă să denigreze importanța substanțelor nutritive care îmbunătățesc imunitatea, cum ar fi vitamina D, zinc și seleniu, știind că consumatorii de știri vrăjiți, pot fi convinși să evite hrănirea propriilor corpuri. Cartelurile de știri ale corporațiilor media conduc o sinucidere nutritivă, transformându-se în Big Pharma în loc de alimentație suplimentară și sănătoasă, făcându-i să devină slabi atât în corp cât și în minte. Acest lucru este realizat prin proiectare: oamenii cu minți slabe sunt mai ușor de manipulat și de controlat de către propagandiștii info. Și ultimul lucru pe care elita și l-ar dori, este ca oamenii să obțină capacitatea de a opera cu claritate cognitivă și prezența minții.

   # 5) Chemtrails. Acesta este un subiect foarte controversat. Nu fiecare contrail din cer este unchemtrail, dar este un simplu fapt științific că oamenii de știință cu „încălzirea globală” se află într-un proces de schimbare a atmosferei folosind ceea ce ei numesc experimente de „geoengineering„. Subiectul chemtrails-urilor a fost denaturat ca o teorie a conspirației, dar acum este explorat în mod deschis de către oamenii de știință, în numele schimbării climaterice. Vezi http://geoengineering.news/ despre acoperirea unor experimente curente care sunt efectuate de oameni de știință din universități și guvern. Potrivit unor analiști, substanțele „modificate” în atmosferă servesc, de asemenea, la suprimarea funcției imunitare umane.

   # 6) Promovarea comportamentelor sexuale imunosupresive care implică mai mulți parteneri și sex anal penetrativ. Acest punct îi ofensează pe cei ușor jigniți, dar promovarea stilului de viață homosexual care implică sex neprotejat cu mai mulți parteneri sexuali creează, de asemenea, transmiterea rapidă a bolilor prin sânge. Acesta este exact motivul pentru care comunitatea homosexuală se confruntă în prezent cu o explozie epidemică de cancer anal, pe care media de stânga încearcă cu disperare să o ascundă sub covor și să pretindă că nu se întâmplă. Vezi acest articol desprehttp://www.outbreak.news/2018-10-18-lgbt-thought-police-a-danger-to-public-health-as-twitter-bans-lifesitenews.html  pentru mai multe detalii despre acoperirea cancerului anal (și despre protecția disperată a promiscuității sexuale penetrante anale de propagandiștii LGBT).

   # 7) Colapsul planificat al bulei globale a datoriei este în curs de elaborare chiar acum de băncile centrale ale lumii. Unul dintre rezultatele dorite ale acestui lucru este colapsarea primelor națiuni ale lumii din lipsă financiară, care promovează în final boala infecțioasă și descurajează accesul la îngrijiri medicale. Chiar în acest moment, străzile din San Francisco sunt pline de fecale umane și ace de droguri. Implicațiile medicale ale colapsului financiar al orașelor în huburi de murdărie ar trebui să fie evidente. Orașele și națiunile sărace sunt cisternă pentru răspândirea pandemiilor. Colapsul financiar este doar o mică parte a imaginii de ansamblu.

Concluzia este că efortul de a slăbi sistemul imunitar al oamenilor este în plină desfășurare. Asigurați-vă că faceți exact ceea ce vă spune politica anti-umană și continuați să luați vaccinul „antigripal” recomandat cu atâta vehemență de medici corupți și de posturile TV. Ascultarea voastră față de acest ritual științific este necesară pentru a „servi” interesele globaliștilor, eliminându-vă propria genetică umană. Cu cât sunteți mai bolnavi, cu atât mai ușor puteți fi uciși în interesul „salvării lumii”.

Soluții: Cel mai mare act de rezistență împotriva eugeniei se găsește în plante, nutrienți și viață sănătoasă


Într-un fel, globaliștii conduc un test de IQ pentru omenire: Oricine este destul de prost pentru a continua să facă vaccinuri, să ia medicamentele și să evite hrănirea sănătoasă nu este, probabil, calificat să reprezinte viitorul omenirii. Din acest punct de vedere, este posibil să nu fi greșit. Apărarea împotriva pandemiei globale este simplă și ușor disponibilă: stimulați-vă sănătatea cu ierburi/plante și nutriție și sunteți mult mai probabil să supraviețuiți de la extincți planetară a 90% din populația umană.

În așteptarea acestui lucru, am creat un site puțin cunoscut, bazat pe cercetări științifice moderne și medicină. Se numește http://naturalantibiotics.news/ , iar site-ul acoperă atât antibiotice pe bază de plante, cât și fitonutrienți antivirus care vă pot ajuta să vă protejați de pandemiile virale. (Rețineți că numai antibioticele nu dăunează tulpinilor virale. Anti-virusurile sunt necesare pentru aceasta.) De asemenea, http://herbs.news/ , care documentează dovezile științifice susținute pe sute de plante medicinale, inclusiv soluții antivirale și antibacteriene. Multe dintre aceste plante pot fi cultivate în propria grădină, ceea ce înseamnă că puteți să vă dezvoltați literalmente propriul medicament anti-pandemic acasă, fără permisiunea unui medic, a unei companii de medicamente sau a unui guvern.

În ultimii ani, am construit, de asemenea, un laborator de cercetare analitică cu mai multe milioane de dolari care execută mai multe instrumente de masă. Laboratorul este acreditat prin ISO și folosim laboratorul pentru a produce cea mai curată sursă de suplimente nutritive, super-alimente și produse verzi sănătoase din lume, pentru acasă și sănătate. Iată o fotografie recentă a mea care oferă un tur al instrumentului QQQ (triple-quad) specializat pe care îl folosim pentru cuantificarea pesticidelor și a erbicidelor (un turneu video complet al procesului de analiză a spectrului de masă vine în curând).

Produsele verificate de laborator pe care le oferim publicului se găsesc la http://healthrangerstore.com/ , singurul producător de nutriție și comerciant online din lume, care testează fiecare materie primă și fiecare lot de producție. Avem limitele cele mai stricte ale metalelor grele din lume, motiv pentru care zeci de mii de clienți care au supraviețuit cancerului, bolilor de inimă, diabetului sau altor boli au cont la magazinul nostru pentru a găsi alimente ultra-curate care susțin vindecarea.

Evitarea expunerii la substanțe chimice toxice și metale grele (sau eliminarea lor prin detoxifiere, n.b.) poate întări răspunsul imun la infecțiile virale. Alimente sănătoase, apa curată și aerul curat reprezintă răspunsul la reușita atacului global asupra umanității care se află în plină desfășurare. (Citițihttp://cleanfoodwatch.com/ pentru mai multe povești despre alimentele curate). Dacă nu beți încă apă curată, nu mâncați alimente curate și nu evitați substanțele chimice toxice în alimentarea dvs. – asigurați-vă că cumpărați organic acolo unde este posibil – jucați pe mâinile globalistilor care nu pot aștepta să te elimine de pe planetă.

Aici este întreaga poveste:

Aici video:

https://www.brighteon.com/5969724371001

Sursa: https://www.naturalnews.com/2018-11-18-the-globalist-plan-to-exterminate-humanity-useless-eaters.html

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Planul globalist de a extermina omenirea începe acum: „Mâncătorii inutili” trebuie eliminați, spun globaliștii

 1. Catalin Didica zice:

  Globalistii sunt primii care trebuiesc eliminati. Ei si familiile lor apoi politicienii, infractorii, violatorii si teroristii.

  Apreciază

 2. M zice:

  Really?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.